באיזו שנה החליף פטרוצ'י את האיבנז בארני בול?
N NiGa New member 2/9/03 #3 סביבות 1999-2000 אין לי כח לבדוק ממש מתי, אבל בדיסק של SFAM הוא ניגן עם איבנז, ובהופעה המשולשת עם ארני בול. למה? תנחשי... ולא ציני
סביבות 1999-2000 אין לי כח לבדוק ממש מתי, אבל בדיסק של SFAM הוא ניגן עם איבנז, ובהופעה המשולשת עם ארני בול. למה? תנחשי... ולא ציני
N NiGa New member 4/9/03 #5 אולי, התמימות שבי יותר מושכת לכיוון ה- הוא קיבל גיטרה שנבנתה במיוחד לצרכיו, איך שהוא רצה, עם הסאונד, והצורה, והמבנה והגדלים שהוא רצה.
אולי, התמימות שבי יותר מושכת לכיוון ה- הוא קיבל גיטרה שנבנתה במיוחד לצרכיו, איך שהוא רצה, עם הסאונד, והצורה, והמבנה והגדלים שהוא רצה.
N NiGa New member 5/9/03 #8 בספרון של הדיסק עדיין כתוב שהוא משתמש ב IBANEZ ככה שבאלבום, שיצא באוגוסט 99 הייתה לו איבנז ובהופעה המשולשת שהייתה בספטמבר 2000 הייתה לו כבר את הארני בול...
בספרון של הדיסק עדיין כתוב שהוא משתמש ב IBANEZ ככה שבאלבום, שיצא באוגוסט 99 הייתה לו איבנז ובהופעה המשולשת שהייתה בספטמבר 2000 הייתה לו כבר את הארני בול...
F Fliskin New member 6/9/03 #12 אחרי יולי הייתי בהופעה של דרים ב-Rockwave Festival באתונה, ב-14 ליולי. שם עוד היתה לו אותה איבנז נהדרת. ככה שזה קרה ממש אחרי.
אחרי יולי הייתי בהופעה של דרים ב-Rockwave Festival באתונה, ב-14 ליולי. שם עוד היתה לו אותה איבנז נהדרת. ככה שזה קרה ממש אחרי.