באיזה תאריך יצא אלבום הבכורה של קרן ?
K Karma Killer New member 30/6/06 #2 לפי מה שהבנתי בכתבות באינטרנט ובעיתונים, תאריך היציאה הוקדם לעוד שבועיים בשל הביקוש הרב הוא ייצא כשבוע אחרי יציאתו של אלבום הבכורה של הראל סקעת [שיותא שבוע הבא]
לפי מה שהבנתי בכתבות באינטרנט ובעיתונים, תאריך היציאה הוקדם לעוד שבועיים בשל הביקוש הרב הוא ייצא כשבוע אחרי יציאתו של אלבום הבכורה של הראל סקעת [שיותא שבוע הבא]
R razpg New member 30/6/06 #4 אני שמעתי על תאריך מדוייק.. השאלה.. ...אם הוא נכון! אני שמעתי על התאריך 14.7 אבל אל תהיה בטוח! שמעתי את התאריך הזה באיזו תוכנית ברשת ג` כדרך אגב. מה שבטוח שהאלבום יצא בסביבות התאריך הזה.
אני שמעתי על תאריך מדוייק.. השאלה.. ...אם הוא נכון! אני שמעתי על התאריך 14.7 אבל אל תהיה בטוח! שמעתי את התאריך הזה באיזו תוכנית ברשת ג` כדרך אגב. מה שבטוח שהאלבום יצא בסביבות התאריך הזה.
ט טל ליהיא New member 30/6/06 #5 קרוב... אבל באמת שזה יכול עדיין להשתנות, לכן אני לא כותבת את התאריך, אבל זה מאוד קרוב למה שאמרו בג', רק לא אותו תאריך.
קרוב... אבל באמת שזה יכול עדיין להשתנות, לכן אני לא כותבת את התאריך, אבל זה מאוד קרוב למה שאמרו בג', רק לא אותו תאריך.