באמת שלא חשבתי שזה יכול להדרדר ככה

shtuli

New member
באמת שלא חשבתי שזה יכול להדרדר ככה

והנה... החיים מפתיעים. האיש במילואים (עבר שבוע ויומיים, נשארו שבועיים וקצת) שניה לפני שיצא הלכו לעולמם 2 המחשבים. הנייח והנייד. כל הדיסק הקשיח של שניהם נעלם קפוט. <יש המלצה על טכנאי טוב מאד שאולי יציל את המידע ששם? אזור ב"ש> הבאתי היום את הנייד משיפוץ ותיקון מאסיבי. אין אופיס. טענו שהם לא שמים אלא רק טכנאי (ביקשתי כבר המלצה בעניין?). כל תוכנה שאני מנסה להוסיף - אי אפשר. לשווא חשבתי שאבלה בנחת מול המירוץ למיליון או סרוגים. היה יום מעפן בעבודה. לגמרי. חזרתי לבית שהמקפיא שבו החליט לשבות. יופי! והאיש כ"כ עסוק שם שאפילו מילות עידוד לא יכל לשלוח ו... נגמרה לו הבטריה. המזל הגדול שהבננות מהממות טילים. מפתיעות ובענק. טולה ופופו (7,5) קיפלו בצוותא מכונת כביסה בלי שאמרתי. פעם ראשונה שלהן. ופיזרו בחדרים. אני עדיין בשוק (חיובי, כן?!). ואני לא מסתדרת עם האייקונים פה וזה מבאס לשלוח ככה הודעה.

פנדה30

New member

חמודות

הלוואי ולי היו גמדים מקפלים אני חושבת שצה"ל צריך לממן טכנאי חירום לכל נשות המילואימניקים

shtuli

New member
ממה שאני רואה יש שם שירות למכונות כביסה,

דוד מים חמים ומקרר. בגלל שהמחשב לא משהו אני לא מצליחה לפתוח את הקבצים הרלוונטיים.

תנסי להתקשר למוקד הטלפוני שלהם

*656 לא כתוב באתר על טכנאי מחשב אבל אולי יוכלו לעזור

shiron number 1

New member
אוי לא.

שניה לפני שהגשתי את הדוקטורט הלך לי המחשב. המנחה המדהים שלי הביא את המחשב למעבדה שבה הצליחו להציל את הדיסק. אני לא יודעת אם עדיין יש לי את הפרטים אבל אני אחפש. לפחות הבנות מקסימות!

juspan

New member
מדהימות הבנות שלך

אין ספק שבחלק הזה כשלנו בחינוך (יוזמה לסדר וניקיון וכו'? הכי לא). מבאס הכל חוץ מזה, שיחזור כבר מהר האיש ואיתו השפיות בבית.

למעלה