תמיד זה נראה..
שאנשים אוהבים להשתמש בביטויים שנראים שמחזיקים מאחוריהם המון חוכמה אבל האם הם באמת כך? אני במקרה הזה לא יכול לשפוט ,כי אני לא מבין את הכוונה.. בכל מקרה אנשים אני צריך עזרה.. או יעוץ בוא נקרא לזה.. הבעיה היא מחסום פסיכולוגי, אבל כמו שנאמר פה ,קיימת חפיפה, ןאני מאמין שהפתרון הוא פילוסופי. לפני כמה זמן הלכתי ללמוד את הפילוסופיה של הבהקתי יוגה, הלכתי לזה כי הרגשתי שהמצב המנטלי שלי מדרדר מרגע לרגע. הייתי מאוהב במישהי בצורה שראיתי כמה אני פתטי בעיני עצמי , ולא יכלתי לסבול את זה יותר, הרגשתי שאני צריך עזרה. פסיכולוג לא בא בחשבון , אני לא צריך מישהו שיעזור לי להסתכל על עצמי, אני עושה את זה מספיק טוב לבד, אז התחלתי לחפש דרך חיים. קניתי באובססיה ספר אחר ספר של רובין שארמה, עד שראיתי שההשפעה שלהם (עד כמה שהם כתובים טוב) פגה אחרי ימים ספורים , ומאד קשה לישום בעידן הנוכחי בחיים שלי.. אז חיפשתי משהו קצת יותר חזק. הלכתי ללמוד בהקתי יוגה ביוגה קיבלתי את הכלים שלהם להסתכל על המציאות ,לפיהם העולם הוא מקום של סבל אשר אנשים מכחישים את סבלם באמצעות הנאות חומריות. מאז ששמעתי את זה הנאתי נהייתה מוגבלת ואני לא יכול לסבול אנשים שחצנים/נהנתנים עקב תאורית האגו האשלייתי, והבריחה מהמציאות. כמו כן אני מרחם על צורות הבילוי העכשיויות אשר נגרם לי להאמין משלות אותנו לחשוב שזה הפתרון לבעיה של הסבל שלנו בעולם הזה. ומאז אני בפרדוקס, אני לא רוצה אורח חיים רוחני במלואו ואני לא יכול לחזור להינות מהנאות היום יום בצורה מלאה כמו שהייתי לפני זה.. אני תקוע בין 2 קירות שעם כל יום שעובר נסגרים עוד ועוד... אשמח לשמוע קצת תגובות..