באמבטיה

מפ33יצה

New member
באמבטיה

טלפון צלצל מטריד את המנוחה של החדר, מפריע למחשבות לזרם במקלחת החמה.. ממשיכה לשכב באמבט לתת למחשבות שלי לנדוד לכל הכיוונים, דרך המים שומעת את השכנים מלמטה מדברים בקול המום, לא מנסה להבין אבל מחברת להם משפטים, תנועות ומדמיינת את הדמויות.. לא שמתי לב שהיא נכנסה לחדר, מתיישבת על קצה המקלחת לוקחת את הספוג בידה ושופכת לתוכו מעט סבון נוזלי.. האחיזה שלה ברגלי העירה אותי ופקחתי את עיני.. שותפתי לדירה הביטה עלי וחיוך נסוך על פניה היפות, עניה השקדיות הביטו בי ברוגע ורק ידיה המשיכו לנוע ולעסות את רגלי..אוחזות בכף רגלי ומעסות בעדינות.. שוב עצמתי את עיני, נותנת למחשבות לזרום עם המים.. חושבת על הידיים שלו על גופי, על שפתיו שנישקו את אברי מיני.. הלשון שחדרה לגופי לוחצת וזזה עם תנועות גופי.. היא המשיכה את הלחיצות בין האצבעות והרגשתי אותו מחדיר גם א צבע קטנה פנימה, מסובב אותה בתוכי בתחרות עם הלשון.. שלחתי לעברו יד, אך היתה זו הברך שלה, ליטפתי אותה.. בתנועות הלשון שלו בתוכי, שרטתי מאט כשחדר אלי.. והיא הגבירה את עצמת העיסוי.. הזרמים שהיא שלחה לגופי, עברו מרגל והשפיעו על כולי.. הרגשתי אותו רוכן אלי, מפסק את ירכיי, מכוון את איברו למערה שלי, ומחפש דרך לפרוץ פנימה.. נע לאט, בחזקה.. היא מפסקת לי את האצבעות ברגליים, בדיוק כשהוא מפסק אותי, חודר אלי באיטיות פנימה, וממשיך לחדור לאט לאט... עד הסוף, אוחז במותני ונע כאילו מרים אותי עם אברו.. והיא החלה מושכת באצבעות..מעסה אותן עם כריות אצבעותיה.. והוא מושך עצמו החוצה חודר אלי פנימה.. נע במהירות הולכת וגדלה.. גופי נע איתו, מחש את מגע עורו, את הידיים שלו.. זרם חם הציף את ירכיי.. החל לתעתע בגופי. שלחתי אליו יד, אוחזת באצבעותיו.. והן רכות, ארוכות , עדינות.. וכייונתי אותן למטה, שירגיש את הרטיבות, את מה שהמחשבה עליו עושה לי.. היד שלה נגררה אחרי לעבר השפתיים הפסוקות, מחליקה את אחת מאצבעותיה לתוכי.. פקחתי את עיני היא הביטה בי, מבט משתהה, מעט קולט, והמשיכה לשחק עם האצבע בתוכי כשהבוהן שפשפת את הדגדגן שלי... ולא מפסיקה לנוע בתוך המערה הרטובה שלי.. מסובבת את אצבעה בפנים.. ומחליקה אצבע נוספת.. עצמתי את עיני התמכרתי למגע שלה-שלו.. לזיכרון-למציאות.. לתחושה שאפפה אותי.. היא החדירה אצבע נוספת, מסובבת אותן בתוכי, ומלטפת את נקודת ה-גי שלי ומרטיבה אותי יותר, הכוס מתרחב, מקבל אותה בשמחה, והיא מחליקה אצבע נוספת לתוכי, פותחת את האצבעות בפנים לוחצת את ידה אל גופי ומנסה לדחוק את עצמה.. להכנס פנימה.. תחושה של מילוי פנימי, של עונג הציף אותי.. גלים קטנים, כיווצים כמעט בלתי נראים, הגוף בקושי נע, אך משתולל.. מתפרע והיא נעה ימינה ושמאלה, מחדירה את כל ידה פנימה.. בלחץ גובר.. מרחיב ... כןןן... עודד צעקתי אליה.. רוצה אותך בתוכי.. מתכווצת על ידה.. על אצבעותיה הארוכות.. היא מוציאה אותן לאט, והחלל מתרוקן.. רוצה אותה שוב.. היא מגישה לי את אצבעה אני יונקת אותה.. יוצאת מהמקלחת.. מתנגבת ולוקחת אותה אחרי לחדר השינה...

פעם ראשונה בלי שוט

זו הפעם הראשונה שאני קוראת אותך בלי פלוף פלאף והצלפות. את יודעת להתבטא, אהבתי.

למעלה