באיזה פרק ועונה

4Z7GBA

New member
באיזה פרק ועונה

קרייטון חוזר לכדור הארץ אני מדבר על הפרקים שהיו לא מיזמן בהוט {חודש או חודש וחצי גג}

eve6

New member
אם מדברים על חזרה "אמיתית"

ולא בדמיון, אז זה הפרק KANSAS (שם הם חוזרים לעבר, אבל עדיין בכדוה"א), ו- TERRA FIRMA.

BleedingDeath

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

היי אני אור ואני חדשה כאן
אני ראיתי פארסקייפ מאז שהתחילו לשדר אותו בהוט-ספייס ושזה הפסיק לא ראיתי כי לא ידעתי איפה ואז שגיליתי שיש באקסטרה הוט אני רואה כל שבוע
ראיתי היום את הפרק האחרון
וכמובן שאני אראה את מה שיש בהולמרק
קיצר אני אור ברוכה הבאה לי

MeItOsH

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo118.gif

היום..[יותר נכון לפני כמה דקות] סיימתי לראות את המיני סדרה...[יש לי את השני פרקים במחשב במשך חודשיים ורק היום החלטתי לראות כי נגמרה הסדרה..] ויש הרבה למה לצפות! יכול להיות שאני טיפוס רגשני מדי אבל במשך כל הפרק השני לא הפסקתי לבכות...[גם בקטעים טובים וגם רעים..]

מעניין אם הוט ישדרו שבוע הבא

ביום שישי ושבת את המיני סידרה כי בהולמרק יהיה לי קצת בעייה לראות את זה זה בשעות שגם אם אני יעשה מאמץ גדול לא נראה לי שאני יראה

sprqy

New member
ברוכים הבאים!../images/Emo65.gif שאלון לכולם../images/Emo70.gif

שאלון קצר לחדשים (כולם מוזמנים - אור, יסמין, Aye girl, sknr 1 קידבו) 1. דמות ראשית אהובה? 2. דמות משנית אהובה? 3. פרק מועדף ןהכי אהוב? (רק אחד!!) 4. שמות החיבה של רייג'ל??? 5. במה משתמשים כדי לצחצח שיניים במויה?? 6. מה השם המלא של סיקוזו? (כאן הגזמתי נכון?? אז עזבו את השאלה הזאת
) המשיכו להשתתף בפורום!

Aye girl

New member
תשוווובות

1. דארגו. 2. צ'יאנה. 3. מכל העונות?? ואוו...אממ...הפרק שדארגו וקרייטון מפוצצים את הבסיס של סקורפיוס (נראה לי "גמא") 4. ספארקי ולא זוכרת 5. אני לא זוכרת את השמות, אבל זה מין תולעים שבפעם הראשונה קרייטון כמעט בלע אחת מהן. 6. באמת בוא נעזוב..

קידבו

New member
תשובות

1. ג'ון 2. רייג'ל 3. הפרק של הלוני טונס. זה שהמוח שלו משתגע, שכחתי איך קוראים לו. 4. ספארקי וגם אני לא זוכר את האחרים.(דומינר? כרית נפיחות?) 5. היא כבר ענתה שזה התולעים האלה. 6. Sikozu Svala Shanti Sugaysi Shanu. כן הגזמת, אבל מצאתי את השם איפשהו. אוף אני לא מוצא את הפרק הזה המצויר. מי זוכר איזה פרק זה?

pigit22

New member
היי הפרק שאת מחפשת הוא

Revenging Angel בעונה 3 . הההה....כן ברוכה הבאה

קידבו

New member
im a dude. חח עוד פעם פונים אליי

בלשון נקבה. כל כך קשה לבדוק שניה פרטים לראות עם מי מדברים?

LS Girl

New member
תשובה....

1. ג'ון. 2. רג'ייל. 3. לא זוכרת את השם אבל הפרק שבו הם החליפו גופים. 4. ספארקי, טוטו ( מיני סדרה ), ריג', דומינר זה מה שאני זוכרת. 5. דנטיק ( dentic ). 6. sikozu Svala Shanti Sugaysi Shanu נראה לי...

sprqy

New member
כןןןן

פרק טוב שהם מחליפים גופים - Out of Their Minds פרק 8 בעונה 2. הכי קטעים שג'ון בגוף של ארין!!!
או שרייג'ל בגוף של קרייטון כפי שאתם רואים בתמונה...

למעלה