באיזה מגזר לבחור

ציפפר

New member
באיזה מגזר לבחור

שלום...
אשמח אם תוכלו לעזור לי אני קצת מבולבלת... וזה לא חדש

אני בת עשרים. אני באה ממשפחה חבדנ'יקית וזה כבר ארבע שנים שאני כבר לא רואה את עצמי במגזר הזה, למרות שלא סבלתי בבצפר או שום דבר בסיגנון. פשוט מאד המגזר החרדי לאומי מושך אותי... אבל אף פעם לא העזתי לעשות את הצעד הבא כי ההורים שלי אמרו לי שזה סתם שטות ושזה יעבור לי (הם יודעים שאני ילדה רצינית מאד) אז בהתחלה הקשבתי להם. אבל עכשיו שאני בגיל השידוכים, מאד קשה לי כי אני נפגשת עם בחורים שהם לא הסגנון שלי בכלל ואני קולטת שבאמת לא מסתדר לי...
בקיצור... אני לא יודעת מה לעשות...

the ror

New member
לא צריך לבחור מגזר... רק להחליט מה הכי נכון וטוב לך...

תקחי את הזמן לברר מי את?
מה דעותיך? העדפות, רצונות...
ברגע שתהיה לך תמונה(גם אם רק כללית) שכזו אז תוכלי לדעת מי את ובעזרת זה לברר גם לאן את הולכת ואת מי את מחפשת...
אגב, כמו שחשוב לדעת מה העקרונות והערכים הבסיסיים בשבילך חשוב גם לחשוב על אילו דברים לא מפריעים לך ותהיי מוכנה להתפשר עליהם(ככה לא תבטלי מישהו על דבר'ים שלא עקרוניים לך).
בגדול, כמו שאמרת, את בגיל השידוכים. כשתמצאי את הכיוון שלך לא תצטרכי "לעשות צעד" אלא פשוט להמשיך לחיות את חייך...
אני חושב שיש רק בודדים שב 100% ממשיכים את חייהם בדיוק כמו הערכים של הוריהם.
בהצלחה...

מיקי*

New member
לא חייבים לראות דברים כשחור לבן

אפשר גם לשלב ולקחת את הטוב והיפה שבכל העולמות.
וליצור לעצמך את דרך החיים הטובה והראויה.
בהצלחה

קליטו

New member
בלבלת גם אותי..

אין הבדל מי יודע מה בין המגזרים שציינת, העיקר זה המהות. בחור חמוד ואיכותי, עם ראש טוב, שיבין אותך וכו'
אז אולי תתיעצי עם מישהיא חכמה ותלבני את הדברים ?...
והיה והגעת למסקנא ששוה פה להתעמת, תודיעי להורייך שליט"א
שאת בשום אופן לא יוצאת עם בחור שלא מתאים לך, ואז הם יגידו לך מסתבר ; אוקי, תחפשי לעצמך..
לא ירחק היום והם יבינו.
בהצלחה

למעלה