באיחור אופנתי... כי אנחנו פורום אופנתי כמובן. מזל טוב מאיה!!! הרבה שנים מאושרות וירוקות
ה הגברת האפורה New member 14/9/05 #1 באיחור אופנתי... ../images/Emo57.gif כי אנחנו פורום אופנתי כמובן. מזל טוב מאיה!!! הרבה שנים מאושרות וירוקות
באיחור אופנתי... ../images/Emo57.gif כי אנחנו פורום אופנתי כמובן. מזל טוב מאיה!!! הרבה שנים מאושרות וירוקות
G Gizmo16 New member 14/9/05 #2 מאיה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo153.gif../images/Emo39.gif המונמון מזל טוב וברכה יותר מושקעת תבוא כשתתקשרי סוףסוף סתםסתם, גמני לא מתקשרת יותר מדי. אבל חבל צריך להתחדש במת המון מזל טוב, אני מאחלת לך מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הצלחה בשנתך האחרונה בלימודים, ואני בטוחה שתפציצי בציונים של גאוני המון הצלחה בלאב לייף (ולא אוסיף עוד כי אני לא מעודכנת ><) וכמובן- המון הצלחה בלחזור לדבר איתי בטלפון כי טלפון זה כיף ד"ש לעומרי . . . ..... .
מאיה../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif../images/Emo153.gif../images/Emo39.gif המונמון מזל טוב וברכה יותר מושקעת תבוא כשתתקשרי סוףסוף סתםסתם, גמני לא מתקשרת יותר מדי. אבל חבל צריך להתחדש במת המון מזל טוב, אני מאחלת לך מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הצלחה בשנתך האחרונה בלימודים, ואני בטוחה שתפציצי בציונים של גאוני המון הצלחה בלאב לייף (ולא אוסיף עוד כי אני לא מעודכנת ><) וכמובן- המון הצלחה בלחזור לדבר איתי בטלפון כי טלפון זה כיף ד"ש לעומרי . . . ..... .