באיזה צבע אירופה?

NAHUM C

New member
באיזה צבע אירופה?

ובאיזה צבע ישראל הא? נכון צהוב ותכניסו את זה טוב טוב לראש יול"ב קאפ זה לא בליגה שלנו! ביורוליג יש תקבוצות הכי טובות באירופה ולא עולות לגמר קבוצות ממקומות 4 ו5 אלא ממקום ראשון! מצטער אם הכעסתי פשוט אמרתי לכם עובדות!

AGENT SHESH

New member
אמור את העובדות שלך במקום../images/Emo73.gif

המתאים להם. אתה בא לכאן לפורום הפועל ירושלים ועושה את זה?? זה סתם כדי להכעיס... אני לא מוחק כי אני משער שלאנשים יהיו תגובות לזה, אבל זה ממש לא לעניין לפרסם הודעה כזאת כאן.

NAHUM C

New member
יפה מאד

שהשארת תהודעה זה לא אופיני לאוהד הפועל שהרי אתם מערבים כל מיני שטויות חוץ מכדורסל ועידוד לאהדה שלכם זה לפעמים מתלוה בקללות ודיבורים על השואה שלא כמונו שלא נחספים לשטויות אלו למעט חריגים!

xena2305

New member
חלק מאוהדי מכבי ת"א של ימי חמישי

בערב הם אותם אוהדים שביום שבת מפנים קריאות גזעניות לעבר ברוך דגו ככה שבמקומך הייתי שותק.

NAHUM C

New member
מה אתה מיחס כדורסל

עם כדורגל כל הכדורגל נראה כאן כמו משחק ילדים ולכן א"א להשוות!

238

New member
תינוקי.בדיוק כמו פיני גרשון.

בס"ד ושלום לכולם. אוהדת הפועל י-ם בכדורסל(עם חיבה עמוקה לכל קבוצה ישראלית שלא תהיה,כל עוד היא לא מכבי ת"א)ומכבי חיפה בכדורגל. ושאלונת קטנה:הפורום הזה הוא גם לאוהדי הפועל י-ם בכדורגל?

H i L o L a

New member
עצתי..

לפעם הבאה- להתעלם , כמו שזה עד עכשיו, מה אנחנו אוהדי הפועל כבר יכולים להגיב? "כן נכון אתה צודק"
ברור שאנחנו שמחים בקבוצה שלנו ובהישג שלנו,וקבוצה עם תקציב כזה זה בהחלט הישג!

AGENT SHESH

New member
ברוכים הבאים!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo73.gif

ברוכים הבאים! וכן, הפורום הוא גם לאוהדי הפועל ירושלים בכדורגל... אני משער שלקראת העונה הבאה נתחיל לדבר גם עליה קצת...

הופס..פה הטעות שלך

ביורוליג לא עולות קבוצות ממקומות 4-5???? רק שתדע שכל קבוצה ביורוליג חתומה על חוזה שגם עם היא תפסיד לקבוצה הכי גרועה בעולם, גם עם היא תעבור לליגת הפיליפינים ותסיים שם במקום האחרון, היא עדיין תשאר ביורוליג, כך שהרמה של המפעל מאוד לא משקפת את השם שלו, רק שתדע. כ-ו-ל-ם י-ו-ד-ע-י-ם ש-א-י-ר-ו-פ-ה א-ד-ו-מ-ה!!!!!!!!!!!

NAHUM C

New member
אז חתומים ביורוליג

קבוצות ברמה גבוהה אני לא אומר שלא עשיתם הישג יפה אבל רק תורידו תהתלהבות אירופה לא אדומה ואם היא הפסידה 13 פעם בליגה תקן אותי אם יותר וגם לא נמצאת בפינל פור הישראלי וחיה על משחק יחיד או מקסימום של שני שחקנים ולא קבוצתי לא יכולה להיות אלופת אירופה וזה לא יעזור כמה שתנחם את עצמך ותקבוצה שלך כולה זכיתם להיות מקום ראשון ביול"ב קאפ ולא במקום 1 באירופה אני גם גאה שהבאתם כבוד לכדורסל ולעם ובקשר לזה שהקבוצות חתומות. איזה קבוצות חתומות לא כל קבוצה שרוצה חותמת! נכון שעכשיו קבוצה זו או אחרת טובה וחתומה ואח"כ מדרדת אבל לא לרמות בינוניות עד כדי כך! קבוצה כמו מכבי פנאתינאיקוס או צ"סקא לא מדרדרות והפועל אולי יכולה שנה הבאה להצטרף! אם כל קבוצה יכולה לחתום למה אולי וצריך לעשות מאמצים ולבנות וכו` בכל אופן שיהיה לכם בהצלחה!

238

New member
אתה אוהד מכבי,*מן הסתם*

בס"ד אז יש לי שאלה-אם למכבי יש באמת כ"כ הרבה השפעה על הנהלת היורוליג,והיא (כמעט)כל שנה מגיע לפיינל פור-איך זה שלא מצרפים עוד קבוצה ישראלית ליורוליג? בכדורגל,מכבי חיפה לא הגיעה אפילו לרבע הגמר,מכבי ת"א הפסידה על המשחק הראשון בשנה שעברה,ואין לנו בכלל לובי-ועדיין בשנה הבאה יהיו 2 קב' בליגת האלופות. מה?הפועל י-ם(ת"א,נהריה,בני השרון,וכו')הן לא ברמה של מלאגה?אולקר?נובו מסטו?וילרבאן?ורוצלב? נו באמת.

NAHUM C

New member
והם מגיעות לאיזה משהו?

אתה רוצה שהקבוצה שלך תיראה כמו מלאגה או אולקר ותהיה קבוצת תחתית ביורוליג? בגלל שהם זכו ביול"ב אז אולי יהיו ביורוליג ולא אמרתי שמכבי בקשרים ויכולה להכניס כל קבוצה ישראלית!

238

New member
ממש מזכיר את הויכוח

בס"ד הנוסטלגי של הכדורגל הישראלי-האם טוב שהוא עבר לאסיה,או שהוא היה צריך להשאר באסיה. נחש מה כולם חושבים.... הייתי מעדיפה שהפועל י-ם תהיה ביורוליג ולא ביול"ב קאפ ,זה ברור. ממשחק ברמה גבוהה בד"כ משתפרים. ושנה הבאה,בלי טובות מאף אחד(בטח שלא ממכבי),הם יהיו ביורוליג.

238

New member
המשפא הראשון-

בס"ד הויכוח הנוסטלגי של ההכדורגל הישראלי-האם טוב שהוא עבר לאירופה או שהוא היה צריך להישאר באסיה.

הפועל לא בנויה על שחקן אחד!!!

להפועל יש חמישיה איכותית וגם ספסל טוב שיודע לתת תגבורת, הפועל בנויה על כל הקבוצה, ולא רק על שני שחקנים. ואגב אולי עדיף להיות קבוצה שבנויה על שני שחקנים מאשר קבוצה ששבעה משמונת השחקנים הכי טובים שלה הם זרים!! אתם פשוט הורסים כל ישראלי שמגיע אליכם וזה עצוב כל כך, אתם הורסים את הליגה שלנו ואת הרמה של השחקנים בה!

למעלה