באלי - שאלון!

Loves Bitch

New member
באלי - שאלון!

ארוך, מעייף אבל משעמם לי. ומשעמם בפורום. לקוח מפורום סקרים ושאלונים. כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?

Loves Bitch

New member
אז ככה ../images/Emo98.gif

כללי:
מהו שמך?|סדגש | רורי תאריך לידה: 31.10 מקום מגורים: מודיעין כמה אחים/אחיות? אח אחד, 3 אחיות צבע עיניים? כחול צבע שיער? חום כהה משקל: חע. גובה: 1.58 >: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? פסנתר, תופים.. אתה אוהב לרקוד? כע
השחתה עצמית:
יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בעתיד הרחוק יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. טיזרים. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כע אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כבר לא. המף.
פרטים אינטימיים:
העדפה מינית: סטרייטית גאה כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה ^^ עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? אה הא
איזה מגמה היית בביה"ס? פסיכולוגיה כרגע, תאטרון בעבר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? משרד פסיכולוגיה משלי יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אנערף קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? קרימינולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? גננת. ילדים זה שואה.
נחייה את הרגע?
מה מתנגן עכשיו? Blackfield - Scars עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 4 וחצי. אחת נעלמה באמצע. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, מדגישומטיק, פורום אוונסנס והוינאמפ מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה
נתניה, ראשון, את החבר, ושאלונים. מה עוד תספיק לעשות היום? להוציא את הכלב ולישון? ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? כע
כמה שאלות כלליות
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ בקיץ, חורף בחורף צבע אהוב: שחור, סגול, אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כל מקום שקרוב אליו
[יחי הקיטש!]
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? היום אכלת? אכלתי מילקי לפני שעה
התנשקת? ב-8 וחצי לפני שעליתי לאוטובוס >: התאהבת? מאוהבת ומאושרת נשבר לך הלב? שנה שעברה? צחקת? עכשיו בכית? אה...יום...אע..נו מתישהו בזמן האחרון אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? יותר מדי זמן שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? חע. חודש? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? הרבההה יותר מדי זמן לבשת חצאית? שבוע שעבר קנית בגד? אנערף אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום! הקדישו לך שיר? היום P: שיפרו לך את המצברוח? היום [אמרתי לכם, יום עמוס]
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אמא חשבת עליו? החבר התקשרת אליו? אה..אנה התקשר אלייך? חברה שלי מהבצפר פגע בך? מישהי שהחבשבתי לחברה ממש טובה. ועכשיו היא אשפת רחוב
שימח אותך? אנה
היום:
באיזו שעה התעוררת? 6 >: מה/מי העיר אותך? אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני ערה" מה היה הדבר הראשון ששמעת "תתעוררי" מה היה השיר הראשון ששמעת? וואי. משהו ב-100FM מה אכלת? ארומה
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? "לא רוצה לחזור למודיעין >:" מיקום כרגע: בבית, בחדר חג מעודף: הכל אותו חרא. שבועות כנראה. זה בקיץ. ערוץ מועדף: כל מה שמשדר CSI, באפי ומוסיקה. מילה אהובה: פאק להקה אהובה: אוונסנס, היהודים, סינרגיה וניקלבאק איזה כיתה את: י'ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: "שגיאאא! מעצבן לי" "תוציאי משם את היד, זה יפריע פחות" הבנאדם הכי יפה שראית: אנערף הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדחקה וכאלה הדבר הכי מטורף שעשית: אוהו הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: מצונזר

Loves Bitch

New member
המף

את חושבת שאת יפה? ישלי ת'ימים שלי את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? יודעת וגאה בזה את חושבת שאת קרצייה? לא. אבל החבר אומר לי את זה מספיק בשביל להאמין. את חושבת שאת עקשנית? כע את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
בנאדם ש:
שונא/ת: רק שם אחד עולה לי בראש. אוהב/ת: בייבי שלי
מתגעגע/ת אליו: ^ חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: ^ הכי מצחיק: אנה
הכי דפוק: ידיד שלי הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: עדי איפה היית רוצה לגור בארץ? נתניה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? באפי נחשבת נוסטלגיה? יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנה איזה צלצול יש לך? משהו מעפן הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם תמונה ושומר מסך? שחור? את רוצה להיות זמרת? אם היה לי את הקול המתאים את רוצה להיות שחקנית? כע אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כע אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כע איפה את רוצה פירסינג? בשפה, בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה בית מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ראיתי נוטינג היל והתחבקתי עם אחותי ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? כמה שיותר זמן עם חברים, לבלות ולסיים בצפר! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: צבא, בטלה ושיעמום טוטאלי איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנתיים, נשיקה ראשונה שלי ושל האקס. וחברות שלי בצד מצחיקות אותנו ואנחנו נחנקים איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חבר שלי
איזה אירוע היית מוחק מהשנה? אנערף באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? היו כמה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אני והחבר רישמיים [אלוהים ישמור, אני כזאת דביקה ומגעילה.] וכמובן, קבלת הרישיון על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לוידעת מקום בו הכי נהנת? RC רייב אירוע שהכי השפיע עליך? קבלת רישיון אירוע שאיכזב אותך? כישלון בטסט
כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? במשך כל חודש ינואר האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע אם כן, כמה זמן? בסביבות השנתיים וחצי, 3 ניסיתם להתחיל איתו? נשיקה ראשונה שלי
הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אה...אנחנו עכשיו זוג מאושר
התנשקתם איתו? חחחחחח האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שיחק בי, שיקר לי מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא קיים אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כל הזין
זוגיות:
אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כע אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד והוא, אוהב אתכם? כע כמה זמן אתם יחד? חודש וחצי איך הכרתם?
הוא אח של מישהי שהייתה החברה הכי טובה שלי ואני מכירה אותו 3 וחצי שנים
מה אתם הכי אוהבים בו? את העיניים שלו. והחיבוקים שלו. והנשיקות
מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כי זה הוא וזה תמיד יהיה הוא. אתם רבים? אוהו
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? נשיקה ראשונה. פעם ראשונה שהוא אמר לי שהוא אוהב אותי.. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? בחודש וחצי האחרוונים או בקשר המוזר של 3 וחצי שנים?
כי ניתקנו קשר כ"כ הרבה פעמים שאיבדתי ספירה אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל ||*אקסים:
כמה אקסים יש לכם? 1 וחצי. כן, חצי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כע האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כע מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מיד אבל כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זכרונות בעיקר. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? הכל סגור.

Loves Bitch

New member
תאשימי את החבר ../images/Emo3.gif

לא שמת לב במפגש האחרון שלא עישנתי?

kittycatbone

New member
בקושי הייתי בו../images/Emo10.gif

בכל מקרה מה להאשים, זה נהדר!!!!!
תמשיכי כך

אלוהים, עובדים פה.

22.11.73, ת"א, אחיות: 2, עיניים: חומות, שיער: שחורדיני, משקל: 56, גובה: 1.65. לא מנגנת הייתי רוצה לנגן על תופים, לא אוהבת לרקוד. יש לי 6 קעקועים: חיפושית, דרקון, מיקי מאוס, לב, פיות ופרפר טרייבל, היו לי שני פירסינג...הורדתי, סמים-רק ג'ויינטים ולא סבלתי את זה, לא ניסיתי להתאבד, מעשנת מעט. העדפה מינית: גברים, מערכת יחסים יציבה כבר 10 שנים, יחסי מין עם בערך 9 איש (לא זוכרת, זה היה מזמן), יש לי בן זוג. מגמה בבי"ס: קולנוע, שאיפת קריירה: מעצבת אופנה (לא יקרה), ידע רחב: אופנה. לא הייתי עושה בחיים: ענייני מחשבים. נחייה את הרגע: לא בבית ספרינו. מה מתנגן: גלגלצ בשאיפה, דיברתי בזמן השאלון עם 7 אנשים לפחות, ישומי מחשב אחרים לא פתוחים. הספקתי לעשות היום: להתקלח, להתלבש, להלביש את הבנות, לסדר איתן את החדר, לקחת אותן לגן, לשים את בעלי בעבודה, להגיע לעבודה, לשבת לסיגריה עם ידיד שלי, ללכת למכולת, לעבוד. מה עוד אספיק לעשות: לאכול 2 סנדוויצים, ללכת לדואר, לנסוע הביתה, ללכת לסבתא שלי עם הבנות, לחזור הביתה, לשחק עם הבנות, להכין להן ארוחת ערב, לרחוץ אותן, להקריא להן סיפר, ללכת להתעמלות, לראות טלויזיה, ללכת לישון. ישנתי בסדר, מקווה לישון גם הלילה טוב, תלוי בבנות. שאלות כלליות: מיטה: מיטה וחצי. עונה אהובה: קיץ צבע אהוב: ורוד תכונה שמרגיזה: וכחנות יתר התקווה הגדולה: שהילדות שלי יהיו מאושרות תמיד איפה הייתי רוצה לגור: במנהטן יצאתי מהבית: היום, אכלתי: היום, התנשקתי: היום, התאהבתי: לפני הרבה שנים, נשבר לי הלב: מסובך, צחקתי: אתמול, בכיתי: לא זוכרת, די מזמן. אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו: היום. מישהו אמר לי שהוא אוהב אותי: היום חיבקתי מישהו: היום עישנתי: היום, שתיתי אלכוהול: לפני שבוע, השתכרתי: בגיל 16, שכבתי עם מישהו: שלשום, הייתי המועדון: חחחח, לא קורה. לבשתי חצאית: קיץ שעבר, קניתי בגד: שישי האחרון אמרתי למישהו אני אוהבת אותך: אתמול, והתכוונתי לזה: אתמול. הקדישו לי שיר: לא, שיפרו את מצב הרוח שלי: מזמן לא (חוץ מהבנות). הבן אדם האחרון ש: ראיתי: יעלי, חשבתי עליו: הבנות, התקשרתי אליו: יפעת, התקשר אלי: דנה פגע בי: דווקא יש מישהו, שימח אותי: הבנות. היום: התעוררתי ב 7:00, העיר אותי: השעון, הדבר הראשון שאמרתי: בעלי, קום, הדבר הראשון ששמעתי:אאאמממממ, השיר ששמעתי: לא זוכרת, גלגלצ, אכלתי: קצת בייגלה, המחשבה שהכי העסיקה אותי: שהבוס שלי איננו, מקום כרגע: במשרד חג מועדף: חנוכה, ערוץ מועדף: ביטורנט, מילה אהובה: מאמי, להקה אהובה: קולד פליי הבן אדם הכי יפה שראיתי בחיים: סוייר מ"LOST" הפאדיחה הכי גדולה: בחיי שלא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשיתי: תאומות הדבר הכי מטורף שאמרתי למישהו: יש כזה דבר. יפה? לא, אבל נראית מצויין, צבועה? ממש לא. קנאית? מאוד, קרציה? ועוד איך, עקשנית? מאוד, אוהבת את עצמי? בד"כ מאוד, בזבזנית או חסכנית? גם וגם, תלוי על מה. שונאת: שני אנשים, בעצם שלושה אוהבת: הבנות, בעלי, אמא שלי, דני, יעלי, יואבי, גי, אורי. מתגעגעת: אורי עושה לי טוב להיות איתו: הבנות. הכי מצחיק: דני הכי דפוק: לא יפה, אין לי חברים דפוקים, היה לי פעם אחד. הכי מוזר: גי הכי כיף לדבר איתו: בעלי הכי הייתי רוצה לגור בארץ: קיסריה סדרה נוסטלגית: באפי, אוז יש לי פלאפון, מתקשרת הכי הרבה: לאמא שלי, הצלצול שלי: צחוק של תינוק/שיר הפתיחה של באפי. הקול הכי יפה ששמעתי: "אמא, אמא בואי רגע" רקע בשולחן העבודה: הבנות. לא רוצה להיות זמרת, לא רוצה להיות שחקנית, לא הייתי משתתפת בחיים בשום סדרת ריאליטי, אמרו לי פעם שאוהבים אותי: כן. כשאני אומרת שאני אוהבת: אני מתכוונת לזה (בד"כ), רוצה פירסינג: שוב בציצי. אם הייתי מוצאת מליון שקל: הייתי קונה בית מגניב יותר (זה לא הרבה כסף), החלום שלי: שהמשפחה שלי תהיה מאושרת חגגתי את תחילת השנה: בשינה, הכי מצפה השנה: לנסוע לחו"ל, משהו שאני חוששת ממנו: כל דבר שקשור לבנות שלי, סילבסטר שזכור לי: אין דבר כזה, מישהו ש"גיליתי מחדש": יש, ולא לטובה, אירוע שהייתי מוחקת: מחלה של קרוב משפחה, רגע שהרגשתי שבירה: אני לא מרגישה שבירה, אירוע שעשה לי טוב: כל דבר שקשור לבנות, על מה אני מצטערת השנה: על ה 5 ק"ג שהוספתי. מקום בו הכי נהניתי: אהה האירוע שהכי השפיע עלי: הלידה של הבנות אירוע שאכזב אותי: בעבר הרחוק. האם אהבתי מישהו שלא אהב אותי: כן, הרבה זמן, ניסיתי להתחיל איתו, התנשקתי איתו. האם כיום יש קשר עם מישהו שלא מחזיר אהבה: לא!!! אכזבה מאדם שאהבנו: אין מספיק מקום סיבה טפשית שלא קיימתי קשר רומנטי עם אדם שרציתי: אין סיבה טפשית אם הייתי מגלה שמישהו אהב אותי והתפספס: אם הייתי יכולה הייתי מנסה שוב. זוגיות: קשר רומנטי: נשואה 10 שנים, אוהבת אותו והוא אוהב אותי (ככה הוא אומר בכל אופן) ביחד: 10 שנים, הכרנו: ברחוב, הכי אוהבת בו: הוא בן אדם מהמם מה גרם לי לבחור דווקא בו: אנחנו מעולים ביחד אנחנו רבים: כן, החוויה הכי טובה איתו: לרוב טוב איתו, אין משהו ספציפי האם נפרדנו: לא, אף פעם. האם כמעט נפרדנו: כן, כשהוא היה קטן ובעיקר טיפש האם אני פוחדת לאבד אותו: כן, מה הייתי מוכנה לעשות כדי לשמור על האהבה: לא יודעת, שיבקש ונראה. אקסים: כמה יש? לא משהו רלוונטי האם אני עדיין אוהבת איזה אקס: אהה האם היתה פרידה קשה? כן, נוראית, אבל זה ישן האם שמרתי על קשר עם האקס: כן, אבל לא יצא מזה שום דבר טוב ובסוף התנתקנו אקסים יכולים להיות ידידים? רק אם שניהם באמת כבר לא אוהבים אחד את השני מה נשאר מהאקס? (זה ישן מאוד), רגשות, געגועים, זכרונות ואיפשהו גם שברון לב. מעגל סגור: לא האם הייתי רוצה לסדר עניינים? אין בשביל מה.

Torn Identity

New member
חפרת לי בחיים!!!

כללי: מהו שמך? גל!
תאריך לידה: 07.01.88. מקום מגורים: חיפה, חיפה, מכבי לא שלי. כמה אחים/אחיות? אחות אחת. צבע עיניים? חום הייזל!
צבע שיער? חום כהה. משקל: יותר מידי.
גובה: מעט מידי.
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על עצבים של אנשים.
על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, פסנתר, אנערף. אתה אוהב לרקוד? כה.
השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בגבה. ואני רוצה עוד אחד.
התנסת בעבר בסמים? איזה? חס ושלום.
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פעם בכמה חודשים כשיש "אירוע מיוחד", סוג של.
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: א-מיני.
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה, לא שזה יקרה.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא.
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.
איזה מגמה היית בביה"ס? תאטרון.
ופיזיקה, אבל פרשתי שבוע לפני הבגרות, אבל יש לי חצי.
וצרפתית. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקן מצליח בהוליווד עם סידרה משלי ב-CW?
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? חפירות?
קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לא יודע.
נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? כלום, בא לי שקט. וקדיחות של השכן.
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? הייתה ליבי ואיננה עוד.
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? צייר(אל תשאלו), אייסיקיו, מסנג'ר. מה הספקת כבר לעשות היום? לבקר בבסיס שלי לשעבר!
מה עוד תספיק לעשות היום? לרוץ. ^^ ישנת טוב אתמול? לשם שינוי - כן.
תישן טוב הלילה? בעזרת השם. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? רוצה או יש? יש לי יחיד. אני במילא אשן לבד לנצח.
עונה אהובה של השנה: חורף.
צבע אהוב: שחור וכחול. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: גאוותנות ותחרותיות, אני חושב. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושר?
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לוס אנג'לס, ארה"ב. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 4 שעות. אכלת? חצי שעה ככה. |שמן| התנשקת? שבוע וחצי? התאהבת? יותר מידי זמן.
נשבר לך הלב? ]; צחקת? לפני שעתיים - שלוש. בכית? אני דומע עכשיו.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא זוכר. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכר. חיבקת מישהו/י? לפני שעתיים ככה... עישנת? לפני 3-4 שבועות. שתית משקה אלכוהולי? חודש וחצי ככה? השתכרת? חודש וחצי ככה.
שכבת עם מישהו/י? גילגול קודם?
היית במועדון? חודש וחצי ככה?
לבשת חצאית? אף פעם ואין תוכניות. קנית בגד? חודש ככה?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? זה כבר היה.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא יודע.. הקדישו לך שיר? מזמן. שיפרו לך את המצברוח? לא יודע... מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אנערף, שמרית נגיד? חשבת עליו? X: התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? אבא. פגע בך? נחסוך בשמות.
שימח אותך? כנ"ל.

Torn Identity

New member
המשך.

היום: באיזו שעה התעוררת? 8. אבל הכרחתי את עצמי לחזור לישון וקמתי סופית ב-12 וחצי. מה/מי העיר אותך? הגוף!
מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא יודע, בטח הלו בטלפון או משו.
מה היה הדבר הראשון ששמעת אולי אבריל?
מה היה השיר הראשון ששמעת? Girlfriend כנראה.
מה אכלת? לא זוכר. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
מיקום כרגע: חדר שלי. חג מעודף: פורים. ^^ ערוץ מועדף: The CW.
מילה אהובה: לאחרונה "אנערף".
להקה אהובה: אוונסנס, פולאאוט בוי, ט'רי דייז גרייס, סינרגיה... איזה כיתה את: אמא שלך בכתה. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר. הבנאדם הכי יפה שראית: לא יודע.
הפאדיחה הכי גדולה שלך: הופעה בחיתול בבגרות בתאטרון י"ב.
הדבר הכי מטורף שעשית: ^ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא'דע. את חושבת שאת יפה? איכ. את חושבת שאת צבועה? קצת, כמו כולם. את חושבת שאת קנאית? לא. את חושבת שאת קרצייה? בטח.
את חושבת שאת עקשנית? מאד. את אוהבת את עצמך? לא. בזבזנית או חסכנית? חסכן. בנאדם ש: שונא/ת: ... אוהב/ת: טליה.
מתגעגע/ת אליו: ... חסר לך: ... עושה לך טוב להיות איתו: זה משתנה, אבל הכי טוב לבד. הכי מצחיק: לא'דע... הכי דפוק: אני.
הכי מוזר: אני! הכי כיף לדבר איתו: לא'דע. איפה היית רוצה לגור בארץ? איזור המרכז. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? זינה?
יש לך פלאפון? לאאאאא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? עופר?
איזה צלצול יש לך? נעימת הפתיחה של באפי.
הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי, אנערף. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סמולוויל 6.16 שאני הכנתי.
ושומר מסך? הלוגו של ווינדוס מרחף.
את רוצה להיות זמרת? אם היה לי קול.
את רוצה להיות שחקנית? זה החלום... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? בגדול אני ממש אנטי ריאלטי, אבל אם זה משו מהנה ואני מקבל כסף, למה לא.
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למה הכוונה. איפה את רוצה פירסינג? בלשון או באוזן. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא'דע. מה החלום שלך? לא יודע... איך חגגת את תחילת השנה? לא זוכר. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא לצאת מהמצב הזה.
איזה סילבסטר הכי זכור לך? של המילניום. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? את עצמי, בתכלס. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יותר מידי, לא יודע. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הרבה... איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ... על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? ... מקום בו הכי נהנת? ... אירוע שהכי השפיע עליך? ... אירוע שאיכזב אותך? ... כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? שהשנה וכל החיים ביחד נחשב? X: האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כה. אם כן, כמה זמן? יותר מידי. ניסיתם להתחיל איתו? לא. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אני לא סגור על מה אני עונה, אז נגיד שגם כן וגם לא.
התנשקתם איתו? ^
האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ... מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? בטח חוטף קריזה ומסרב לקבל את זה. X: זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו?
והוא, אוהב אתכם? מלח, הא? כמה זמן אתם יחד?
איך הכרתם? בזין שלך. מה אתם הכי אוהבים בו? את אמא שלך. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כוסעמק. אתם רבים? 4%$%@$$#!$#@%$%$@% מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? טוב, די. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? בטח. אתם פוחדים לאבד אותו? מי לא פוחד לאבד מישהו שהוא אוהב?! ]; מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?
מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מקווה.
מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? לא עניין שלכם.
האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אולי אם הייתי חושב שיכול לצאת מזה משו חיובי.

QuiteSimply

New member
חפרני

כללי: מהו שמך? עודד תאריך לידה: 1.11.90 מקום מגורים: קריית אונו כמה אחים/אחיות? 4 אחים צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה משקל: לא מספיק גובה: מטר שבעים ומשו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מנגן על העצבים של אמא (נדוש) על מה היית רוצה לנגן? הייתי רוצה לדעת לשיר, או לנגן על מפוחית אתה אוהב לרקוד? כן השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? עוד לא, אבל עוד שנה + יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? אממ, טיפקס? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, רק פאסיבית פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנות כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? Both are good עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בסביבות ה0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע, ואני גם מרחיב ספרות מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? קולנוע יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אממ, שולה מוקשים? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משהו שאני ממש לא אוהב נחייה את הרגע? משתדל מה מתנגן עכשיו? Monkey Gone To Heaven עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר וווינדוס מדיה פלייר מה הספקת כבר לעשות היום? כלום מה עוד תספיק לעשות היום? אני אכין נודלס עם חברים ישנת טוב אתמול? יחסית תישן טוב הלילה? אני מקווה כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: תחילת הסתיו צבע אהוב: כחול כהה תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מרוצה איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מרכז ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר כשהלכתי לבצפר אכלת? לפני שעתיים בערך התנשקת? סוף ינואר התאהבת? תחילת נובמבר נשבר לך הלב? אף פעם צחקת? בטח בשיעור הסטוריה בכית? אממ, שבוע-שבועיים, אני זוכר שזה היה באיזשהוא יום שני אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מתישהוא בשבוע האחרון, אבל אפלטוני מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מתישהוא בשבוע האחרון, אבל אפלטוני חיבקת מישהו/י? היום עישנת? אממ, מתישהוא בפברואר שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? נראה לי לפני שבועיים, אבל קליל כזה שכבת עם מישהו/י? סתם שכבתי, לפני כחודש, אבל סקס עוד לא היית במועדון? מסיבאפי לבשת חצאית? סוף יולי קנית בגד? פורים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? זה כבר היה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אותה פעם הקדישו לך שיר? לא נראה לי שזה אי פעם קרה. אבל זיפיק הבטיח לי שכשהאלבום ייצא הוא יוקדש לי שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? זיפיק התקשרת אליו? לא זוכר, נראה לי שמיכל התקשר אלייך? בר-חן פגע בך? לירי שימח אותך? לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? 8, אבל קמתי רק ב8 וחצי מה/מי העיר אותך? שעון מעורר בסלולארי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "שיט" מה היה הדבר הראשון ששמעת? הצלצול של הסלולארי מה היה השיר הראשון ששמעת? משהו שהיה ברדיו, או איזה שיר של לאקי סטרייק שהיה תקוע לי בראש מה אכלת? מילקי, סנדביץ', מצה (אל תשאלו), שניצל וצ'יפס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שסיימתי את התסריט סופסוף, ושאני מתדרדר בלימודים מיקום כרגע: חדר של אמא (כאן נמצא המחשב) חג מעודף: פורים, Talk-like-a-pirate-day, סיינט פטריק'ס ויום פאי ערוץ מועדף: ערוצי הסרטים, אני מניח מילה אהובה: הו, יש לי רשימה שלמה של מילים שאני אוהב (באמת!) להקה אהובה: גם לזה יש לי רשימה איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר אחת קצרה כרגע. הבנאדם הכי יפה שראית: חן ביטון בכיתה ט' הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכר הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודע הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודע את חושבת שאת יפה? מאוד את חושבת שאת צבועה? קצת, לא יותר מדיי, אבל בסה"כ כולם צבועים את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? מאוהב בעצמי בזבזנית או חסכנית? שתיהם בנאדם ש: שונא/ת: גליה, הרכזת מגמה אוהב/ת: אממ, יש הרבה... את ברק מתגעגע/ת אליו: גם יש הרבה... לרורי חסר לך: \: עושה לך טוב להיות איתו: כל החברים הטובים באמת הכי מצחיק: לא יודע הכי דפוק: שניאור הכי מוזר: אני הכי כיף לדבר איתו: אופיר, נראה לי איפה היית רוצה לגור בארץ? מרכז ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? פריקאזויד, רן וסטימפי יש לך פלאפון? לא, יש לי אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא, נראה לי איזה צלצול יש לך? משהו מגעיל כזה שבא עם המכשיר הקול הכי יפה ששמעת? לא יודע איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ריבר מסרניטי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? זמר, לא זמרת, אבל לא שואף לזה ממש את רוצה להיות שחקנית? אותו דבר אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אהא איפה את רוצה פירסינג? באוזן ובלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה דברים מה החלום שלך? יש כמה איך חגגת את תחילת השנה? עם כמה חברים ואלכוהול ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לצבור נסיון, לסיים י"א ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות, במיוחד בהיסטוריה איזה סילבסטר הכי זכור לך? של תחילת 2006 איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אממ, לא יודע, מה זה אומר? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את הלילות שישי שנשארתי בבית באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? באותם לילות איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אממ, שיחה מסויימת במסנג'ר על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? את ליאל מקום בו הכי נהנת? ברוקי אירוע שהכי השפיע עליך? לא יודע אירוע שאיכזב אותך? לא יודע כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא אמרתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אולי, לא נראה לי אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? אהא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? בערך מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהיא זרקה אותי, לול מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזה אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כשיקרה דבר כזה אני אדע איך לענות זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 בערך האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? בערך האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? בערך מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל, חוץ משברון לב האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? בערך

באפ שובאפ.../images/Emo54.gif

כללי: מהו שמך? טליה. בינתיים. זה ישתנה מתישהו. תאריך לידה: 24.3.90. מקום מגורים: תל-אביב. כמה אחים/אחיות? ארבעה.
צבע עיניים? חום. צבע שיער? במקום חום, כרגע אדום. משקל:
גובה: איפשהו באיזור ה-1.70. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חלילית. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר. אתה אוהב לרקוד? רק כשאף-אחד לא רואה אותי. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? לא, ואם אני לא אתגבר על הפחד האיום ממחטים סביר להניח שגם לא יהיו לי. יש לך פירסינג? לא. התנסת בעבר בסמים? לא. ניסית להתאבד פעם? לא. אתה מעשן? לא. ~מסקנות: אני לא משחיתה את עצמי.~ פרטים אינטימיים: העדפה מינית: ביסקסואלית. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני אוהבת מערכות יחסים, אבל נראה שהן לא אוהבות אותי.
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אה, אפס?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. זונות. איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי ועודני במגמות קולנוע ופסיכו'-סוציו'. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית ובמאית. יש לך ידע נרחב במשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא, אבל יש לי ידע שטחי כמעט בכל נושא שבעולם. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? שפות למיניהן, עיצוב (אופנה וגרפי), פילוסופיה. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? רוחצת גופות. זה נשמע נורא. נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? כלום. המחשב דפוק. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפס. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? Windows Messenger. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לבי"ס ולשיעור ספרדית. מה עוד תספיק לעשות היום? לשבת שעות מול המחשב ואז ללכת לישון מאוחר מדי. ישנת טוב אתמול? לא. כרגיל הלכתי לישון מאוחר מדי. תישן טוב הלילה? סביר להניח שלא. כרגיל אני אלך לישון מאוחר מדי. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? כרגע יש לי מיטה-וחצי, אבל האידיאל הוא קינג-סייז. עונה אהובה של השנה: חורף. צבע אהוב: כחול. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טיפשות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: זו שאלה קשה מדי.
[Big words hurt my brain]. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון.
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מה לצאת, הרגע חזרתי. אכלת? בסביבות ארבע. התנשקת? יותר מדי זמן.
התאהבת? לפני ארבעה חודשים. נשבר לך הלב? לפני שלושה חודשים. צחקת? שכחתי. בכית? יומרביעי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אוהבת-אוהבת או אוהבת-אוהבת? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ר' שאלה אחת למעלה. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אף-פעם. שתית משקה אלכוהולי? לפני המון-המון זמן. השתכרת? אף-פעם. שכבת עם מישהו/י? אף-פעם.
אתם חייבים לשאול את זה כל הזמן? היית במועדון? לפני איזה חודשיים, הלכתי למסיבה בדאנג'ן. בשבוע הבא הולכים שוב! לבשת חצאית? יומראשון. קנית בגד? קניתי בגדים לפורים...
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? דז'ה-וו. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שוב, דז'ה-וו. למה אתם ממחזרים שאלות? הקדישו לך שיר? בנדוד שלי כתב עליי פעם שיר, משהו כמו "טליה היא ילדה טיפשה, היא ממש ממש טיפשה". שיפרו לך את המצברוח? גאיה, בכל יום בשבועות האחרונים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא...? חשבת עליו? גל [כן, אתה.] התקשרת אליו? גאיה. התקשר אלייך? גאיה? פגע בך? ההיא.
שימח אותך? גאיה. היום: באיזו שעה התעוררת? שש וחצי.
מה/מי העיר אותך? שעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? בטח איזה מלמול לא-מובן שפירושו: "לכו מכאן אני רוצה לישון". מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקול של השעון המעורר. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי היום שירים. אין בטריות בדיסקמן והמחשב מקולקל. מה אכלת? סנדוויצ'ים בבי"ס, ואוכל טעים בבית. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ניסיתי לא לחשוב יותר מדי. מיקום כרגע: בבית. חג מעודף: פורים. ערוץ מועדף: אין, אני לא ממש רואה טלויזיה. מילה אהובה: דוכיפת. להקה אהובה: הדרזדן דולז והמכשפות. איזה כיתה את: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: בדיחות על החלפת נורה.
הבנאדם הכי יפה שראית: מה, אתם באמת מבקשים ממני להחליט? הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא יודעת, אין לי באמת פאדיחות. הדבר הכי מטורף שעשית: כנ"ל. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל. את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? כן. את חושבת שאת קנאית? ממש לא. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים.
את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם ש: שונאת: המוטציה. אוהבת: גאיה. נוי. נדב. מתגעגעת אליו: גליה ז"ל. חסר לך: נוי. עושה לך טוב להיות איתו: גאיה. הכי מצחיק: נתנאל. הכי דפוק: המוטציה. הכי מוזר: אני. הכי כיף לדבר איתו: גאיה. איפה היית רוצה לגור בארץ? לא רוצה לגור בארץ. רוצה לונדון. איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים, שאלתיאל קוואק, גברת פלפלת. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? בשבועות האחרונים - גאיה. איזה צלצול יש לך? Hips Don't Lie של שאקירה.
הקול הכי יפה ששמעת? אלן ריקמן. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונות מדוויאנטארט, מתחלפות לפי מצב-הרוח. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? כן. את רוצה להיות שחקנית? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תלוי למי אני אומרת... איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה פירסינג. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? עוברת ללונדון ומבזבזת הכל על בגדים בקמדן טאון. מה החלום שלך? לחיות בלונדון ולהיות שחקנית.

~המשך~../images/Emo54.gif

איך חגגת את תחילת השנה? היום הראשון של השנה הזאת היה היום הכי גרוע בחיים שלי. צייני דבר אחד שאת הכי מצפה לו השנה:? הסוף שלה. צייני דבר אחד שאת חוששת מפניו: הצילומים של הסרט שלי. איזה סילבסטר הכי זכור לך? המילניום. איזה אדם `גילית מחדש` השנה? גאיה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את ינואר-פברואר. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? הראשון בינואר. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? גאיה. ופורים. על מה את מצטערת שעשית השנה? שהייתי בדיכאון במשך חודשיים... ושלא טיפלתי כמו שצריך בדברים שהיו חשובים לי. מקום בו הכי נהנית? עזריאלי בפורים [נאג'ס וגל]. אירוע שהכי השפיע עליך? הראשון בינואר. אירוע שאיכזב אותך? הראשון בינואר. כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? המון.
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.
אם כן, כמה זמן? כמה חודשים. ניסיתם להתחיל איתו? כן. לא עבד. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? לא. האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא הייתי קוראת לזה אהבה. מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? הו, אם באמת רוצים שאתחיל לספור?
מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כי הבנאדם היה זונה ומרושע? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתחרפנת לגמרי, כנראה. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? יופי, תזרו לי מלח על הפצעים. ~כל החלק הזה נמחק כי אין לי מה להגיד~ אקסים: כמה אקסים יש לכם? שניים. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? קצת. אבל אני מניחה שאני אף-פעם לא אצליח באמת להפסיק. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? פעם חשבתי שכן. אחר-כך שלא. ועכשיו אני כבר לא יודעת. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מהראשון נשאר לי רק גועל נוראי מהמחשבה שנתתי לו לדחוף את הלשון שלו לפה שלי, ומהאחרת נשארו כל-כך הרבה דברים שאין לי כוח להתחיל למיין. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא באמת.

Torn Identity

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

את באה לחיפה שבוע הבא ואז אנחנו כבר נעשה שאלונים משלנו!

kittycatbone

New member
משעמם לי מאוד.

אז הנה דרך להפיג את השעמום! כללי: מהו שמך?
יסמין. תאריך לידה:
6.9.1989 מקום מגורים:
עמק יזרעאל. כמה אחים/אחיות?
אח ואחות גדולים. צבע עיניים?
חום צבע שיער?
חום משקל:
55 או משו כזה. מקווה שככה ולא פחות.. גובה:
1.69 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על כינור, גיטרה (לא שכזה טוב), ופסנתר סתם בזמני הפנוי לכיף. על מה היית רוצה לנגן?
הייתי רוצה ללמוד טוב פסנתר, ואני ממש רוצה לנגן על צ'לו. אמרו לי שמתאים לי! אתה אוהב לרקוד?
הה. לא לגמרי, בערך. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
חח לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
לא התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
מה פתאום. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
חס וחלילה. פרטים אינטימיים: העדפה מינית:
בינתיים בנים למיטב ידיעתי. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
לא אכפת לי. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
לא איזה מגמה היית בביה"ס?
הייתי? מניחים שאני זקנה? ;[ בכל מקרה, אני ב-אמנות, מדעי המחשב ומוזיקה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
קיצוני? חח לא יודעת. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?
הממ לא יודעת. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
מדעי החברה, אסטרולוגיה, קולנוע, פיזיקה.. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?
לא יודעת.. נחייה את הרגע?
כן! מה מתנגן עכשיו?
עד לפני חמש שניות: The Rapture - Infatuation עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
אפס. משעמם לי! בגלל זה אני עושה את השאלון! איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
מדיה פלייר, אייסי ומסנג'ר. מה הספקת כבר לעשות היום?
לנסוע עד לפתח תקווה ולעשות רסיטל בגרות. לחזור לאולפנה ולדבר עם המורה שלי ואנשים, ולהיות בבית ולאכול. ייפי. מה עוד תספיק לעשות היום?
אני מקווה שייצא לי לנגן קצת כי אני חייבת להתאמן על החומר של התזמורת, וחוץ מזה. אולי להשלים קצת בצפר שפיספסתי. ישנת טוב אתמול?
לא רע. היה לי חלום מוזרXD תישן טוב הלילה?
מקווה שכן. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
יחיד. אפילו לוחצי אין לי מקום בחדר
עונה אהובה של השנה:
חורף חורף חורף חורף חורף!!!#@@!
צבע אהוב:
כחול וירוק. (לפי העדיפות הזאת) תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
חוסר סבלנות ואנוכיות. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
שאני אחיה את החיים שלי כמו שאני רוצה. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
איפה שאני גרה כרגע. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
היום בבוקר.
אכלת?
לפני חצי שעה. התנשקת?
ברר לא יודעת. התאהבת?
לא יודעת =) נשבר לך הלב?
הממ... צחקת?
היום מתישהו? בכית?
אתמול אולי.. חיבקת מישהו/י?
לא זוכרת, שלשום אולי? עישנת?
חס וחלילה!!! שתית משקה אלכוהולי?
אני חושבת שאצל דקל, אבל ממש כמה שלוקים ולא יותרXD השתכרת?
לא יצא ממש עדיין.. שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית?
בפורים. =] קנית בגד?
אתמול
שיפרו לך את המצברוח?
לא זוכרת.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?
אמא חשבת עליו?
חח לאיודעתXD התקשרת אליו?
אבא אני חושבת.. התקשר אלייך?
המורה שלי לכינור אני חושבת. היום: באיזו שעה התעוררת?
רבע לעשר בערך.. מה/מי העיר אותך?
חצי הפלאפון חצי התעוררתי לבד.. מה היה הדבר הראשון שאמרת?
..לא זוכרת. מה היה הדבר הראשון ששמעת
את הפלאפון שלי רוטט?XD מה היה השיר הראשון ששמעת?
אולי את היצירה שהתאמנתי עליה בבוקר?
מה אכלת?
דגנים בבוקר, כמה עוגיות, סנדביץ' ועכשיו פסטה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?
הרסיטלללללל. מיקום כרגע:
החדר שלי. חג מעודף:
פורים! ערוץ מועדף:
כשהיה סמולוויל פרקים חדשים אז AXN עכשיו הממ. אני חושבת שאני הכי רואה ביפ ואקסטרה. מילה אהובה:
בלופ. להקה אהובה:
רדיוהד
איזה כיתה את:
י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:
יש אחת. לא זוכרת... הבנאדם הכי יפה שראית:
ראיתי הרבה אנשים יפים.
הפאדיחה הכי גדולה שלך:
לא זוכרת. הדבר הכי מטורף שעשית:
המממ הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
ח לא יודעת את חושבת שאת יפה?
לא את חושבת שאת צבועה?
לפעמים את חושבת שאת קנאית?
אין אדם שלא קנאי, זה הטבע שלו. את חושבת שאת קרצייה?
מאוד.! את חושבת שאת עקשנית?
לרוב.. את אוהבת את עצמך?
חצי-חצי בזבזנית או חסכנית?
באמצע כזהXD בנאדם ש: שונא/ת:
לעולם לא. אוהב/ת:
חברים שלי מתגעגע/ת אליו:
לא יודעת! חסר לך:
כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו:
אין לי מושג איפה היית רוצה לגור בארץ?
בצפון. צפון רולז! איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?
הממ. נוסטלגיה. חח באפי עונות ראשונות זה נוסטלגי! יש לך פלאפון?
כן למי אתה מתקשר הכי הר

kittycatbone

New member
><

יש לך פלאפון?
כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?
לא מתקשרת הרבה איזה צלצול יש לך?
מיסינג של אוונסנס לרגילים, yellow של קולדפליי למשפחה וhat dance למסטולים. הקול הכי יפה ששמעת?
לא דעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
טוקס! הפינגוין החמוד! ושומר מסך?
תמונות שצילמתי. את רוצה להיות זמרת?
אם היה לי כשרון לזה בשמחה! אבל אין.. את רוצה להיות שחקנית?
כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?
רוב הסיכויים שלא.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?
קונה את כל הדברים שאני רוצה/צריכה כרגע. תורמת חלק. וחוסכת את השאר לאח"כ. מה החלום שלך?
לחיות אני מניחה? איך חגגת את תחילת השנה?
בלישון אני חושבת.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?
לסיים ללמוד!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:
הרסיטל שהיה היום! אז זהווווווווווו איזה סילבסטר הכי זכור לך?
לא יודעת.. איזה אדם `גילת מחדש` השנה?
לא יודעת איזה אירוע היית מוחק מהשנה?
הממ מוות של אנשים.. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?
לא מזמן איזה אירוע עשה לך טוב השנה?
לא יודעת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?
משהו כמו מליון פעם! ואני עדיין אומרת.! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא

BleedingDeath

New member
גמאני 'צה

כללי: מהו שמך? אור תאריך לידה: 20.1.89 מקום מגורים: ראש העין כמה אחים/אחיות? טכנית- אין, עקרונית- 3 צבע עיניים? חום צבע שיער? כרגע שחור משקל: לודעת גובה: 1.61 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה חשמלית, בס, מיתרי הקול [מי לומדת אופרה ^^] על מה היית רוצה לנגן? פסנתר אתה אוהב לרקוד? כע השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, 1, מפתח סול יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה הליקס
התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: מי שצריך לדעת יודע :X כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לצערי לא איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין, פסיכולוגיה סוציולוגיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? עורכת דין? O_O יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אע, ישמצב קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מתמטיקה XD איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה בתי ספר או מועדונים XD נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר מה הספקת כבר לעשות היום? אע, להיות בבצפר, לנסוע לפתח תקווה, לרכוש דברים, לנסוע לקניון, לנסוע למן מדרחוב מוזר, לחזור הבייתה, לקחת בנות של חברה של אמא, לחזור הבייתה, שיעור פרטי, לחזור הבייתה, הרבה :X מה עוד תספיק לעשות היום? לרעוב למוות ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית >: עונה אהובה של השנה: קיץ! צבע אהוב: אדום-כחול-שחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אין לי מוח לחשוב על זה התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? כל מקום שהוא לא כאן מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה בערך אכלת? בבוקר התנשקת? ביומולדת שלי
התאהבת? :X נשבר לך הלב? >< צחקת? אע, לוזוכרת כנראה היום עם מעיין בכית? אע, אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? שלשום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? שלשום >: חיבקת מישהו/י? מזמן עישנת? יומולדת שלי שתית משקה אלכוהולי? יום שישי השתכרת? אי שם באפריל X: שכבת עם מישהו/י? אףפעם היית במועדון? וואו מזמן O_O לבשת חצאית? אע, יום שישי, קנית בגד? היום
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שלשום הקדישו לך שיר? לוזוכרת שיפרו לך את המצברוח? קשה לשפר לי את המצב רוח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?מעיין חשבת עליו? :X התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אנה פגע בך? :X שימח אותך? מעיין [אייסבלנד
] היום: באיזו שעה התעוררת? 9 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אני לוקחת את האוטו" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "אוווווווווווווווווווווור קומי ><" מה היה השיר הראשון ששמעת? לית'יום נדמה לי מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מתי אני אוכל לחזור לישון? מיקום כרגע: כדור הארץ חג מעודף: פורים ערוץ מועדף: 3-5 תלוי באיזה שעות מילה אהובה: "בו" להקה אהובה: אוונסנס ועוד איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: לוזוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: :X הפאדיחה הכי גדולה שלך: לוזוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לודעת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לודעת את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לודעת את חושבת שאת קרצייה? מקווה שלא XD את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: לודעת אוהב/ת: כל החברות שלי מתגעגע/ת אליו: >: חסר לך: >: עושה לך טוב להיות איתו: אולי די עם השאלות שגורמות לי לבכות? >< הכי מצחיק: אנה XD הכי דפוק: אנה P: הכי מוזר: אצלי כולם מוזרים, מוזרים זה טוב, אחרת משעמם הכי כיף לדבר איתו: אנה רורי ומעיין איפה היית רוצה לגור בארץ? בצפון :X איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? לודעת יש לך פלאפון? כע, 2 אפילו למי אתה מתקשר הכי הרבה? אנה, אפרת איזה צלצול יש לך? באפי, פאנטום האופרה, אנג'ל הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? פו הדב עם איה וחזרזיר בשלג ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? כן, בהתחשב בעובדה שאני משקיעה בזה די הרבה את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חצי סוגרת בבנק, ואת השאר מבזבזת מה החלום שלך? לודעת יש לי הרבה איך חגגת את תחילת השנה? עם אנה XD ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? :X ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: צבא איזה סילבסטר הכי זכור לך? לפני שנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? מעיין איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לודעת באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? השנה רק התחילה, חכו איזה אירוע עשה לך טוב השנה? לודעת על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא עשיתי כל כך הרבה השנה מקום בו הכי נהנת? לודעת אירוע שהכי השפיע עליך? לודעת אירוע שאיכזב אותך? לודעת >< כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? וואו כל כך הרבה O_O האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה +- ניסיתם להתחיל איתו? כע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? כע האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? תשאלו את הצד השני מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא מדברים על זה מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? בהתחשב בעובדה שלא היה לי קשר רומנטי אף פעם אני לא יודעת אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הגבתי רע, ונגמור את זה בזה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לצערי לא אם כן, אתם אוהבים אותו? >< והוא, אוהב אתכם? >< כמה זמן אתם יחד? >< איך הכרתם? [רורי אני מכה בך!><] מה אתם הכי אוהבים בו? אעהאעה מה גרם לכם לבחור דווקא בו? שששששששששש אתם רבים? >: מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? >: האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? >< אתם פוחדים לאבד אותו? כע מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? די >: אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? ששש האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? אין לי אקסים!!! >: מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? >< האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? אעה

מיוצקה

New member
בחיים שלי לא חפרו לי ככה!

כללי: מהו שמך?מאיה תאריך לידה:1 ביוני מקום מגורים:יהוד כמה אחים/אחיות?2.אחד גדול ואחד קטן-ילדת סנדביץ' צבע עיניים?חום. צבע שיער?שטני משקל:אני בחורה,לא שואלים כאלה דברים
גובה:מטר 72 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?קצת על גיטרה ממה שאח שלי הגדול לימד אותי ולמדתי שנתיים כינור...אבל אני בספק אם אני זוכרת משהו על מה היית רוצה לנגן?על גיטרה אתה אוהב לרקוד?זה החיים שלי. השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?קעקוע אחד...ועוד אחד מתוכנן ליומולדת הקרוב יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?2.נזם ובטבור. התנסת בעבר בסמים? איזה?next ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?next אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?מעשנת...כמה פעמים ביום...לא יודעת...משתנה פרטים אינטימיים: העדפה מינית: next כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?לא יודעת...אני מניחה שזה תלוי גם במי מדובר מהצד השני... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?1 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא. איזה מגמה היית בביה"ס?מחול...ואז עזבתי את הבצפר לאומניות...ואני עכשיו מגבירה ספרות ותיאטרון מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?מורה למחול ביינלאומית.(חרטטנית) יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?מיאו.לא יודעת. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?טניס!אבל זה רק בגלל אח שלי הקטן... איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?לא יודעת...יש הרבה דברים.. נחייה את הרגע?בסדר.אני מסכימה. מה מתנגן עכשיו? Dear Life - Anthony Hamilton עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד... איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מוזיקה. מה הספקת כבר לעשות היום?ללמוד. מה עוד תספיק לעשות היום?לקנות דברים לטיסה ולהיפגש עם עדי ישנת טוב אתמול?את האמת היו לי סיוטים שאני לא יכולה לאסוף את חברה שלי מהשדה כשהיא חוזרת. תישן טוב הלילה?אני מקווה. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית עונה אהובה של השנה: חורף צבע אהוב:אדום ושחור תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:next איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לונדון או ניו יורק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול בלילה אכלת?כשקמתי התנשקת?אממ...לפני שבועיים... התאהבת?אף פעם נשבר לך הלב?אף פעם צחקת?אתמול בלילה בכית?יום חמישי מייאוש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לאורי שהייתי אצלו ביום רביעי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אורי כשהייתי אצלו ביום רביעי חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת?לפני שנה. שכבת עם מישהו/י?next היית במועדון?הייתי בפאב...לפני כמה שבועות לבשת חצאית?אתמול קנית בגד?יום רביעי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?הייתה כבר השאלה הזו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כשהייתי עם אורי הקדישו לך שיר?אני לא זוכרת..חח שיפרו לך את המצברוח?אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אח שלי חשבת עליו?דניאל.אני כל כך מתגעגעת אליה... התקשרת אליו?אבא התקשר אלייך?ענבל פגע בך?דניאל שימח אותך?אורי היום: באיזו שעה התעוררת?1 מה/מי העיר אותך?התעוררתי לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?מי בבית? מה היה הדבר הראשון ששמעת?"אני" מה היה השיר הראשון ששמעת?משהו שהיה ברדוי מה אכלת?טוסט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?כמה שאין לי כוח ללמוד מיקום כרגע: ליד המחשב חג מעודף:פסח ערוץ מועדף:3 מילה אהובה:לא יודעת...שאלה טיפשית להקה אהובה:אין איזה כיתה את:י בדיחה שגרמה לך לצחוק:"שגר אותי סקוטי" איך זה שילדה לא מבינה כמה שהיא מצחיקה?!?! הבנאדם הכי יפה שראית:דניאל הפאדיחה הכי גדולה שלך:next הדבר הכי מטורף שעשית:תגדיר מטורף הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:תגדיר מטורף את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לפעמים את חושבת שאת קנאית?לפעמים את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?תלוי בתקופה...אם צריך לחסוף אז חוסכת בנאדם ש: שונא/ת:next אוהב/ת:דניאל מתגעגע/ת אליו:דניאל חסר לך:אורי עושה לך טוב להיות איתו:אורי הכי מצחיק:נמי הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו:אורי איפה היית רוצה לגור בארץ?לא יודעת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?המורדים! יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא,אבא ודניאל איזה צלצול יש לך?moto הקול הכי יפה ששמעת?של אמיי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה של משהו ושומר מסך?מדגסקר את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בדרך כלל כן,אני לא אומרת את זה יותר מידי איפה את רוצה פירסינג?לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?פותחת סטודיו לירקוד לילדים עם בעיות כלכליות מה החלום שלך?ראה הנ''ל איך חגגת את תחילת השנה?מסיבה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?טיסה לארה''ב ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:טיסה לאר''הב איזה סילבסטר הכי זכור לך?האחרון איזה אדם `גילת מחדש` השנה?איילת איזה אירוע היית מוחק מהשנה?איזה סטוץ אחד באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?ביום חמישי איזה אירוע עשה לך טוב השנה?הפסטיגל. על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת?לא יודעת אירוע שהכי השפיע עליך?המעבר של הבצפר אירוע שאיכזב אותך?הציונים שלי כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?יותר מידי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן..אהבת ילדות כזאת... ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?פחדתי מלהכנס לקשר... אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הייתי מנסה לחדש קשר זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?... והוא, אוהב אתכם?... כמה זמן אתם יחד?... איך הכרתם?... מה אתם הכי אוהבים בו?... מה גרם לכם לבחור דווקא בו?... אתם רבים?... מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?... האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?..... אתם פוחדים לאבד אותו?... מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?.... חפרתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אקסים: כמה אקסים יש לכם?יותר מידי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן.באורח פלא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?זיכרונות ובמקרה אחד מעגל לא סגור. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן תודה לאל שזה נגמר.חפרתם!

NimaZ

New member
גם לי משעמם!מיצי|

למרות שאני כבר שנים לא ממש בפורום.. כללי: מהו שמך? נעמה (אבל תקראו לי נמה) תאריך לידה: 19.5 מקום מגורים: יהוד כמה אחים/אחיות? אח אחד צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור שהחליט שהוא חום משקל: לא ממש יודעת גובה: 1.72 (
) אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? תופים זה מגניב.. או באס.. אתה אוהב לרקוד? לא משהו השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא
התנסת בעבר בסמים? איזה?לא
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא
(אני גיקית אמיתית!) פרטים אינטימיים: העדפה מינית: הטרו כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציב זה נחמד עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אין מגמות.. רובוטיקה+ מחשבים. (גיקית או לא גיקית?) מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעאת עדיין.. מה שבא ברוך הבא יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? בעקרון אני בנאדם עם ידע כללי לא קטן.. אבל לא מטורף קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן המון: אדריכלות, וכל מיני שטויות מגניבות איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? עיצוב. נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עכשיו כלום, חברה שלי ישנה לידי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אףאחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? לוח משמרות של עולמות ותיקיית שירים מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול פרוסת עוגה. מה עוד תספיק לעשות היום? ישיבת צוות. ישנת טוב אתמול? לא הכי.. תישן טוב הלילה? לא.. כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מה שבא ברוך הבא. עונה אהובה של השנה: סתיו צבע אהוב: לבן תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קונציונרים. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה טוב. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בלילה אכלת? לפני שעה וחצי ככה.. התנשקת? חודשיים. או קצת יותר:( התאהבת? -- נשבר לך הלב?--- צחקת? אתמול בלילה בכית? לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בטח אתמול בערב.. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ^ חיבקת מישהו/י? אתמול בלילה עישנת? -- שתית משקה אלכוהולי?-- השתכרת?-- שכבת עם מישהו/י?- היית במועדון?-- לבשת חצאית? כמה חודשים קנית בגד? לא זוכרת:( אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נו שתקו כבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?^ הקדישו לך שיר?^ שיפרו לך את המצברוח? אתמול בלילה מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברתי שישנה לידי, מעיין. חשבת עליו? לא ידועת אולי דוד שלי התקשרת אליו? מעיין התקשר אלייך? מעיין פגע בך? -- שימח אותך?לא יודעת נו. היום: באיזו שעה התעוררת? 9:45 מה/מי העיר אותך? אני לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? עדיין לא אמרתי כלום (כבר שעתיים!!!) מה היה הדבר הראשון ששמעת לא יודעת מה היה השיר הראשון ששמעת? -- מה אכלת? פרוסת עוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? ?? מיקום כרגע: חדר שלי חג מעודף: חנוכההה! אבל פסח ופורים זה גם מעולה ערוץ מועדף: ? מילה אהובה: בטטה להקה אהובה: אינפקציה איזה כיתה את: י בדיחה שגרמה לך לצחוק: איזה בדיחה שחניך שלי סיפר לי הבנאדם הכי יפה שראית: מה השאלה? הפאדיחה הכי גדולה שלך: .. הדבר הכי מטורף שעשית:.. נו באמת! לא ראיתם את כל השאלון?!? אני ח-נ-נ-ה!!! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: ^ את חושבת שאת יפה? יש ויש את חושבת שאת צבועה? לעיתים. אבל בכללי לא. את חושבת שאת קנאית? לא יותר מדי. את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? יודעת שכן את אוהבת את עצמך? אנחענו בהסכם שלום. מה יעזור לשנוא את עצמי? נתקעתי איתי לכל החיים! בזבזנית או חסכנית? יש ויש בנאדם ש: שונא/ת: חח אוהב/ת: ברוך השם יש מספיק
מתגעגע/ת אליו: עד אתמול- נטע חסר לך: ^ עושה לך טוב להיות איתו: דוד שלי, מעיין כאן שלידי, ועוד חברה. הכי מצחיק: צוקר הכי דפוק: חניך הכי מוזר: חניך הכי כיף לדבר איתו: מעיין איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צבי הנינג'ה יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? יש מצב שלמעיין.. אני לא סגורה על זה.. איזה צלצול יש לך? סתם רינג רינג כמו של טלפון ישן הקול הכי יפה ששמעת? WTF?!?!? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני עם החברות צוות שלי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?אל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הופכת אותו לשקולים ומתגלגלת בתוכו. (?!!?) מה החלום שלך?לעשות מה שאני רוצה. איך חגגת את תחילת השנה? הסבר נמק ופרט. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? עוד שניה היא נגמרת, אבל לסיים לשון ולראות תהליך גמור. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: ההפך מלמעלה איזה סילבסטר הכי זכור לך? השנה היה נחמד. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אותה מעיין בדיוק איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יש וגם יש באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? מספ נקודות איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ביש וגם יש
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? כלום! מקום בו הכי נהנת? שבטי האהוב! ( אני צופיפניקית אם לא הבנתם עד כאן) אירוע שהכי השפיע עליך?- אירוע שאיכזב אותך?- כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? לא יעזור אז לא אומרים. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן?לא ניסיתם להתחיל איתו?לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לאר התנשקתם איתו?לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? ? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? נו שתקו כבר זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אל אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? טכנית אין האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? ואוו.. לא ידעתי שכ"כ שיעמם לי!

למעלה