באיזה צורה..

אני לא מצליח לראות מה משפיל בזה

אני רק יכול לספר לך שלי יצא פעם אחת להיות עם אישה שיצא לה שפריץ בזמן הגמירה (כידוע יש נשים כאלו) והצטערתי שלא יצא לי להרגיש את הזרם על פניי ואף לטעום אותו. אולי ברוח דברייך אם כן הייתי חווה את זה הייתי מדבר אחרת. יש דברים שנראים לי הרבה יותר משפילים מגמירה על הפנים או השיער, למשל בעילה אנאלית או גמירה בפה עם או בלי בליעה. לי באופן אישי אין קיק מגמירה לבחורה על הפנים או השיער ובכלל מכל גמירה שבה הזרע בא במגע עם האויר החופשי, אבל אם זה מה שמדליק גבר מסוים למה לא לעשות לו טוב? בדיוק כמו שאם אישה מתה על דבר מסוים ואני לא, עדיין אשמח לעשות את זה בשבילה מדי פעם, אם לא מדובר במשהו קיצוני.

דרדקן

New member
השפלה מהי?

אם זה היה ממלא גאווה אולי זה היה משפיל. את יודעת שיש הרבה אנשים שחושבים שתנוחת הדוגי היא תנוחה משפילה ושאנאלי זה גם משפיל? כי הגבר מאחור, הוא שולט, הוא בועל. את בודאי לא תסכימי עם זה גם אני לא מסכים עם זה, אבל יש לא מעט כאלה. אז את חושבת שזה משפיל שגומרים לך על הפנים? למה? באמת למה? זה לא שאיש זר בא ומשתין עליך, זה לא שמשיהו יורק לך בפרצוף מתוך רצון להשפיל אותך. זה בן הזוג שלך, האיש שאת אוהבת, האיש שגורם לך עונג בכל 5 החושים שלך, האיש שעושה הכל שאת תיהני. יש הבדל תהומי בין אם עושים את הדבר מתוך אהבה, ובין מה שקורה בסרטי פורנו לצורך הענין. תחשבי רגע, את אוהבת מישהו, יום אחד אחרי הרבה זמן שאתם ביחד, הוא בא אליך ואומר לך תקשיבי לי, אני מרגיש נורא מושפל מזה שאני יורד לך, לא יודע למה, המיצים שלך על הפנים שלי, לא מתאים לי. עבר לו קצת זמן ויום אחד הוא בא אליך ואמר לך, חשבתי על זה והבנתי שטעיתי, אני רוצה לרדת לך, אני לא חושב שזה משפיל, את אוהבת את זה ואני רוצה שיהיה לך טוב". איזה יופי מצד שני, היית באה אליו באמצע הסקס ומתיישבת לו על הפנים ואומרת לו קדימה לקק. זה כבר משפיל. וזה כל ההבדל. כשדברים נעשים מאהבה הם לא משפילים. כשהם נעשים מתוך הרגשת עליונות הם כן.

תעשו לי טובההההההההההההההה

תפסיקו לזיין ת'זכל... אין לי בעיה לרדת לחבר שלי, וגם אין לי בעיה שיגמור בפה. בזה אני לא רואה השפלה. אבל לגמור על פנים? על פנים??? לגמור???? זה מגעיל, זה דוחה וזה משפיל. הבחורה על הברכיים/שוכבת/ איך שבא לה, והגבר בא ומשפריץ לה על הפרצוף??? פאקינג גועל נפש

דרדקן

New member
תפסיקי לראות סרטי פורנו

זה לא הגבר בא ומשפריץ לה על הפרצוף, זה אהובה בא ומשפריץ לה על הפרצוף, עוד לא יצא לי לפגוש במשהו שיותר דוחה על הפנים מאשר בתוך הפה, אם זה כל כך דוחה למה את מסכימה שיגמור לך בפה? ועדיין לא הבנתי מה משפיל בזה. זה אקט ביו שני אנשים אוהבים, איך זה יכול להיות משפיל? זה לא סרט פורנו בו הופכים את האישה לאובייקט וזהו, זה בין שני אנשים אוהבים!!!

הכי בעולם ../images/Emo26.gif

בישיבה עליו! ככה אפשר להאחז בגופו בעת הצורך וגם להשאיר סימן או שניים

prodigy45

New member
באמת מה הקטע של ההשפרצות?

קשה לי להבין...אני חייבת הסבר... מה עושה לכם את זה בלהשפריץ על הבחורה על השפתיםם ציצי ...פרצוף?...זה נשמע נורא משפיל... אני רוצה להבין

חופ שיה

New member
משפיל זה בעיני המתבונן

אותי זה סתם מגעיל לקבל את הזרע שלו על הפרצוץ או הגוף שלי. אז מידי פעם- סבבה (אם זה הקיק שלו) אבל לא כשיגרה זיונית.

במלא צורות...לכל אורגזמה ושיטה

יש ריגוש קצת אחר.... אני מאד אוהבת לגמור באוננות עצמית, בסקס אורלי שהוא נותן לי, בחדירה כשאני על הבטן והוא שוכב עלי ואני מאוננת לעצמי, והשוס האחרון, הקמבאק שלא יאמן, אני גומרת שוב מחדירה בתנוחה מיסיונרית (אבל זה מאד ארוך ומאמץ...אבל מאד מרגש...)

כשאני אגמור מחדירה אני אגיד לכם..

בינתיים רק ממעשה ידיים... הוא יכול לגמור איפה שירצה, רק לא על הפנים... יש גבול..

למעלה