באמת שאני מתאפקת.....

באמת שאני מתאפקת.....

באמת שאני מתאפקת.....
וחושבת חיובי ומנסה לא לחשוב בכלל על תוצאות בדיקת הבטא ביום שישי בע"ה
אבל אין מה לעשות.. בסופו של דבר בכל רגע פנוי אז המחשבות מציפות. האכזבות מהשליליים הקודמים.. הפחד שגם הפעם לא יצליח חלילה.
מיום ההחזרה אני מרגישה כמו חפירות קטנות בתוך הבטן וכאבי מחזור וזה משמח אותי כי אני חושבת לעצמי שנה החמודים שלי גדלים
ואז מהבוקר שום תחושות ומיד הראש עובד שעות נוספות
למה... אולי.. וכו..
אני יודעת בראש שאפשר גם להיות בהריון ולא להרגיש כלום אבל פתאום אני מתגעגעת לכרסומים הקטנים האלו בבטן שנותנים לי תחושה שצומח שם משהו ��
תתפללו בשבילי שהם יחזרו..

בזכות ראש חודש כסלו, חודש של ניסים ונפלאות
שגם הנס שלי יגיע בע"ה.

חודש טוב לכולם ובשורות טובות אמן ��

הילה724

New member
מוקדם...

באמת שאני מתאפקת.....
אבל אין מה לעשות.. בסופו של דבר בכל רגע פנוי אז המחשבות מציפות. האכזבות מהשליליים הקודמים.. הפחד שגם הפעם לא יצליח חלילה.
מיום ההחזרה אני מרגישה כמו חפירות קטנות בתוך הבטן וכאבי מחזור וזה משמח אותי כי אני חושבת לעצמי שנה החמודים שלי גדלים
למה... אולי.. וכו..
אני יודעת בראש שאפשר גם להיות בהריון ולא להרגיש כלום אבל פתאום אני מתגעגעת לכרסומים הקטנים האלו בבטן שנותנים לי תחושה שצומח שם משהו ��

שגם הנס שלי יגיע בע"ה.

חודש טוב לכולם ובשורות טובות אמן ��
מוקדם...
את יודעת שזה מאוד מאוד מוקדם, לפחות עוד 10 ימים יש לך, את לא אמורה בשלב זה להרגיש זה מאוד מאוד מוקדם, סבלנות ואופטימיות. אמן שנשמע בשורות טובות

ELISA1826

New member
אני יודעת בהחלט בראש...

מוקדם...
את יודעת שזה מאוד מאוד מוקדם, לפחות עוד 10 ימים יש לך, את לא אמורה בשלב זה להרגיש זה מאוד מאוד מוקדם, סבלנות ואופטימיות. אמן שנשמע בשורות טובות
אני יודעת בהחלט בראש...
אבל בלב הכל מתבלבל:)
&nbsp
ביום שישי בטא ראשונה בע"ה... נקווה לטוב <3

זה באמת מאוד מוקדם

באמת שאני מתאפקת.....
למה... אולי.. וכו..
אני יודעת בראש שאפשר גם להיות בהריון ולא להרגיש כלום אבל פתאום אני מתגעגעת לכרסומים הקטנים האלו בבטן שנותנים לי תחושה שצומח שם משהו &#55357;&#56836;

שגם הנס שלי יגיע בע"ה.

חודש טוב לכולם ובשורות טובות אמן &#55357;&#56469;
זה באמת מאוד מוקדם
אבל אני לגמרי מתרגשת בשבילך
לנשום עמוק לחשוב מחשבות חיוביות שלא קשורות להריון ותעשי דברים שכיף לך
מחזיקה לך אצבעות

למעלה