באיזה פלטפורמות אתם מכירים?

באיזה פלטפורמות אתם מכירים?

אני יודע שזו השאלה הכי נדושה בעולם. בכל זאת רוצה לשתף ולהרחיב אופקים.

אני רגיל להתחיל עם גברים באטרף ובגריינדר. אף פעם לא הרגשתי מחסור שם. חשבתי שזה כמו פייסבוק של הגייז. שכולם שם ולכן אני לא צריך לחשוב על פלטפורמות אחרות.

אבל לאחרונה אני מרגיש מיצוי. דברתי עם הרבה. הרבה דחו. הרבה נפגשו.
אני לא רואה שם דמיות חדשות אם בכלל. ואם יש אז זה תיירים - ואיתם הסיכוי לזוגיות די נמוך.

מנסה לחשוב על פלטפורמות אחרות להכרות.
*יש שיגידו שאפשר להכיר בכל סיטואציה. אפילו בתור לאוטובוס. זה נכון. ואנסה זאת. סמול טוק שאם הצד השני בעניין כבר יתפתח מעצמו. נניח בצד את העובדה שאני לא תמיד קורא נכון אנשים שמתחילים איתי או שלא מתחילים ומבלבל בין השנים.

*יש שיגידו בים, בבתי קפה, ברחוב. פה אני קצת לא מבין. אני תמיד מרגיש מוזר לפנות למישהו שנמצא במקום ואין סיבה לוגית לדבר איתו. נניח בתור לאוטובוס אפשר למצוא (וגם זה מצוץ מהאצבע) שאלה כללית. אבל בבית קפה שמישהו יושב עם ידידה? או בים שקבוצת חברים מדברים? או ברחוב שמישהו הולך עם הטלפון ביד? זה קצת פולשני לדבר איתו או מוזר.

*כמובן שיש את חוויות המסיבות של פוראבר ושיראזי.
אני לא יוצא הרבה. לא בחור של מסיבות או פאבים. אני לא מעשן (כלום) ומרגיש שסוג הבן זוג הפוטנצאלי שלי כנראה גם לא יעשן ולא יהיה פריק מסיבות.

*כמובן שאני מספר לכל מי שמכיר אותי שאני מחפש זוגיות. לא הציעו לי יותר מדי אופציות. אבל ממשיך לבדוק.

אז איפה אתם מכירים? או איך אתם מתחילים במקומות שציינתי?
(אין מתכון או פתרון בית ספר.. ידוע. אבל אשמח לשמוע דעתכם)

ממש לא. להיפך, אני מרגיש שמי שלא רצה אותי- כבר אמר לי

אף אחד לא מחכה לי. רק מרגיש לי שהפרצופים קבועים. ואני מחפש מקום נוסף.

ItsikH

Member
ראשית בוירטואליה יש הרבה יותר אפשרויות מאטרף וגריינדר
דוגמאות - BADOO [לא מוצלח], MYBF [מעולה], ואפילו פייסבוק עצמו.
שנית - כן, מתחילים עם אנשים ברחוב ובכל מקום אחר - זה יכול לעבוד. צריך להיות משהו שמעניין אותך באדם, ועליו אפשר להתחיל לדבר. אמת שבניגוד לסטרייטים אנחנו לא יכולים להתחיל בישירות שנוגעת למראה... אבל יש כאלו שמעזים אפילו כך.
אחרון - מזדהה עם מה שאמרת על מקומות הבילוי והמסיבות, ששם לא תפגוש את מי שמתאים לך בהעדפותיו, אבל זה תלוי בגיל - בגילאים צעירים רבים מהיוצאים לבלות לא בהכרח רואים בבילויים האלו אורח חיים רצוי, יותר נסחפים עם הזרח.

Acoustic 3

New member
אנשים מכירים בכל הזדמנות. בדיוק אתמול חזרתי מאילת

פקיד הקבלה שסייע לי היה חתיך בעיני. אפשר להגיד ששנינו התחלנו אחד עם השני.. אבל כיוון שהוא היה בעבודה, אסור היה לו להפנות כל רמז לכך שגם הוא בעניין. אחרי שעזבתי את המלון הוא יצר קשר והביע עניין.
רואה?
לא חייב רק אפליקציות. אינטראקציות עם אנשים הן דינמיות.. אתה יכול להכיר באפליקציה, אתר היכרויות, עבודה, בתור בסופר או בתחנת האוטובוס.
&nbsp
אין חוקים. יש סיטואציות וצריך ללמוד לנצל אותן.

ItsikH

Member
זו סיטואציה בעייתית מוכרת, לאנשים בתפקיד אסור
להראות ענין [וגם לי היה מקרה כזה עם פקיד קבלה במלון...] והנכון במקרים כאלו הוא למצוא תרוץ לתת אפשרות ליצור קשר מחוץ להקשר המקצועי.

Acoustic 3

New member
חחחח זה באמת מה שקרה. הפקיד התקשר אלי אחרי שעזבתי את המלון

הוא מצא תירוץ לעשות זאת ואני שמחתי.. לא יקרה שומדבר כי הוא גר באילת, אבל תמיד כיף לגלות שהעניין היה הדדי.

ואיך מצא אותך, אגב?

אני מסכים- אני פשוט לפעמים מתקשה לקרוא רמזים או לתת רמזים.

זה פשוט לא בא לי טבעי

Acoustic 3

New member
הוא זכר את מספר החדר שלי, והחדר היה על שמי

עם מספר הטלפון שלי..
גם כשהתקשר הוא לא עשה את הצעד כי הוא חשש למקום עבודתו. בצדק.
&nbsp
הכל התחיל כשהגעתי אליו לדלפק כי ננעלתי מחוץ לחדר. בפעם השלישית שנעזרתי בו הוא נכנס רגע למשרד הפנימי ואני אמרתי לפקידה השניה: "איזה חתיך הוא!!".
כמובן שהיא אמרה לו אחרי שהלכתי.
&nbsp
אחרי שעזבתי את המלון הוא התקש והציג את עצמו כX מהמלון. הוא שאל שאלה שקשורה לחדר. עניתי לו.
הוא אמר "תודה רבה, להתראות ושבוע טוב".
אני מיד אמרתי: "רגע רגע"
"כן?"
"אתה הבחור עם העיניים הכחולות?"
"ירוקות"
"אז אולי אני מתבלבל.. תודה בכל זאת.. להתראות."
&nbsp
דקה אח"כ קבלתי סמס שאומר שלא התבלבלתי וזה אכן הוא והוא ישמח להשאר בקשר.
&nbsp
אחרי שדברנו הוא סיפר שהוא פשוט חיפש סיבה להתקשר, ושבכל פעם שהגעתי לדלפק הקבלה ובקשתי עזרה כלשהי הוא התרגש ושמח אבל הוא הניח שאני בכלל סטרייט.
&nbsp
זה נחמד. בדר"כ כשמדובר במצבים מורכבים יותר אני נוטה להבין רמזים ופלירטוטים. אבל דווקא את המצבים הפשוטים ביותר אני כמו נעל, לא מבין כלום. גם אם יגידו לי מפורשות אני עדיין לא אבין.

למעלה