באים לשתות?

באים לשתות? ../images/Emo72.gif

מכירים את זה שדווקא שאתם מחפשים בנרות
מקום לצאת אליו באיזור כל המקומות נעלמים לכם מהראש
קורה לי המון...
אז בואו נעשה רשימת פאבים / דאנס בארים שאפשר לצאת אליהם כשאני יהיה מתוסכלת מהשאלה לאן לצאת אני אבוא לכאן
ד"א תנו את כל הפרטים שידועים לכם, מאיזה גיל מכניסים, באיזה ימים יש שם מסיבות, איפה זה ממוקם...

מה שעולה לי לראש ../images/Emo26.gif

קיוג'ה - נמצא בכפר ויתקין (איפה שהיה פעם השוק) ממש קרוב לכביש 4, אף פעם לא היה ברור לי מאיזה גיל מכניסים, אה כן... הופך מדי פעם גם למועדון הופעות ומביא אמנים. פצ'ולי - נמצא בפרדס חנה - כרכור ("בדרך הארוכה" לזכרון
), פאב בסגנון המזרח הרחוק, פאב מצויין הייתי בו פעמיים, לצערי הכניסה מגיל 24 ומעלה. פרדיסו - ממש צמוד לפצו'לי, "פאב הנוסטלגיה" כל שכבות הי''ב הפכו את הפאב הזה לקבוע שלהם, שכבה אחרי שכבה זה נהיה מסורת. זוקיני - פאב נחמד ממש, בימי חמישי ושבת זה דאנס בר עם מוזיקה טובה, הדרך לשם ארוכה ומפותלת ואין לי מושג איך להסביר, באיזה גבעת עדה (?) אינדיקה - נמצא באיזור תעשיה פרדס חנה- כרכור, נחמד מאוד, המון הופעות, מביאים לאיזור שלנו הרבה אמנים :))). קסנטיני - ממש בכניסה לזכרון, ליד כל האולמות אירועים, הכניסה היא 18+ וזה כל המידע שיש לי. פוטש - גם זה מקום לשמינסטים +, וגם הוא עובר בירושה וגם הגרך אליו ארוכה מפותלת ולא מובנת
באיזור הפרדיסו והפצ'ולי. הוביט- נמצא בזכרון יעקב, גם הוא 18+. זה מה שעולה לי בראש :)

shokocham

New member
בשביל זה יש דיזון

באתר דיזון דף בילויים המתעדכן מדי שבוע ובו כל המקומות בסביבה שאפשר לבלות בהם.

R-יק

New member
שוקו יקרה ../images/Emo13.gif

אפשר להציע הצעת ייעול לגבי דף הבילויים? יופי, תודה
אם אפשר לתת מעין הסבר קצרצר לגבי כל מקום שמצויין בדף זה, יהיה ממש שיפור. למשל, אני אישית לא ממש מכיר/יודע מה זה "האקדמיה לבשר ויין" פאב/מסעדת בשרים...

shokocham

New member
הסבר

1. תודה על ההתיחסות 2. כרגע קשה לתת מקום להסברים - טכנית 3. יש מספרי טלפון בתחתית העמוד כך שאפשר להתקשר ולברר אופי המקום.4. האקדמיה היא מקום מדליק לבלות בו , בדרך כלל מאוכלס בגילאי 40+

R-יק

New member
../images/Emo4.gif

לא הבנתי היכן הבעיה הטכנית להוסיף תיאור קצר על אופי המקום ממש ליד שמו או מספר הטלפון...

shokocham

New member
מתקבל

מקבלת את ההערה - באופן אישי אינני מכירה את מרבית המקומות - מבטיחה להוסיף מידע שישלח אלי ליד מספר הטלפון של המקום. המייל: [email protected]

DimaStyle

New member
2 פאבים בקיבוץ עין שמר

החצר הישנה-18+ גוס-18+ בצומת אילנית ימינה ובהמשך שמאלה לקיבוץ עין שמר.

למעלה