veredvered
New member
באיירן - מאכזב
שבת בצהריים, זמן מושלם לשניצל
יש לציין שאף פעם לא הייתי בגרמניה/אוסטריה..
אחרי תשלום חניה מופרז הגענו למסעדה שהייתה ברובה ריקה.
לא הזמנו מקום ולאחר 3 מלצרים(??) שניגשו אלינו והלכו לבדוק ושוב חזרו, נמצא לנו שולחן בפינה,המלצרית עיקמה את האף (מוטיב שעוד יחזור) אך לדעתי המיקום היה מעולה.
ישנו גם תפריט נקנקיות חדש אך ידענו מראש מה אנחנו רוצים.
לקחנו
קאזה שפצלה -שפצלה עם פטריות וגבינה.
הגיע יבש יבש יבש.. קצת שמנת הייתה עושה פלאים למנה. הבחור טען שהשפצלה שלי טעים הרבה יותר.
באוורסט - נקנקיה אחת שמנמנה (בתפריט החדש יש אפשרות לשתיים) שהגיעה עם סוג של כרוב חמוץ וחרדל בצד. לא טעמתי אבל הבחור נהנה.
שניצל באיירן - שניצל עם רוטב דמי גלאס. 2 שניצלים דקיקים עם ציפוי דחוס מאוד שהזכיר את ה"לביבות" שמכינים מהשאריות של הפירורי לחם והביצה בסיום טיגון השניצלים. לא אהבנו.
וקורדון רוז - שניצל לבן ממולא בבייקון וגאודה. הגיע שניצל אחד שמנמן במיוחד שאחרי חיתוך התברר כשניים צמודים.
המילוי היה רק באמצע השניצל וחבל כי שאר השניצל היה קצת חונק. הציפוי כמו קודם. דחוס.
לצד העיקריות הגיעו קערת פירה עם עירית קצוצה מלמעלה, שהיה טעים
וסלט ירקות שבתחתית היה את הכרוב החמוץ ממקודם ושעועית ירוקה בצבע אפרפר חמוצה ביותר, ניראה בגלל הכרוב.
בסלט שלי הגיעה תוספת בשרית בצורת זבוב ענק. אחרי ביס אחד הסטתי את הסלט לפינת השולחן. אותה מלצרית מעקמת פרצוף הגיעה. שאלה אם לפנות את הסלט, אמרתי שכן כי יש חרק בפנים
בתמורה קיבלתי מליון עיקומי פרצוף כולל אחד מקיא.ניסיתי להרגיע את המלצרית ש..קורה (זה לא אמור להיות הפוך?)
המלצרית הסבירה לי שבדיוק בגלל זה היא לא נוגעת בחסה
בסיום המנות המלצרית עברה לידינו ואמרה לנו שנחשוב על קינוח שבא לנו.
היה נשמע ממנה שזה איזשהו פיצוי או משהו.. אז זרמנו
הזמנו שטרודל תפוחים שהכיל יותר צימוקים מתפוחים (היה ראוי לציין זאת) שהושארו אחר כבוד בערימה בפינת הצלחת
בפינה השניה של הצלחת הגיע חצי תפוחח ירוק פרוס לפרוסות שבכולן(!) כולל הראשונה מלמעלה היה חלק חום רקוב כמו שיש בדר"כ מסביב לתולעת (לא "דבש")
כשהמלצרית באה לפנות, היא שאלה למה לא אכלנו את הדבר היחיד הבריא בצלחת אז שלחתי אותה להסתכל שוב על "הבריאות", שוב היא עיקמה פרצוף וברחה למטבח.
בדרך שמעתי אותה מדברת עם האחמש (מנהל?) שענה לה ב"מה את רוצה שאני אעשה"
שתי בירות קיבלנו חינם במסגרת הטבת הפתיחה לחודש מאי. לא זוכרת שמות אבל הלא מסוננת הייתה נחמדה מאוד.
הזמנו חשבון, שהגיע במלואו ודי הפתיע אותנו. שום התיחסות לחרקים ומנות רקובות והבעות פנים לא סימפטיות.
בקיצור - מאכזב מאוד. לא נחזור.
שבת בצהריים, זמן מושלם לשניצל
יש לציין שאף פעם לא הייתי בגרמניה/אוסטריה..
אחרי תשלום חניה מופרז הגענו למסעדה שהייתה ברובה ריקה.
לא הזמנו מקום ולאחר 3 מלצרים(??) שניגשו אלינו והלכו לבדוק ושוב חזרו, נמצא לנו שולחן בפינה,המלצרית עיקמה את האף (מוטיב שעוד יחזור) אך לדעתי המיקום היה מעולה.
ישנו גם תפריט נקנקיות חדש אך ידענו מראש מה אנחנו רוצים.
לקחנו
הגיע יבש יבש יבש.. קצת שמנת הייתה עושה פלאים למנה. הבחור טען שהשפצלה שלי טעים הרבה יותר.
המילוי היה רק באמצע השניצל וחבל כי שאר השניצל היה קצת חונק. הציפוי כמו קודם. דחוס.
לצד העיקריות הגיעו קערת פירה עם עירית קצוצה מלמעלה, שהיה טעים
וסלט ירקות שבתחתית היה את הכרוב החמוץ ממקודם ושעועית ירוקה בצבע אפרפר חמוצה ביותר, ניראה בגלל הכרוב.
בסלט שלי הגיעה תוספת בשרית בצורת זבוב ענק. אחרי ביס אחד הסטתי את הסלט לפינת השולחן. אותה מלצרית מעקמת פרצוף הגיעה. שאלה אם לפנות את הסלט, אמרתי שכן כי יש חרק בפנים
בתמורה קיבלתי מליון עיקומי פרצוף כולל אחד מקיא.ניסיתי להרגיע את המלצרית ש..קורה (זה לא אמור להיות הפוך?)
המלצרית הסבירה לי שבדיוק בגלל זה היא לא נוגעת בחסה
בסיום המנות המלצרית עברה לידינו ואמרה לנו שנחשוב על קינוח שבא לנו.
היה נשמע ממנה שזה איזשהו פיצוי או משהו.. אז זרמנו
הזמנו שטרודל תפוחים שהכיל יותר צימוקים מתפוחים (היה ראוי לציין זאת) שהושארו אחר כבוד בערימה בפינת הצלחת
בפינה השניה של הצלחת הגיע חצי תפוחח ירוק פרוס לפרוסות שבכולן(!) כולל הראשונה מלמעלה היה חלק חום רקוב כמו שיש בדר"כ מסביב לתולעת (לא "דבש")
כשהמלצרית באה לפנות, היא שאלה למה לא אכלנו את הדבר היחיד הבריא בצלחת אז שלחתי אותה להסתכל שוב על "הבריאות", שוב היא עיקמה פרצוף וברחה למטבח.
בדרך שמעתי אותה מדברת עם האחמש (מנהל?) שענה לה ב"מה את רוצה שאני אעשה"
שתי בירות קיבלנו חינם במסגרת הטבת הפתיחה לחודש מאי. לא זוכרת שמות אבל הלא מסוננת הייתה נחמדה מאוד.
הזמנו חשבון, שהגיע במלואו ודי הפתיע אותנו. שום התיחסות לחרקים ומנות רקובות והבעות פנים לא סימפטיות.
בקיצור - מאכזב מאוד. לא נחזור.