באיחור מטורף...

מיטללל

New member
באיחור מטורף...

קבלו את pain is MY love יחי הערפדית החדשה

pain is MY love

New member
יאי! אני לא מאמינה שזמני הגיע! ../images/Emo9.gif

טוב נו תתעוררו! יש לי חיים די מעניינים

SANGUSUGA

New member
הייתה עגלה, וזו התחלה

בגלל שבאחת השיחות שלי איתך נשמעת לי בנאדם די מעניין.. אז... מאיפה מגיע הניק שבחרת לך? איזה סוג מוזיקה את הכי אוהבת? איזה שיר (שם ולהקה) את הכי אוהבת? notepad או word? exel או quatro pro? וממממ.... זהו אני חושב
נראה לאן ממשיכים ובמיוחד בשבילך ----------> יום יבוא וגם אני אגיד "אני לא יכול, אני צריך לנסוע"

pain is MY love

New member
הנני כאן! ../images/Emo13.gif

אוקיי הניק שלי הוא בעצם מתאר את מה שאני אוהבת-כאב. לא לא סאדו מאזוכיזם וכאלה אלא יותר פירסינגים- שיש לי 11 מהם וקעקועים שיש לי כרגע אחד אבל אני כולי בשאיפות לכמה וכמה נוספים... מילדה שמפחדת מבדיקות דם הפכתי למכורה למחטים... אבל חוץ מזה אני גם ידועה בנטיות שלי להרס עצמי... ולפעמים נראה כאילו אני אשכרה הורסת כל דבר טוב בחיים שלי כדי לסבול ולכאוב... טוב אבל זה כבר סיפור אחר
בעיקרון אני אוהבת את כל סגנונות המוסיקה אבל זה תלוי לאיזה מטרה. כדי לשמוע ולהתעמק במילים אני חולה על מוסיקה ישראלית! כשאני רוצה לנענע קצת את האגן במועדונים זה בעיקר מוסיקה שחורה ובלילות מטורפים במיוחד אני שומעת הרבה דאנס והאוס ואינפקטד משרום סטייל
שיר שאני הכי אוהבת?... זה יהיה ממממש קשה! אבל יש שיר אחד שמלווה אותי כבר שנים רבות Goo Goo Dolls - Iris ובקשר לשתי השאלות האחרונות מה?!
לא דוברת את השפה חחחחח מקווה שעניינתי אותך עוד קצת

quatro pro?

טוב
הנה כמה שאלות משלי: כמה שנים המלחמה נמשכת אצלך? (או במילים אחרות, לפני כמה שנים היה הדייט הראשון) מהו החלום שאת זוכרת בצורה הכי מפורטת? מהו המוטו (או אידיאולוגיה) שלך בחיים? עד כמה רחוק היית מוכנה ללכת בשביל להזמין מישהו לדייט? מהו הספר האהוב עלייך? סרט\תוכנית טלוויזיה? מה יותר גרוע, תוכנית ההתנתקות שנכשלה, או החלפת המספרים של הסלולרי? נוסיף עוד כמה אח"כ

pain is MY love

New member
סורי.. בלונדינית אמיתית. ../images/Emo68.gif

דייט ראשון?... וואי הייתי ילדה חננה במשך כל היסודי והחטיבה ככה שההתפתחות אצלי התחילה די מאוחר חחחח אני יכולה להגיד שהמלחמה התחילה מהנשיקה הראשונה שלי בגיל 15 וחצי..
אני בחורה של חלומות! חולמת המון!! חלום אחד שזכור לי במיוחד שהוא בעצם שרשרת של חלומות על בחור שהייתי מאוהבת בו במשך שנתיים... כמה חלמתי על שנינו בסיטואציות שונות.. זה לא יאומן מה שהתת מודע שלנו מגלה לנו בלילות!
המוטו שלי הוא אחד יחיד ונחרץ חיים רק פעם אחת! חייבים פשוט ח-י-י-ב-י-ם לנצל כל שנייה מהחיים האלה! לא לשים זין על אף אחד! להינות כמה שיותר ולחיות לפי הכללים שאנחנו מכתיבים לעצמנו! לחיות את היום כי אף אחד לא יודע אם יגיע מחר....
אני בחורה שהולכת על כל הקופה.. אצלי זה הכל או כלום ואין לי שום גבולות במיוחד כשזה נוגע לבחורים שאני רוצה.. הייתי מוכנה ללכת רחוק. רחוק מאוד... כל האמצעים כשרים להשגת המטרה
הספר האהוב עליי הוא חוכמת הבייגלה הידוע לשימצה. בהחלט ספר (וגם סרט אני חייבת לציין) שפותח עיניים...
מכורה להכי גאים שיש! בריאן קיני
ואחד הסרטים המוצלחים שראיתי הוא הצילצול.. מצמרר בצורה יוצאת מן הכלל!
תוכנית ההתנתקות?... אל תצחקו. אני ממש לא מתעניינת בפוליטיקה וכל מה שמסביב. ותקראו לי בלונדינית צפונבונית אבל זה ממש נורא שהחליפו את המספרים של הסלולרי כי מתקשרים אליי אנשים שאני לא הכי מעוניינת לדבר איתם ואני לא יודעת איך לסנן אותם כי המספר לא מזוהה! ואני רצינית איתכם! מה גם שאצלי זה יצר מצבים מאוד לא נעימים שדיברתי במשך 5-10 דקות עם בן אדם בלי לדעת מי הוא בכלל!!! זה לא כיף.... טוב יצאתי צפונבונית יאללה תמשיכו להזרים שאלות

הופ הופה הופה...

מי אם לא גבירתה הערפדית!! טוב, נשחק אותה שאנחנו לא חברות אמממ 11 שנה {אוטוטו 12}...ונשאל שאלות. מה הפנטזיה הכי פרועה, והשנייה הכי רומנטית?! מה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל להשיג בחור? על מה היה הויכוח הסוער שלך עם המין השני? מה הפחד הכי גדול שלך? באיזה גיל את רוצה להתחתן, וכמה ילדים בא לך?! מספיק טוב.. תודה.. אחזור עם שאלות נוספות:)

pain is MY love

New member
יאללה יאללה

זה הזמן להכיר אותי יותר לעומק....
פנטזיות?.. אני לא מתעמקת בהן במיוחד אבל הפנטזיה הכי פרועה שלי חייבת לכלול את כל הדברים הקינקיים שישי. כגון אזיקים, מאכלים למיניהם וכמובן קונדומים בטעמים
הפנטזיה הכי רומנטית שלי היא ללא ספק איזה צימר מבודד בקצה הארץ... אבל אני לא רואה אותה מתגשמת אי פעם
חוץ מעגיל בפיטמה?.... וואי האמת יש לי פה סיפור יפה!
לפני כמה חודשים הייתי בבית קפה בשנקין עם חברה שלי ונדלקתי על הברמן (ככה אני חולשה לברמנים
) ולא משנה כמה מבטים מפתים וקריצות מרמזות שלחתי לכיוון שלו הוא לא התחיל איתי! אז יצאנו מהבית קפה אבל סרבתי לוותר! הלכנו לסופרארם הקרוב ולקחנו עט ודף וכתבתי לו פתק עם המספר טלפון שלי. אחר כך שלחתי את חברה שלי למשימה חשובה... לתת לו את זה אבל כדי שלא יחשוב שאני איזה ילדה קטנה ששולחת את החברה שלה להתחיל עם הבחור שהיא מעוניינת בו ביקשתי ממנו שתגיד לו שהייתי חייבת ללכת אבל תתן לו את הפתק עם המספר שלי... אבל מה הבעיה? שהבית קפה כולו פתוח ודרך כל החלונות רואים את כל האיזור אז היינו צריכות לעקוף חצי תל אביב כדי למצוא איזה רחוב צדדי שאותו לא רואים מתוך הבית קפה ואז חברה שלי הלכה לתת לברמן את הפתק ואני עוד התחבאתי מאחורי איזה אוטו כדי שגם אם הוא יצא מהבית קפה הוא לא יראה אותי חחחחחח זאת הייתה הסיטואציה הכי מצחיקה שהייתי בחיים שלי! ועוד ניסיתי להיראות "בוגרת" חחחחח בסוף עוד חברה שלי לא מצאה אותי כשהיא יצאה כי התחבאתי מאחורי האוטו
בכל מקרה זה היה מייגע אבל שווה את זה... כי הבחור המבוקש אן התקשר לאחר כמה ימים ואנחנו די בקשר עד היום...
הויכוח הכי סוער היה לי לאחרונה עם ידיד שלי שנורא מאמין באהבה ופוצי מוצי ואני איך לומר במילים עדינות... לא! אז קצת התווכחנו על זה...
הפחד הכי בסיסי שלי הוא גבהים! זה לא פחד. זאת פוביה. מחלה.
לפני גיל 27 אני בכלל לא רוצה לחשוב על חתונה! בכלל! ואני רוצה 3 ילדים. 2 בנות ובן סנדוויץ'
מקווה שנהנית תחזרי בכיף

טוב, יש לי עוד!!

מה היה גילו של הבחור הכי מבוגר שיצאת איתו? עם כמה בנים התנשקת? עם כמה בנות התנשקת? מ האכזבה הכי גדולה שלך בחיים? מה הדבר שאת הכי זוכרת מהילדות שלך? ומה הדבר שאת הכי זוכרת מהילדות שלנו יחד? את באמת ובתמים לא מאמינה באהבה אמיתית?!?!?!?!?!

pain is MY love

New member
אוקיי זה כבר יותר מעניין...../images/Emo8.gif

הבחור הכי מבוגר שיצאתי איתו היה בן 28.. ובימים אלה הוא מתקרב בצעדי ענק אל עבר ה-29... (ד"א זה אותו ברמן פורסם מהסיפור בהודעה הקודמת
)
שאלה קשה... באמת שאני לא יכולה לענות. פעם ספרתי, עכשיו כבר לא.
מבחינת בנות?... וואי היה קטע מציק שישבנו ביומולדת שלי כל החברות ושמתי לב שהתנשקתי כמעט עם כולן בשלב זה או אחר בחיים שלי חחחח אבל בסך הכל אני מאמינה שהתנשקתי עם משהו כמו 5-6 בנות.. כולן חברות שלי. וואי אנחנו חבורה של מופקרות!
אני אגיד ללא ספק שהאכזבה הכי גדולה בחיים שלי הוא אותו בחור בלתי מושג אותו אהבתי בטירוף במשך שנתיים ולא הצלחתי להשיג מעולם... האכזבה הכי כואבת הייתה לפגוש אותו כעבור שנתיים ולראות כמה אפס הוא בעצם..
הדבר שאני הכי זוכרת מהילדות שלי זה כסף! *בלינג בלינג* סורי. הייתי ילדה טחונה. למדתי לספור על ידי ספירת שטרות...
כסף לא יקנה לך אושר... אבל כסף יקנה לך אחלה ילדות!
חחחחחחחחחחחחחחחחח את לא רוצה שאני אספר לך מה שאני הכי זוכרת מהילדות שלנו יחד!!!!!!!!!!! חשבתי בידיוק על זה אתמול כשלמדתי לבגרות בפסיכולוגיה וקראתי על כל מני שלבי התפתחות וכאלה..... אוף.. את יודעת בטח על מה אני מדברת כי כתבתי על זה בבלוג לא מזמן....
ילדה עשית לי טראומה להיזכר בזה שוב!
אמממממ תראי. זה נכון שבאיזשהו מקום אני מקווה שתהייה לי אהבה אמיתית ואני מאחלת אחת כזאת לעצמי ולכל הסובבים אותי. אבל העובדות מדברות בעד עצמן.... נורא נורא קשה לי להאמין באהבה אמיתית. סך הכל כל כך הרבה אנשים מתגרשים, נפרדים, בוגדים, פוגעים, זורקים ומה לא אז איפה האהבה בידיוק?! אני לא מאמינה שאפשר לאהוב באמת ובתמים אדם אחד במשך כל החיים.... יש משיכה, יש סקס, יש אינטרסים, יש נוחות אבל קשה לי להאמין שיש אהבת אמת אמיתית ותמימה כמו שיש להורים שלי...
(אבל זה כי הם זקנים חחחח בימינו אין דבר כזה)

יש לי עוד עוד עוד...

מה הסיבה שבגללה תפסלי בחור על ההתחלה?! מה הסיבה הלגיטימית מבחינתך לשים וטו על בחור?! מיהו לדעתך הבחור שהכי מתקרב לשלמות {לא כולל טייסים}?! מה את רוצה לעשות עם עצמך בהמשך?! כמה רחוק תהיי מוכנה ללכת בכדי להשיג את מבוקשך?! האם תשתמשיח במיניות שלך על מנת להשיג משהו, והאם תכל'ס תעזי לעשות זאת?! תעני בנתיים..אני אחשוב על עוד..

pain is MY love

New member
אם אני כבר פה...../images/Emo13.gif

אני אפסול בחור על ההתחלה אם אני לא ארגיש כימיה איתו... פשוט ככה! אני נורא בחורה של שחור-או-לבן ואם על התחלה אני לא שומעת *קליק* חבל לו על הזמן...
לשים וטו על בחור אם הוא חרמן מעבר למצופה...! ולצערי נאלצתי לשים וטו על אחד כזה אתמול...
חחחחחחחח איך אפשר להוציא את הטייסים מהרשימה?!?!?!
בחור שמתקרב לשלמות הוא ללא ספק ברמן (חולשה שולה חולשה!), עם הרבה שיער (עוד חולשה נוראית!), שחזר מהודו (עם דגש על חזר ולא על עומד לנסוע...)וחי את החיים שלו יום אחרי יום... בלי לחץ... בשאנטי.... אלה האנשים הכי טובים כי הם לא מצפים לשום דבר.... וכשלא מצפים לא מתאכזבים
יש לפני 3 שנים של קריירה צבאית (עוד ארון אחד!!!!
) ואחר כך לימודי פסיכולוגיה באוניברסיטה.... לא רואה את עצמי בשום כיוון אחר....
אני אעשה ה-כ-ל כדי להשיג את מבוקשי. אני ילדה מפונקת. רגילה שהכל מגיע לה ולא מוכנה לקבל את התשובה "לא" זה מחרפן אותי! לכן מבחינתי במלחמה כמו במלחמה כל האמצעים כשרים...
מותק, המיניות שלנו נועדה בשביל שנשתמש בה! ומי שלא משתמשת בה רק מבזבזת כלי נשק קטלני ביותר שנמצא בידיה... אני לא אומרת לשכב עם מישהו על מנת להתקדם.... אבל בהחלט להתלבש, לרמוז, לפלרטט ולשגע בנים תמיד אבל ת-מ-י-ד יעיל...

חחחחחח כפרה..

לא השתנית בגרוש.. תשארי כמו שאת..פוסטמה.. אבל..אני אוהבת אותך בכל זאת!!

gadave

New member
זהות חברותיתי

נחמד החברה שלי זונה ערביה עם רעלה, קוקסינלית , קורא בקפה. אפשר שנצא בזוגות? ביי ביי אני רוצה בן (פן)זוהי בקשתה היומית. " אני רודזה להיות יבה" כך היא אומרת לפחות, למרות הרעלה.

למעלה