באמת יש 250,000 מתנחלים??

שמאלני

New member
באמת יש 250,000 מתנחלים??

יש תוכנית בערוץ 10 שפוליטיקאים מראינים פוליטיקאים,תוכנית נורא מענינת. אפי איתם ראין את ח"כ אופיר פינס,ותוך כדי וויכוח ביניהם אמר אופיר פינס לאפי איתם,"אתה יודע אפילו שרוב המתנחלים עוזבים את בתיהם,אסור להגיד את זה וכולם שותקים,אבל אפילו אתה יודע זאת". "חצי מההתנחלויות ריקות מאנשים כולם בורחים לתוך הארץ". אפי איתם לא הכחיש אפילו לא אמר מילה,עכשיו השאלה היא,האם באמת יש 250,000 מתנחלים? ועוד המוסד כותב לי כל הזמן על טרנספר מרצון לפלסטינים,מה שאתה כותב קורה בדיוק הפוך. המתנחלים בורחים מהבתים במקום שהפלסטינים יברחו מבתיהם. נשבע לכם לא ידעתי על שמתנחלים בורחים,בעצם ידעתי כי פעם הייתה כתבה בערוץ 22,אבל לא ידעתי שכל כך הרבה בורחים. עכשיו לאחר שאופיר פינס אמר זאת,הבנתי שכנראה המון בורחים. בסוף נגיע למצב,שיהיו בסה"כ 50 אלף מתנחלים,או אפילו פחות,ואז בכלל יהיה קל להחזיר אותם לארץ.

אריאל1

New member
לא יודע כמה תושבים יש ביש"ע

אני יודע שרובם לא עוזבים, איפי איתם פשוט לא טרח לענות על השטויות האלה. אנחנו לא בורחים אנחנו כאן ונשאר כאן!

שמאלני

New member
עוד תירוץ...

אפי איתם כל מילה שנייה של אופיר פינס תקף אותו ואת השמאל,הוא שמע זאת שתק !! וישר עבר לשאלה הבאה. רק מעניין אותי למה לא מדברים על זה,מדברים על המתנחלים. לך תדע כמה יש,יכול להיות שיש אפילו 100,000 וזהו.

אריאל1

New member
מדברים על זה

אני מדבר על זה. הציבור שלנו לא הולך לשוווווווווווום מקום. ואין ספק זהו הרוב בהתנחלויות.

שמאלני

New member
הרוב לא...

רוב ההתנחלויות ריקות ללא נפש חיה,השאירו בתים ריקים העיקר להציל את חייהם. תגיד,איזה התנחלות אתה גר?

אריאל1

New member
ירושלים

אני גר בשטח שנכבש מהירדנים ב67 לכן לפי ההגדרה שלכם אני פלשתינאי. כמה אנשים אתה מכיר מההתנחלויות? אז תן לי לומר לך שאני מכיר קצת יותר מקצת יותר התנחלויות.

שמאלני

New member
אהה אתה גר בשטחים של הפלסטינים...

טוב לא נורא שיהיה שלום תגור תחת שלטון פלסטיני,או שתעבור בית.

אבנר.

New member
באמת?!?!?!!?!!

אתה בעד למסור שכונות של ירושלים שנכבשו ב 67?????? לפחות, עכשיו אני קורא אותך, אני מבין שאתה תומך ב"טרנספר בכח" לכמעט חצי מליון יהודים - יש"ע + השכונות החדשות של ירושלים. אני שמח לדעת שאתה בעד לפנות את גילה, רמות, רמת שלמה, הרובע, פסגת זאב, נווה יעקב - יפה... יפה... מה עם הערבים המסכנים שהאצ"ל גירש מהכפר שלהם - הוא "דיר יאסין" ומה עם ערביי "ליפתה" -אה... שכחתי! זה הכיבוש "הנאור" של 48... רק של 67 הוא כיבוש מושחת! שמאלני, עכשיו הוכחתי לי שאתה שקרן! - כי אני מכיר טוב מאוד את יש"ע, ושום יהודים לא עזבו את יש"ע -בהמוניהם, מעטים - כן! אך בל נשכח כי מאז החלה האנתיפדה - רבים היהודים שנוספו להתישבות ביש"ע. כך, שהאמירה הנ"ל היא אומללה, מופרחת ומנותקת מהמציאות - זה באופנה עכשיו לשנות את המציאות, בשביל להשיג טיעונים?!?!?! אתה יודע מה, אני מזמין אותך - לבוא איתי ולבקר ביש"ע הפורחת ולראות בעניים - את המציאות! רק תגיד יום ושעה.

אבנר.

New member
לשמאלני אין תגובה להודעה הנ"ל.

חבל... טוב איך אומרים "שתיקה כהסכמה".

למעלה