באיירן - מאכזב

veredvered

New member
אני לא חושבת שהוא מעופף. פשוט לא מקצועי

וזה בלי שסיפרתי על דיון שהתנהל לידינו על הבר בין שני מלצרים, האחמש והברמן על קפה שחזר כי הלקוחה רצתה אותו חם יותר.
הם דנו במשך עשר דקות על מה לעשות ואם ואיך לחמם אותו..
האחמש ראה אותנו מקשיבים לדיון ופשוט פנה אלי ושאל אותי מה אני רוצה לעשות עם הקפה. (?)
לקח זמן להסביר לו שזה ממש לא הקפה שלי.
להסביר לו שככה לא פונים ללקוחה לא היה לי חשק ולמען האמת הדיון היה די משעשע אבל ממש ממש לא מקצועי.

sweetdreams

New member

אספרסו2

New member
לחמם קפה?

נראה שבניגוד לבייארן מינכן המסעדה הזאת נסקה מהר
ולא נשארת נאמנה למקור הקולינרי שלה.

La la la 20

New member
שייסה חוויה.

דווקא מאד רצינו לבקר. נראה לי שנוותר לבינתיים.

גם אני חושב שהשרות מאכזב

לפני כשבועיים ולאחר ששמענו ביקורות טובות על המקום קפצנו לארוחת ערב.

היינו 5 אנשים, האוכל היה סה"כ טעים ולמי שאוהב שניצלים (גדולים) זה מקום מצוין.

אבל לצערי מה שפגע בחוויה היה השירות שכבר מהרגע הראשון נראה שאינו מקצועי וחובבני.

זה התחיל בכך שנכנסו למסעדה, שליש- חצי ממנה היה ריק והאחמ"ש שואל אותנו האם הזמנו מקום? כשענינו שלא הוא אמר "אז כאן הבעיה".

פשוט לא הבנו את הגישה ואת פשר קבלת הפנים, אבל נראה שקצת תושיה לא תזיק לצוות המקום. אמרנו שיש הרבה שולחנות פנויים אבל הוא אמר שהם מעדיפים "שלא לפתוח שולחן חדש" (שליש-חצי מסעדה ריקה).

כך נאלצנו להמתין כ20 דק' בערך אבל אמרנו שניתן הזדמנות.

במהלך הארוחה השירות היה בסדר. כשקיבלנו את החשבון נוכחנו לגלות כי היה להם מבצע של חצי ליטר בירה מהחבית (אינני זוכר את הסוג) לכל סועד שמזמין עמנה יקרית אבל להפתעתנו איש לא טרח לספר לנו על המבצע הזה בתחילת הארוחה. לכן, הזמנו בירות מסוגים שונים שברור שבסופו של דבר חויבנו בגינן. אילו המלצרית הייתה אומרת בתחילת הארוחה כי יש להם מבצע על הבירות (ולא שקיבלנו את החשבון) היינו מזמינים או שוקלים לקחת את הבירות שבמבצע.

אני באמת מקווה שהשירות שם ישתנה כי במצב הנוכחי ואם "הגישה" שיש שם לצוות לא נראה לי שהמקום ישרוד עוד זמן רב וחבל לי כי באמת בא לי שיצליחו וישברו את הנאחס שיש על המיקום של המסעדה.

nukke

New member
התלבטתי אם להצטרף לחגיגת הביקורות על באיירן

אני טבעונית, בן זוגי צמחוני שלא אוכל גבינות. שנינו גרמנופילים, אז הלכנו ביום ראשון שעבר עם זוג חברים קרניסטים חובבי וורסט ושפצלה.
הלחם טעים.
הגולש ירקות הוא תבשיל בו הסלק צובע הכל. זה לא רע. חוץ מסלק יש שם בצלי שאלות, כרוב ניצנים וגזרים ותפודים שלא בושלו מספיק. הייתי סובלנית כי אני אוהבת סלק וכרוב ניצנים.
הפירה מכיל חמאה ולא הזהירו אותי מראש, אבל בן הזוג אמר שהוא טעים.
הלחמים בסלסילת הלחמים טעימים, אבל הממרחים שצוינו בתפריט מעולם לא הגיעו.
מרק הפירות הקר (בלי שמנת) היה חמצמץ וחביב.
השירות התחיל טוב ומלא כוונות טובות, אבל לאורך הארוחה הוא התארך והתמהמה. ישבנו בפינה והתקשינו ליצור קשר עין עם המלצרית. לא כיף.
הבירות מהחבית, גם הפרנציסקאנר וגם לוונבראו אהובתי נמזגו טריות ותקינות והיוו את נקודת האור בארוחה.

סימנו וי ואולי נחזור בפעם הבאה שיתעורר החשק ללוונבראו בחבית, בירה שלא נצפית הרבה במחוזותינו.

למעלה