באמא שלכם

אומי5

New member
תאורטית יש לו קייס

עונש על כוונה לא זהה על עונש על ביצוע שלא זהה לעונש על נסיון רצח. נניח שהוא חשב שהוא רצח (ולכן הודה )אבל בפועל הוא רק ניסה לרצוח ,העונש צריך להיות שונה. כבר שנים שאומרים שיש שם בעיה עם מי ירה ,ועם 1001 דברים נוספים שנראו מוזר באותו לילה . עד היום התשובה הייתה "אפילו הוא הודה אז מה אתם רוצים " היום הוא כבר לא מודה . כמדינת חוק אנחנו חייבים לתת לאפס הזה משפט צדק ,בדיוק לפי החוק ,כשאין ברירה אין ברירה .

moranka

New member
זה רק תיאורטית...

כבר קראתי באיזה אתר ימני שהכל קונספירציה של השמאל כדי להפליל את יגאל עמיר. ראית את הכתבה ששידרו בערוץ 10 ביום שישי על אח שלו? מה אמא שלו אמרה?

moranka

New member
oyyy ani geona!

מצאתי את האתר הזה של איזה בחור שטוען שיש לו הוכחות שהפלילו את יגאל עמיר. זה הכי טוב מכל מה ששמתי כאן עד עכשיו!! אתם חייבים לראות!

moranka

New member
זה

לא עובד הקישור, אז רגע... http://he.wikipedia.org ותכתבו: תיאוריית הקשר לרצח רבין (או משהו כזה). מפורט ביותר!

מורנקה רק רציתי לציין שקראתי את הכל

וגם ראיתי את הכתבה ואין לי מילים עדין בשביל לכתוב את דעתי.. זהו

טוב לי יש מילים

סתם אין לי

moranka

New member
מה זאת אומרת?

מה את חושבת על כל העניין הזה? את חושבת שכל הרצח הזה הוא באמת קונספירציה של הימין/שמאל? או שבאמת קם אדם בישראל ורצח ראש ממשלה בגלל דעות פולטיות? האתר של נתן גפן מערער קצת את הביטחון שאולי באמת הפלילו את יגאל עמיר לא הבנתי איך אין מילים?

לא ! יש לי מילים אבל הן לא מוצאות

את דרכן החוצה מרוב סערת רגשות אני עכשיו בדיוק חייבת ללכת, אז כשאחזור אכתוב!

מבחינתי שירקב בכלא על...

כיוון אקדח לכיוון ראש ממשלה.. הוא כיוון את האקדח, אין על זה ויכוח... אם האור שיצא מהאקדח היה פיקות - גם כן גרוע

MsUnderstood

New member
טוב,בסופו של דבר נכנסתי ללינק...

נמממ.. רוב הסיכוי שלא יהיה לו משפט חוזר. הוא גם הודה ברצח ושיחזר אותו. אני מכירה את כל תאוריית הקונספירציות,אני לא מאמינה להם. במיוחד ששומעים את דברי משפחתו.

למעלה