כן!! למאהב קשה ללכת.... ממני :))
ד דנלה ושמלת השבת New member 26/8/12 #10 איזה יופי בקצב הזה עוד חלילה וחס מאהב יהיה מיותר והוא,,,גם לו קשה ללכת?
י יונק הצוף New member 27/8/12 #12 תמיד ידעתי שמאהב טוב לזיגיות מעניין אם הוא מחייך מתחת לשפמו ומדמיין את החוקי שלך נעוץ על זה...
A afrat1 New member 27/8/12 #29 הכי טוב לזוגיות א. אין לו שפם ב. לא נראה לי שלדמיין דבר כזה עושה לו את זה
י יונק הצוף New member 27/8/12 #35 נדמה לי שבמקור הפקק הזה נועד לעצור משלשלים בצוללת לא? איך מזה הגיעו לזה..שיוו זה כבר לא דמיון , נכון ?
נדמה לי שבמקור הפקק הזה נועד לעצור משלשלים בצוללת לא? איך מזה הגיעו לזה..שיוו זה כבר לא דמיון , נכון ?
A afrat1 New member 27/8/12 #36 כפאררררה למה לקחת לכיוון הזה למה? הרגע אמרתי שיש לי (סוף סוף) סקס טוב למה אתה הורס????
מ מנהל התחנה New member 27/8/12 #16 סיפורי סקס עם חוקיים זה כל כך רטרו השלב אחרי המלצה לבעלים לרכוש פלאגים לישבנים של נשותיהם, הוא :מסכות ,רצועות,סיכות, אזיקים, בגדי LATEX.,ותפילין.......
סיפורי סקס עם חוקיים זה כל כך רטרו השלב אחרי המלצה לבעלים לרכוש פלאגים לישבנים של נשותיהם, הוא :מסכות ,רצועות,סיכות, אזיקים, בגדי LATEX.,ותפילין.......
ב בא לי10 New member 27/8/12 #17 קודם כל - (כשמגיע, מגיע) שנית, "בקושי יכולה ללכת" יכול להסביר את החתימה שלך, במיוחד אם את אומרת את זה לבעלך תיהנו
קודם כל - (כשמגיע, מגיע) שנית, "בקושי יכולה ללכת" יכול להסביר את החתימה שלך, במיוחד אם את אומרת את זה לבעלך תיהנו