באים לאינטימי?

באים לאינטימי?

אביב יוצא לעוד סיבוב אינטימי. כמו שנה שעברה. הבה אספר לכם על הפעם הקודמת שנכחתי באירוע שכזה. זה התחיל יום קודם כשהיינו צריכים לקנות כרטיסים ובגדים למאורע. היינו באותו יום בטכנודע עם מורה מאוד מתוקה, שנתנה לנו לצאת כל שנייה לנסות ליצור קשר עם אנשים שהיו צריכים לבוא איתנו. אחרי זה הלכנו לריקי לקנות בגדים, שמה שמענו ברדיו שההופעה של אביב גפן בטכניון בוטלה. פעורי פה ושבורי לב חזרנו הבייתה [אפילו התחיל לרדת גשם]. מהבית היתקשרנו לקופת חיפה, הם אמרו שיש הופעה, אז כבר ירד המון גשם, ולא הצלחנו ליצור תקשורת עם אנשינו האבודים- ולא ידענו איך לקנות להם כרטיסים איתנו. אמא הסיעה אותי לקופה, קנינו כרטיסים והלכנו זארה [אח, איזו אמא]. בהופעה, ראינו מורה מהבי``ס שלנו, לא יודעת איך קוראים לה, אבל אנחנו קוראים לה המורה של אביב גפן. הכרטיסים שלנו היו לשורה ראשונה [איזה כיף!], אבל לא נתנו לנו לשבת שם. אנשים יללו לנו שזה כמו בהופעה ביגור ושטויות.. בסוף מישהו שאלו אותנו איך הגענו למקומות שלא היו שלנו, או שלא ישבנו ביחד אומשהו- ואני אמרתי שאנשים גדולים ורעים לקחו לנו את המקום [או משהו דומה], אז אנשים גדולים וטובים לקחו אותנו למקום שלנו וגירשו את הרעים. איזה כיף. ההופעה הייתה קצרה, ובישיבה [קקי, אז עוד לא ידעתי שאינטימי זה בישיבה]. עם אביב היה האיש אורגן שלו, שהיה בוויצו עם המורה של לילך לחלילית. אז אתם באים לאנטימי הזה?

עדיין יש אנשים שאוהבים את הנודניק הזה?

אין לו שום כישרון. יש לו קול של עורב. הוא יודע 2 אקורדים על גיטרה (B וA מינור) והוא מפורסם רק בגלל שהוא הבן של...

למה דווקא עכשיו ללכת להופעות של אינפקציה?

נכון, נכון, כבוד להיות בהופעות האחרונות שלהם, אבל העובדה שהם מתפרקים באה לידי ביטוי בביצוע בהופעות, בייחוד בהופעה בלוד, לא הייתי (מה אכפת לי גם ככה ראיתי אותם שעה לפני ההופעה ליד הבית שלי), אבל אמרו שהיא הייתה איומה, והנאום שניר טרטר נשא כל-כך בישר על הסוף....

themeandi83

New member
אינפקציה מתפרקים???

לא אילה רק שמועות מגעילות. אני לא מוכן להאמין. הם להקה שווה וציפיתי לפחות לעוד דיסק. אבל גם מוניקה סקס חזרו להופיע אז אולי גם אינפקציה... הכי שווים בעולם מתים צעירים...

חברתי החמשושית, שוורצה (מיכל מסתובבת עם חמשושים, בושה, איוו)...

אביה עובד עם ניר טרטר (ומיכל *לא* מסתובבת עם שוורצה רק בגלל זה), ושוורצה שוחחה עם מר טרטר, והוא בישר לה את הבשורה בעקרון אסור להפיץ, אבל אופס :cool: מצד שני... :-(

וגם...

אינפקציה אכן היו אמורים להוציא בסביבות פברואר אלבום חדש עם השירים: עין הנמר בלאגן בריאות (המלא אם אני לא טועה) טמפון עם דם (שיר דגול!!!!!) ים המלח קיפוד קרח זיתים ג`ו קליבר והם גם תכננו לעשות קובר לאחד השירים שאישית אני חושבת שהוא פשוט דגול - 21st century schizoid man / king crimson האלוהיים יש לציין אבל באסה :-(

themeandi83

New member
אז אולי.

עוד יש תקווה. אולי יחזרו אינפקציה בגדול... ואם לא תמיד יש את נאפסטר. בקשר להודעה הקודמת שלך: שפיות היא כזה דבר נדיר וחבל שאי אפשר לקנות אותו במכולת... אבל אולי בעצם כן אפשר.

יש לי את כל השירים האלה,

וגם הקלטות נדירות מאולפנים והופעות שלא נכנסו לדיסק... ועל איזו שפיות אתה מדבר בדיוק...? איזו הודעה?

themeandi83

New member
4 הודעות מעל זאת

ועל השפיות שכנראה מצאה לעצמה חבר לצאת איתו כי איתך היא לא הייתה כשכתבת את ההודעה הזאת. איך משיגים קלטות מהאולפן?

יש לי על MP3...

תפנה אליי באייסיקיו (66232318) ואתן לך אותו אני לא מפיצה אותו כדי שמעריצים אמיתיים ישמרו על בלעדיות :cool:

dominik

New member
קורט- פויה.

עכשיו סתם ליכלכת על אביב גפן, כי אולי הוא לא בדיוק גאון מוזיקלי, והקול שלו לא משהו (קול צרוד וחורק מסיגריות וסמים.. מזכיר לך מישהו, קורט?), אבל הוא אחד הזמרים היחידים בארץ שבאמת מתחברים לתכנים של השירים שלהם, ולא סתם מברברים על אהבות נכזבות כל הזמן. אז אני בעד ללכת להופעות שלו (לפחות עד שיביאו את רדיו-הד לארץ). ומשהו פרטי לקורט- זה שאתה כל כך שלילי כל הזמן סתם עושה אנרגיות צהובות ומדפרסות לאנשים בפורום. בבקשה תשמור פעם הבאה את התסכולים שלך לעצמך, או שתלך לרצוח איזה חתול או משהו ...

חתולים זה גזע אצילי.

ואביב גפן כותב על אבא מכה שלא קיים. על אמא שמתה או משהו כזה. או חברה נכה. ושלמה ארצי ודיויד ברוזה הרבה יותר טובים ממנו.

dominik

New member
מה שנכון נכון.

חתולים הם באמת גזע שווה. חוץ מזה אני שמחה לציין שסוף סוף כתבת משהו חיובי במשבצת שלך. כל הכבוד קורטי, אולי פעם אפילו יעבור לך גם ההרגל לקרוא ``נאצי`` לכל מי שמצליח לאיית את המילה ``אידיאולוגיה``. ובקשר לאביב- זה שאמא שלך לא גומרת אותך במכות לא אומר שאתה לא יכול להזדהות עם מישהו מוכה. וארצי וברוזה הם באמת חביבים, אבל הם שייכים לקטגוריה שונה לגמרי. כשלאביבוש יצמחו שערות שיבה גם הוא בטח ילמד לנגן על גיטרה בלי לזייף.

חתולים זה אחד הגזעים היחידים

שמגיע להם לחיות כאן. ויש הבדל בין אידיאולוגיה לבין קריאה להשמדת עם שלם. או שיש הצדקה לכל סוגי האידיאולוגיות?

themeandi83

New member
אביב גפן

הוא פשוט זבל של זמר ואי אפשר ממש להתווכח על זה. אין לו מושג מה הוא שר או מנגן. הצליל של הקול שלו מזוויע. ובכלל הדבר הכי טוב בו זה המילים שהוא כותב. וגם איתן יש בעיות הוא היה צריך להוציא ספר שירה במקום דיסק. פחות בחורות צורחות אבל הרבה יותר אפקטיבי מאשר לשמוע אותו מילל

N0

New member
אביב גפן הוא פוץ...

כן יש לו כמה שירים טובים N0 לא מכחיש. יש לו אפילו כמה שירים ממש טובים. אבל מאז שאילנה זרקה אותו הוא הוציאה דיסק עם שיר או שניים טובים (שהו התקשר אליהם באותו רגע רק בגלל שהיא זרקה אותו ) ואז הוא יצא עם עוש ירים כמו אורי אור ועוד כמה דברים מטומטמים כאלה שמסביר לN0 למה כל הקירות במוסד עטופים בספוג כזה שלא משנה כמה חזק תדפוק את הראש בקיר הוא לא יפתח. ולא רק שהמוזיקה שלו חרא הוא גם הפך לפוץ שלא ממש שם על המעריצים שלו N0 שמע שלהופעה בטכניון לא רק שהוא איחר כרגיל הוא גם נתן משהוא כמו חצי שעה אולי קצת יותר (וזה מכאלה שמעריצות אותו מגיל 4 ) אז יופי שהוא יכול לכתוב על סלבריטים שלא שמים זיין על מעריצים שלהם ועוד כל מיני כאלה אבל אם הוא היה משתכל קמת יותר על עצמו הוא היה רואה שהוא בדיוק כזה. N0

למעלה