באמת לה לה לנד

באמת לה לה לנד

לא יצא לי לצפות בתוכנית אבל לפי הפרומו... ממש להוריד בפניהם את הכובע לא יודעים אנגלית לא יודעים גם עברית אבל יש להם תוכנית!

בארבאבא

New member
באמת שהייתי רוצה לעבוד בטלויזיה

רק כדי להחזיר את האיכות. אני יכולה לומר ששנים אני לא רואה ערוץ 2 או 10.אלא אם כן אני בחברת אנשים. וגם הסדרות שאני רואה עכשיו,זה בעיקר סדרות שהוט מחזירים בלופים. הטלוויזיה הפכה לחרא טהור. זה מביך כל כך..אבל נו,פרסום..

irreplacable

New member
תעברי ליס

אני רואה הומלנד (הגרסה האמריקאית לחטופים הישראלית), האנטומיה של גריי ועקרות בית נואשות.. כולם בעונות חדשות ואני מחשיבה אותם לאיכות גבוהה ביותר.

NEO83

New member
הכל ניתן להוריד מהרשת

הומלנד כבר סיימתי לראות בכלל, אנטומיה של גריי אני באמצע עונה ועקרות בית נואשות לא בשילי

kotej22

New member
יש לך המלצה על אתר הורדות?

אם אין ברירה אני מוריד מטורנט, אבל אני מעדיף מההורדות הישירות שהFBI כל כך אוהב

NEO83

New member
אף פעם לא עברתי מטורנטים לאתרי הורדות

תמיד הורדתי בטורנטים במהירות מקסימלית.

צריך שמישהו יסביר

מי הסביר לך? גם אני כשהייתי בגילה, אח שלי בן ה16 (קיץ 1996) הסביר לי על גלישה, http, html, IE3/0, ftp וכאלו דברים, גם gif ואנימטד gif, היה חדש, וגם ה windows 95, היה עדיין חדש לנו. יחד עם הומור. כדאי להוסיף לזה הומור גם. היו גם כל מיני תוכנות ישנות כאלו (עכשיו ישנות), כמו real player, היינו רואים במהירות של 14 bps, את החרצופים, לדוגמא.

NEO83

New member
אף אחד לא הסביר

קראתי, נגעתי, ניסיתי ולמדתי. הסיבה היחידה שאני כן מבקש מבקש עזרה עכשיו מחבר שיתעסק לי בהתקנת רומים בטלפון זה כי אני מתעצל להתעמק בזה ואין לי אנרגיות בזה.

- על ה " קראתי, נגעתי, ניסיתי ולמדתי." ובקשר לרומים - אתה מפסיד את כל הכיף!
יש לך SGS2 ... לא? אם כן, אתה אפילו לא מבין עד כמה העסק של החלפת רומים הוא פשוט

NEO83

New member
יש לי SGS1

ואני יודע שזה פשוט, פשוט אין לי כח להתעסק עם זה וכל פעם לסנכרן הכל מחדש

אה..

אבל גם ה SGS1 דומה מאוד לפי מה שאני יודע... סה"כ צריבה פשוטה עם ODIN או דרך ה Recovery ... ממש לא מסובך
מה יש לך לסנכרן? תגבה הכל עם טיטניום בקאפ (בהנחה שיש לך ROOT ) וזהו. לדעתי זה חלק מהכיף באנדרואיד

NEO83

New member
אתה כנראה לא מבין עם מי אתה מדבר

רוב הסיכויים שהחלפתי יותר רומים עם הSGS1 שלי מאשר אתה עם הSGS2 שלך
עם הזמן פשוט ירד לי מזה כי יש דברים יותר חשובים לעשות וזה גוזל זמן וכל פעם צריך לברר איזה רדיון לשים, איזה קרנל ובלה בלה בלה, אין לי אנרגיות לזה, לכן אני פונה לחבר שעדיין עמוק בזה והוא צורב לי. חוץ מזה יש ש לסנכרן את פייסבוק עם אנשי הקשר מחדש, וד"א מניסיון שלי לפחות התקנה של הכל על ידי הטיטניום הורסת מאוד את המערכת הפעלה ועדיף להתקין הכל מהתחלה.

אין ויכוח על זה שהחלפת כנראה יותר רומים ממני

החלפתי סה"כ שלוש פעמים (לעצמי... לחברים זה כבר מעלה את המספר
) בקשר ל TB - אני מגבה רק אפליקציות חיצוניות ולא אפליקציות מערכת... כדי למנוע את הבלאגן במערכת ההפעלה...
אנשי הקשר שלי מסונכרנים בג'ימייל שלי גם ככה
, אז אני לא דואג (ובקשר לפייסבוק אין לי מושג כי אני לא משתמש)

למעלה