באמת בלי לפגוע...

ooshi

New member
באמת בלי לפגוע...

שלא תתקוממו פה על ההודעה הזו כי אני באמת שואלת כדי לדעת. קהל הילדים בפורום פה סובב סביב גילאי מה, 12-16 אולי? חוץ מכמה בודדים. קראתי פה כמה הודעות שממש העלו בי גיחוך קל, כאלו שאומרות דברים כמו "נהייתי מטאליסט", וכאלו דברים. אני פונה לכל אחד ואחד מכם בשאלה - כמה מכם באמת יודעים מה זה מטאל? כמה מכם יודעים בכלל מה זה רוק? אמר פה מישהו קודם שאיך תכנים של צבא סמים ומוות מדברים אל ילדים בני 15? וענו לו שזה כן מדבר אליהם ושזה שהם בני 16 זה לא עושה אותם פחות טובים - אני אומרת שבדיוק להיפך! זה הופך אותכם לטובים יותר שאתם יכולים להרשות לעצמכם לקפוץ ולפזז בקצב הפופ. שלא תבינו אותי לא נכון, אני באמת שלא אוהבת פופ ובטח שלא מעודדת בני נוער לשמוע פופ מטומטם, אבל תחשבו על זה ואל תבזבזו את הנעורים שלכם בדכאון מפאת צבא, סמים ומוות... השילוש הקדוש של הרוק הישראלי. מעבר לכך - כמה מכם, מעריצי היהודים רואים בהם להקה מובילה וחלוצה או מקורית? האזנה לכל דיסק של לד זפלין תסתור לכם כל מחשבה כזו. קטעים שלמים בשירים לקוחים ללא שינוי משירים של לד זפלין, הדוגמא הבולטת ביותר היא ג´קי וstairway to heaven. אני אוהבת מאוד את היהודים יש להם שירים מצויינים וכל הכבוד לכל אחד מכם שהתוודעת לרוק בגיל צעיר. אני רק תוהה כמה מכם באמת מבינים למה אתם מקשיבים, ואצל כמה מכם זה לא שגעון נעורים חולף שיגמר. כמה מכם באמת יכולים לקרוא לעצמם רוקרים, מה זה בכלל רוקר??? אה וחברים - קריידל הם לא רוק. הם גם לא מטאל, והם בטח ובטח שלא heavy metal. אז מספיק עם השטויות ותהיו חופשיים!!

N a V e

New member
היי

קודם כל,אני בדעה שלך בדיוק.אז קצת קשה לי להגיב...אבל בכל זאת. אני שונא מטאל. אני אוהב מאוד רוק,ואני גם לא רשמתי מעולם ש"נהפכתי למטאליסט" או "נהייתי פריק" כי זה פשוט עצוב שאומרים דברים כאלה. אני אוהב רוק,פעם אכן אהבתי פחות,אבל גם היום אני לא מטאליסט. גם אני לא ממש אוהב ילדים קטנים שמתלהבים מכל פיפס.יש לי דוגמא של כאלה ששמעו לינקין פארק,אהבו,וסיפרו שבבי"ס צחקו עליהם בגלל שהם פריקים...חחחחחח. בקיצור אני לא מתעסק עם מטאל,אבל רוק זו מוזיקה שמושפעת מדברים וצורות שונות והיא מאוד מורכבת,אך היא תמיד נעה סביב הגיטרה(מלבד מתקדם שנע סביב קלידים)...בקיצור,יש לי מושג,ואני לא מדבר סתם ואני גם חלק מהרכב כך שאני דיי מתמצא בכל הקטע. עכשיו,אני לא ממש אוהב את המילים של היהודים,וכבר אמרתי את זה פעם.המסרים אכן חוזרים על עצמם,ועבור טיפוסים עם טיפה אופי זה לא אמור להשפיע ממש... למשל,אני דיי אוהב את המוזיקה של היהודים,והשירה(לא המילים אלא הביצוע שלהם) הוא דיי טוב כך שקל לי לאהוב אותם.את אביב גפן למשל,אני ממש לא אוהב. אין מה לעשות:הנוער של היום בנוי מאשליות טיפשיות כמו אלה שהזכרת ולי לא נותר אלא לראות חברה בגילי אוכלים את השטויות האלה. האמת שלגבי ה"מעריצי להקה" קצת קשה לי לדבר,כי אני ממש בעמדה שלך ואני גם מביע את זה במקומות אחרים.זה ממש מצחיק שאנשים קונים חולצות וכו´ של אומנים העיקר כדי להיות חלק ולהעריץ ולהגיד ש"אני מעריץ של". לגבי הנושא של "העתקת מוזיקה" יש משהו לגבי לד זפלין,אבל זה לא מוריד מערכם לדעתי כי כל העיניין הוא עצם הביצוע ואני דיי אוהב את הביצוע של היהודים. אז "חופשי",כבר אמרתי שאני שונא מטאל,ואני גם לא סובל פאנק. מה שאני באמת אוהב זה אלטרנטיבי איכותי(counting crows,faith no more...) ורוק בריטי(manicstreetpreachers,oasis,suede)ודברים דומים.אה,וממש ממש ממש את משינה. אני לא רוקר ולא מתיימר להיות כזה.אני רק נהנה מהמוזיקה שאני אוהב.

שחכתי להגיד משהו אבל בכל זאת..

לא שמעתמ DREAM THEATER לא שמעתמ מזה מוזיקה אמיתית!!!.. ובלא בלא...כל אחד והטעמ שלו... וזהו.. בהביי
רוני הסטלנית ל.

Eclipsed 0

New member
אני כבר לא מסתובבת בפורום כ"כ...

עניין הפריקים מעצבן גם אותי. אבל זה באמת לא משהו שצריך להתייחס אליו ברצינות, כי זה קטע חולף, זה יעבור להם בשלב מסוים. היהודים הם באמת לא פורצי דרך או מיוחדים, למען האמת הם יותר משהו נחמד לשמוע ברקע, בניגוד ללהקות כמו ג´נסיס, ראש, פינק פלויד או קינג קרימסון, שבמוסיקה שלהם אפשר באמת להתעמק.. גם אני שונאת מטאל ופאנק, לרוב מדובר בילדים שרוצים לעשות רעש. אני נדחית מהערצה. העניין עם החולצות ממש מטופש. בקשר לעניין המנטלי עליו דיברת: לא תמיד זה משהו שנמצא לגמרי בשליטתו של אותו אדם, לפעמים מדובר בהפרעה מסוימת שיכולה להגרם מכל מיני סיבות, אני לא חושבת שלהרגיש רע זה עניין של בחירה. לא נתקלתי במישהו שעשה את זה בשביל הכיף. כיף זה בהחלט לא.

אממ....אז ככה..

אני לא ממש מתעניינת בגילאימ (לא משנה הגיל,העיקר התרגיל...*וגודל הטיל*) אמממממ אני יתחיל מהסופ נכונ היהודימ זה רוק ישראלי פשוט... אבל קריידל זה לא מטאל ולא האבי ואני בקושי שומעת אותמ... אבל המ בלאק מטאל!!!ואל זה אינ ויקוח! ומה הכפת לי שהמ לכחו את המוזיקה שלהמ...העיקר שאפשר ליקפוצ והרבה.. אבל מה שכנ...מטאל אני שומעת...והרבה...והיהודימ כמו שאמרתי מקודמ זה לא מטאל!!!בכלל לא!!!...*וזה לא בצניות!!!* ו...אני לא יודעת למה עוד לא כתבתי...חכה אני יחשוב!..(זה יכח הרבה זמנ!) וגראס זה לא סמימ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.וסמימ זה
גראס זה מצויינ!!! בלא אבל אל תנסו לפני החופש שעולימ לכיתה ח´ (והמבינ יבינ) ומטאל אני ממש לא מבינה בסוגימ אומרימ לי אותמ אז אני מעמצת את זה... וזהו ניראה לי..
אז תגיד לי אמ שחכתי משהו וזהו..:) בהביי רוני הסטלנית ל.

N a V e

New member
גם DRAMTHEATER מעולים

אבל הם כבר סיגנון אחר... וחוצמזה אל תעשי הכללות...

ooshi

New member
תני לי להבין...

את ילדה בת מה, 13? שניסתה סמים וחושבת שאת מגניבה כי את סטלנית? מותק יש לי חדשות בשבילך.... סמים זה לא מגניב וממישהי שיש לה נסיון יותר מדי רע עם זה תעשי לעצמך טובה גדולה ואל תחשבי שזה מגניב ותפסיקי עם זה.

N a V e

New member
דייייייי!!!!

זה לא במקום. חלאס להיות מושפעים! סמים זה גועל נפש בשביל לאהוב רוק,לא צריך סמים וגם לא סיגריות. תבינו שהפוזה לא מעניינת אף אחד! זה סתם בול
אפשר לאהוב רוק בצורה נקייה ולא להיות "מגניבים" ו"סטלנים".
ככה מאבדים את האופי.

צודקת!...

אבל עדיינ סמימ זה שיט וכל השאר זה כבר בעיה של מי שלוכח!... ובסטלנית שלי לא נוגעימ.. מיצטערת תגידו שזה נכונ תגידו שזה לא... הסטלנית אחרי הרוני לא יורד!!!

שמע בנאדמ...

לא אני בת 14... ואמ ניסיתי או לא זה כבר לא עניינכ לבנתיימ..... אני לא חושבת שאני מגניבה ואני שונאת את המילה הזאת כי אחותי כל הזמנ אומרת אותה *היא פקצה שגונבת לי דיסקימ של רוק ומטאל* החדשות האלה ממש לא חדשות *שידור חוזר\פלאשבאק* ואני יודעת שזה לא מגניב...זה
!
גראס זה לא סמימ
!
!
!
!
!
!
!
!|
מתי תבינו
וכמו שאמרתי מכודמ...אמ יש לי נסיונ או לא אני לא חושבת שזה עניינכ לבנתיימ... וקואק קואק טוב? בהבי רוני הסטלנית ל...
נ.ב מיצטערת אמ הייתי תוקפנית מדי...הייתי קצת מעוצבנת אל ידידימ שלי

למעלה