באיחור של דקות!

Under the GUN

New member
באיחור של דקות!

היום יש לגלי [galileho] יומולדת 15!! גליגליגלגילגיללי... האחת והיחידה! הילדה שהגיע מסטולה למפגש... הטחונה... זאת שיש לה אייפוד 60GB [ז"]... אחח גלי? מה אפשר לבקש עוד? ולא, אני לא אתמסר לך.. את לא הטיפוס שלי
ולסיום.. כי כ"כ רצית וביקשת... קבלי:
------------------------------------------------------------------
&nbs

Under the GUN

New member
כמה תיקונים...

מזל שעשיתי העתק לפני ששלחתי.... הסוף לא נשלח... זה הסוף:
זה אמור להיות מזל טוב.... לא יודע אם יצא... קיצר.. גלי אני אוהב אותך ותמשיכי להיות כמו שאת

צאיג

New member
מזל טוב!!!../images/Emo221.gif

אההמ אני לא טובה בברכות אז אני מאחלת לך את כול הדברים הטובים שאת מאחלת לעצמך.

Under the GUN

New member
דאממ הסבתא הזאת מעצבנת

היא כל הזמן משנה את הניק במחשב שלי

צאיג

New member
../images/Emo122.gif נכון...../images/Emo221.gif

אז גלי: אני מאחלת לך שתמיד הנסטי יהיה ברשותך בעת צימאון שאף פעם לא יווצר מצב שבו אין נסטי שירווה את צמאונך. ושהנסטי יהיה איתך. (זו רק אני או שצריך אייקון של נסטי?
)

Sahar 11

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

שתהיה לך היום הולדת הכי הכי
סהר

Lil M

New member
וואי גלי!

שיהיה לך יום הולדת מדהיםםםםםםםםם!!!!!!!!!! יפיפה אחת! מלא מלא מלא מלא מזל טוב כלבה מכולבת עם אייפוד שישים ג'יגה! דאמ זה החלום הרטוב שלי! אבל אני אסלח לך כי אני חולעליך! מייזל טויב מיידלה!

®NuLy®

New member
../images/Emo213.gifHappy B'day../images/Emo213.gif

מזל טוב! יומולדת שמח!! ולעולם על תחליפי את השם המדהים שלך!!! (
)

galileho

New member
../images/Emo51.gif לכולםםםם ../images/Emo9.gif

טודע רבה רבה רבה רבה עשיתם לי את היומולדת
יובל טודע איש חולה לך על התחת

angela12

New member
מאזל טוב

שיהיו לך חיים מתוקים ילדע ואמן אמן שלא יציקו לך במסנג'ר זה ממש מעצבן שעושים את זה למה יש אנשים כאלה עקשנים בעולם? אללע שתהיה לך שנת אושר מתוקה מדבש שתיזכי להצלחה בכל מעשייך הקדושים ושתצטרפי לכת של עומרי בידני כי 4 אנשים לא טועים ואיכות זה איכות ומי שלא עומרי לא קיים ועומרי זה הכי אחי טוב יש לי עוד מלא סלוגנים אבל אני עייפה אז מזל טוב שתהיה לך שנת בריאות

jogy

New member
המון מזל טוב!!!!

ואגב, אנשים מפה, תוסיפו אותי 284060637

למעלה