באיזו גירסא

באיזו גירסא

קיימים מקצועות היוקרה הבאים?: Pale Master Red Dragon Deciple (מקווה שאייתתי נכון) ובאיזו גירסא ניתן לעלות עד רמה 40? האם השילוב הבא הוא דמות עוצמתית יחסית? (40 רמות): 20 רמות - מכשף 10 רמות - Pale Master 10 רמות - Red Dragon Deciple
 

Gilgam69

New member
K

שני מקצועות היוקרה שציינת מופיעים בחוברת Tome and Blood של מו"ד מהדורה 3. המקצוע Dragon Disciple שונה קצת במהדורה 3.5, והוא מופיע במדריך לשה"ם של 3.5. הדמות שהצעת נחמדה מאוד, אבל מיותר לקחת 20 דרגות בתור מכשף, זה לא מוסיף כלום חוץ משיפור יציר הסוד (Familiar) שלך, ועדיף שתשקיע 15 דרגות מתוך ה-20 הללו במקצועות יוקרה אחרים.
 
תודה אח שלי! ודרך אגב:

*מה ה-Familiar הכי חזק? *מהו האל-מת הכי חזק שניתן ליצור בקסם (אני מנחש ע"י Pale Master)? *האם האל בוקוב שולט גם בנקרומנסריה? *אפשר להיות Disciple גם של דרקון אחר, נגיד ירוק או כחול? זה באמת משפיע? *ברמה 9 ב-Dragon Disciple אתה מקבל כנפיים. האם זה הופך אותך למעופף, או שזה רק סימלי? תודה מאגף הגוויה
 

Gilgam69

New member
K

ידידי לור, אני לא חושב שמדובר במנצ'קיניות, איש המונופול פשוט רוצה לדעת את האופציות העומדות לפניו, דבר לגיטימי לחלוטין. לגבי השאלות: 1) קשה לומר מהו יציר הסוד (Familiar) החזק ביותר. אם אנחנו מדברים על יצירי הסוד ה"רגילים" יש יתרון מסוים לכל אחד. אין מישהו שהוא חזק יותר מהשני. ישנם גם יצירי הסוד ה"מיוחדים" שאותם אתה רשאי לקחת אם בחרת בכישרון יציר סוד משופר (Improved Familiar) ואז אתה נחשף לרשימה מגוונת ומעניינת למדי הכוללת בין היתר, פסבדו-דרקון, יסודנים קטנים, אימפים (Imps), הומנוקולוסים וכו'. ללא ספק יצירי סוד מרשימה זו "טובים" יותר, וגם ברשימה עצמה יש הפרדה בין יצירי סוד "בינוניים" ולבין יצירי סוד "חזקים". אבל אני אדגיש שוב שכל יציר סוד הוא טוב ותמיד כדאי לבחור אחד שיתאים לדמות שלך. 2) האל-מת החזק ביותר שניתן ליצור, הן באמצעות הלחש Create Greater Undead והן באמצעות היכולת הטבעית של ה-Pale Master, הוא רוח-רפאים (Ghost) - החזק יותר מרוב האל-מתים האחרים, ביניהם ערפדים, מומיות וכו'. ליץ', הנחשב לרוב כהאל-מת החזק ביותר לא ניתן ליצירה. זהו תהליך ארוך וממושך ובדרך כלל נעשה בידי מישהו על עצמו. 3) בוקוב לא נחשב כקשור ישירות למוות ול-Necromancy, אך מכיוון שהוא אל הקסם, ניתן לקשר אותו בעקיפין ללחשים אלו. ווי גאס, אלת המוות והקסם, ונרול, אל המוות הם האלים היחידים בעלי השפעה ישירה הקשורה למוות. 4) כאשר אתה לוקח דרגות במקצוע היוקרה Dragon Disciple אתה בוחר את סוג הדרקון. אתה יכול להיות לבחור כל אחד מ-10 הדרקונים הכרומטיים או המתכתיים. ההשפעה היחידה של בחירת סוג הדרקון הוא סוג נשק הנשיפה שיהיה לך. 5) כאשר אתה זוכה לכנפיים בדרגה 9, אתה זוכה גם ליכולת טיסה, במהירות הרגילה שלך, עם יכולת תמרון בינונית. יום מצוין לכולנו.
 

ננסק

New member
גיל,אתה ממש היפר-יועץ D20 של הפורום

אני מציע שתכניס לחתימה שלך "יועץ D20 מטעם התעשייה הגובלינית", ותתן גם קישור. וגם שבכרטיס האישי שלך בתפוז תכניס קישור לתעשייה כדף הבית. זה אחלה מוניטין!
 

DDN

New member
גיל אל תתמסחר!

אתה גיל, האינציקלופדיה האנושית. לא מטעם אף אחד.
 

רמץ

New member
הזכרת לי -

אני היחיד שאדון הנאזגול מזכיר לו את דארת'-ויידר?
 

Elenlos

New member
כשאתה אומר יכולת תמרון בינונית...

אתה מתכוון לזה שהיכולת תמרון היא בינונית נקודה או שהיא משתפרת עם הזמן?
 
למעלה