באמצע כל הבלאגן...

באמצע כל הבלאגן...

אין לי מושג אם זה תורם למשהו, מרים את המורל או סתם נותן לנו דקה של שפיות בתוך כל הבלאגן הזה, אבל... אני בטוח שהרבה בני נוער לפני גיוס (כמוני..) גולשים ונכנסים לפורום הזה מידי פעם, אז: צבא שמקבל פקודה ובמצע אותה לא משנה אם הוא חושב שזה נכון או לא חיילים שנזרקים עליהם ביצים , שמקללים אותם אבל הם בכל זאת מנסים לחבק את המפונים חיילים שמנסים לשבור אותה בדרכים הכי שפלות שיש אבל הם לא נשברים חיילים שמחלקים בקבוקי מים למרות שהם יודעים שהבקבוקים יזרקו עליהם חיילים שכואב להם ושבוכים , אבל לא מוותרים חיילים שמקבלים מכות אבל לא אכפת להם - כי השליחות שלהם יותר חשובה 19.3 אני הופך לרכוש צה"ל - אף פעם לא חכיתי לזה כל כך כמו עכשיו

yellow6

New member
דווקא רק בגלל זה אני לא אתגייס

צבא של רובוטים שאין להם רגשות לעם שלהם...

Mr wonka

New member
לעם שלהם?

מתנחל ששופך על חיל חומצה לא מהעם שלי, טוב?! אני אפילו לא מחשיב אותו בתור ישראלי יהודי! יהודי לא מגרש יהודי עלק.. אם הוא לא מגרש הוא גם לא שופך חומרים כימיים שיכולים להרוג!

Scarlight

New member
מיעוט קיצוני אומר לך משהו?

לא כולם כאלה, עובדה שהפינוי מנווה דקלים, מגני טל, ממורג וכל השאר לא כלל חומרים כימיים למיניהם. אבל נוח לך להכליל, אה?

silverhawk

New member
איך אתה יכול להגיד שאין להם רגישות?

ראית את המראות מן הפינויים הראשונים? חיילים אשר חיבקו מתנחלים והזילו דמעה לשמע סיפורם? ראית את האירועים היום? מתנגדים מופרעים (כן, ע"פ מה שהלך שם הם בהחלט מופרעים) היכו במוטות שוטרים וחיילים, זרקו עליהם חפצים ויותר מהכל - שפכו עליהם חומצה או חומר כימי אחר, והחיילים הבליגו בצורה מדהימה! דווקא היום אני גאה להיות חלק מהצבא הזה!

yellow6

New member
מדברים אליהם והם אפילו לא מסתכלים

להם בעיניים..ואפילו צוחקים אמרו לחיילים לחבק אותם ולעשות את כל זה והם מילאו אחר ההוראה כמו שהם ממלאים הוראות אחרות...לא אכפת להם מהם בכלל. אם היה אכפת להם הם לא היו מחזיקים אותם ככה והיו עושים משהו למען הארץ שלהם ולא נותנים לטרור לנצח.

silverhawk

New member
אתה לא יכול להכליל דבר כזה על

עשרות אלפי חיילים ושוטרים שלוקחים חלק בפינוי. נכון, ישנם כאלו שלא אכפת להם ממה שקורה, אך ישנם רבים אחרים שכן מזדהים עם הכאב. ואתה יודע מה, גם אם נניח שאף אחד לא מזדהה - אז מה? הם חייבים משהו? לא. הם צריכים לבצע את הפקודות שהוטלו עליהם. כל עוד הם עושים זאת בעדינות יחסית ולא פונים לאלימות מיותרת הם ביצעו את תפקידם.

Scarlight

New member
אבל זה לא בסדר

אם כל אחד יעשה רק מה שהוא חייב לעשות ולא יפגין רגישות, לאן נגיע?

kobik15

New member
אל תתגייס למי אכפת נו...

עובד אלילים אחד פחות בצבא, שבמקום להישמע לדמוקרטיה ולמפקדים נשמע לרבניו.

מוסיף מתוך הודעה קודמת שלי

ומכאן אני רוצה לשלוח את כל ההערכה ואת כל התמיכה ואת כל החיבוקים שבעולם לחיילים הנפלאים שלנו שעומדים בגבורה עילאית מול כל הפרובוקציות המופעלות עליהם מצד המתנחלים והשב"חים - כל הכבוד לצה"ל
, העם איתכם
לחיילים ולחיילות

למעלה