באיזה ערוץ רואים???!!!

gozal2000

New member
באיזה ערוץ רואים???!!!

חוץ מערוץ 3, שישי בערב ומוצ"ש. - הלו, לא יהיו לי חיים עכשיו חצי שנה? אין שידורים חוזרים איפושהוא? כ"כ קשה לי לצאת מהבית עם הידיעה שאני מפסידה פרק.... :( גם פרק באינטרנט מתקבל בשמחה! אנא עזרו! תודה נשיקות המכורה

onlyhope1

New member
מצטרפת

למרות שאין לי בעיה לראות בשישי ולצאת ב21 22 23 אבל שבת אני עובדת לפחות עד 1 או 2..וגם לא מספיקה לשידורי הלילה :(

Fairywitch

New member
העצה הכי טובה שלי-

אם אין לכם סטאר וורלד- לכוון וידאו
זה נחשב "מיושן"- אבל תכלס זה הכי נוח וטוב. סמכו עליי- הקלטתי לי "שודדי הקאריביים"- היה שווה

darklighter

New member
גם אני מכוונת וידאו../images/Emo190.gif

אבל אלה שיש להם יס לא יכולים להשתמש בוידאו הם יכולים להקליט רק אם יש להם yes max

Fairywitch

New member
אי אפשר להקליט דברים מYES?../images/Emo2.gif

בחיים לא הייתי עושה מנוי בתנאי כזה
אני בהלם
אז אם משודר סרט נחמד שאני רוצה לשמור- אני לא יכולה להקליט?! זה נשמע לי קצת לא הגיוני, אגב- כי חברה שלי הקליטה לחברה אחרת שלי סרט מ-YES. אבל זה היה לפני כמה שנים, אז לכי תדעי

איזה שטויות ..

בטח שאפשר להקליט מYES. צריך רק לדעת איך לכוון את זה בוידאו..

otollo

New member
../images/Emo174.gifבטח שאפשר..

למרות שלי גם ככה יש יס מקס. באותה מידה את יכולה להגיד שאנשים עם הוט לא יכולים להקליט אם אין להם Hot magic?

gozal2000

New member
מצאתי באינטרנט...

בeMule יש 4 פרקים ראשונים. התחלתי להוריד, מקווה שאני לא אתבדה ואגלה איזה פורנו רך תחתיהם... בכל אופן - יש תקצירים באתר הרשמי, אבל קטעים של 5 דק' חוץ מזה כל כך התרגשתי לגלות את הפורום. מהאנשים שאני מכירה אין אף אחד שמתלהב מהתוכנית כמוני. ידעתי שאין סיכוי שאני היחידה בארץ

את יוצאת ב7 בערב?

כי ביום שישי הפרק משודר ב7 בערב ונגמר גג ב9 (אם זה פרק של שעה וחצי)... זה לא כזה בעייתי. וגם אם כן, כמו שאמרו פה, יש ווידאו...

Buttercup p

New member
../images/Emo207.gifישנה דרך לראות את העונות

הקודמות? משהו באנטרנט או להשכיר איפשהו?

Fairywitch

New member
די לדבר על הורדות../images/Emo18.gif

זה אסור לפי חוקי תפוז- וזה מסתובב פה יותר מדי לאחרונה. הודעות כאלו תימחקנה

למעלה