באיזה צורה.. אתם הכי אוהבים לגמור? ואיך בדיוק? תפרטו..
M mistero New member 20/6/06 #88 את מצליחה לגמור מירידה? איזה כיף לך...אמממ...טוב נו, אני בחור ואת לא...אבל תאמת שאין מצב שאני אגמור מירידה...וכבר ניסיתי את זה עם כמה וכמה בחורות
את מצליחה לגמור מירידה? איזה כיף לך...אמממ...טוב נו, אני בחור ואת לא...אבל תאמת שאין מצב שאני אגמור מירידה...וכבר ניסיתי את זה עם כמה וכמה בחורות
ל לא נסיך ולא מושלם New member 18/6/06 #3 בצורה שבה אני בוחר באותו רגע. או בצורה שהיא מבקשת באותו רגע... ואם אפשר, לגמור בפנים
מ מצמידה אותך אלי New member 19/6/06 #77 אני לא מבינה, איך אנשים.. אוהבים לגמור בפנים? היא אוהבת אתזה? ממש דוחה
A a d q e New member 18/6/06 #9 אני אוהב .... לגמור בפה של הבחורה כאשר היא יושבת לי על הפנים ומוצצת לי בטרוף . זה רק במידה ויש לה גוף ומראה לטעמי. במקרה רגיל אני מעדיף לגמור לה על הפנים לאחר מציצה שלה .
אני אוהב .... לגמור בפה של הבחורה כאשר היא יושבת לי על הפנים ומוצצת לי בטרוף . זה רק במידה ויש לה גוף ומראה לטעמי. במקרה רגיל אני מעדיף לגמור לה על הפנים לאחר מציצה שלה .
ח חופ שיה New member 19/6/06 #50 כן , כן , לרגע זה היה נשמע לי לא הגיוני ואני בכלל אוהבת את התנוחה הזאת.