באמת שעצוב לי

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
באמת שעצוב לי

התוכנית שהשתדלתי מאוד לא לפספס לעולם, שלקחה בהליכה כל תוכנית בידור אחרת שיצא לי להכיר ברדיו, ירדה היום רשמית מהאוויר לאחר יותר משנתיים. אני מדבר על שרון טייכר וערן זרחוביץ, שבהחלטה מאוד תמוהה ולא משנה של מי, הפסיקו את תוכניתם במפתיע וגם הודיעו כי בשלב הזה אין מקום חדש שבו הם ימשיכו את דרכם הרדיופונית. אני מודה שכמעט התאהבתי בדמויות, באינטרקציה המדהימה והמערכונים המושקעים ברמה כזו שהרבה תוכניות בטלוויזיה היו רוצות וזו גם הסיבה (זו והכיבוד) שהיום כיבדתי אותם בנוכחותי המעיקה במועדון השבלול, מול האולפן של רדיו תל אביב. היה כיף לראות שלמרות השעה ולמרות המיקום, עשרות אנשים מלבד צוות הרדיו מצא לנכון להגיע ולכבות את השאלטר יחד איתם. מקווה שזה יעזור להם במוזה לעתיד. אם בכל זאת ניהיה קצת קטנוניים, דווקא שידור הסיום סבל מלא מעט תקלות טכניות, עובדה מוזרה בהתחשב בכך שאת התוכנית של קוטנר משדרים משם קבוע. גם בני בשן ודן תורן גזלו יותר מדי זמן שידור יקר מתוכנית הסיום. כבר לאחר שההנהלה התחלפה ואיתם יחד כל כח האדם של רדיו תל אביב, הרגשתי כי גם זמנם קצוב שם ואז התחלתי גם להקליט בקביעות את התוכניות. מי שמכור מדי והקטעים באייקסט לא מספיקים לו, מוזמן לפנות אליי עם דיסק לצריבה ו300 שקל. כל החודשיים האחרונים מוקלטים אצלי.
 

dadi aloni

New member
היה מדהים וממש חבל שנגמר

וכמו שכבר רשמתי כאן,זו היתה התכנית האחרונה מסוגה ברדיו הישראלי,אם כבר סוגרים עשור אז באמת הסתימה עם התכנית הזאת תקופה, מסוג הדברים הטובים שנראה לגביהם כי אף פעם לא יחזרו להיות כמו שהיו בהצלחה לצמד המוכשר הזה בהמשך הדרך רק היה מוזר שברשימת הקרדיטים שלהם בסיום לא הוזכרו האנשים מתקופת התכנית בגלץ
 
בהחלט עצוב מאוד

כמו שכבר כתבתי, זו אחת התכניות הטובות שהיו ברדיו הישראלי בשנים האחרונות. היא תמיד הצחיקה אותי ולא הייתי מזפזפ גם בפרסומות. חבל מאוד שגם היא יורדת לטימיון. מה נשמע עכשיו בין 4 ל-6?
 

DJGU

New member
הרדיו הישראלי כבר לא יהיה כמו פעם

גם אני הגעתי לשבלול להנות מהתוכנית האחרונה ואני יכול להגיד ששרון וערן עשו עבודה מצויינת ואפשר היה לראות את זה ע"פ כמות המאזינים שהגיעו, אני מקווה שבמהרה נמצא אותם על הסקאלה, אסור לתת לכשרונות כמו אלו ללכת לאיבוד. אייל, רועי בלק מנסה להעלות ל - Icast תוכניות שלמות, אתה מוזמן לפנות אליו ולתת לו את תרומתך, גלצצ , האם יש לך הקלטות שלהם מציפורי לילה? אני אשמח לשמוע הקלטה אחת כזו, טרום תוכנית הערב.
 
מצטער להרוס את הרגשנות אבל טוב שירדה.

תוכנית הכי לא מצחיקה שהייתה אי פעם ברדיו,הומור ירוד לחלוטין סוף סוף קיבלו שכל שם ברדיו תל אביב והעלימו את התוכנית המיותרת הזו,בטלויזיה הם בכלל על הפנים,וכן 4-6 אלה השעות שאין מה לשמוע ברדיו למרות שכל גוש דן מחובר לאליקו מחוסר ברירה.
 
למעלה