:באטמן לנצח" Vs "החטא..."

gloria23

New member
:באטמן לנצח" Vs "החטא..."

תסלחו לי אני פשוט לא זוכרת איך קוראים לסרט שלה עם אנטוני הופקינס...סורי..תיקונים יתקבלו בברכה...וגם הכרעות

gloria23

New member
אהה נזכרתי "הכתם האנושי" חחח

מאיפה בא לי "החטא" חחחחח מקווה שלא טעיתי עוד הפעם חחח

Kidmaniac Liron

New member
קשה להשוות

שניהם לא משהו
בכל אופן, אם הייתי צריכה עכשיו לראות אחד מהם, הייתי בוחרת ב"באטמן לנצח".

shiray

New member
הכתם האנושי

יווו לירון פעם ראשונה שאנחנו לא מסכימות!!! הקטע הוא שבכתם האנושי ממש לא סבלתי, פשוט לא מצאתי משהו מספיק חזק ומעניין בסרט. אולי זה בגלל שאנחנו חיים במדינה שבא כל אחד מוצאו בכלל מחור אחר ואנחנו מסתדרים עם זה יחסית בסדר ולא הייתה כאן איזו עבדות של גזע מסוים, אבל פשוט לא מצאתי שם משהו שמספיק עד כדי כך לסט, אבל זה ממש לא שסבלתי שם ועניין אותי מה קורה. בבאטמן לנצח פשוט בהיתי בטלוויזיה וכל כמה דקות הסתכלתי על השעון מרוב שעמום מטורף...

Kidmaniac Liron

New member
נו את רואה? הגיע היום!

תראי, הפעם האחרונה שראיתי את באטמן הייתה לפני כ 5 שנים לפחות. את THS ראיתי רק פעם אחת ואחרי CM ו Dogville שראיתי חודש לפני, ייתכן ופשוט התאכזבתי. אני אתן לשניהם הזדמנות נוספת כשיהיה לי זמן לעבור על כל ה DVD החדשים שלי (אני חייבת להראות לך תמונה, הגזמנתי לאללללה, אבל האוסף כמעט מושלם!)

shiray

New member
חחחח את לא נורמלית!

טוב נו אני מדברת, אבל אם אני אראה בארה"ב את כל הסרטים שלה מן הסתם אני גם אקנה בסוף חחחח אוףףף ואבא שלי אמר שהוא רשום ב-Ebay אבל שהוא לא רוצה שאני אזמין משם כי פעם הוא קנה איזה עט ופשוט פחד כל הזמן שהעט יהיה טוב והכל... וברור שבהשוואה לדוגוויל וקולד מאונטיין, הכתם האנושי מאכזב, אבל האמת שהרבה מאוד סרטים מאכזבים בהשוואה לשני אלה בגלל שהם פשוט סרטים מעולים! לעומת זאת באטמן לא אכזב כי אני מההתחלה לא אהבתי את כל השטויות האלה (רק באטמן חוזר היה טוב בגלל מישל פייפר) אבל גם ניקול לא הצליחה לעזור לסרט המשעמם הזה שכבר הדחקתי אותו לגמרי.

Padme Amidala

New member
הממ... קשה.

האמת היא שמשניהם לא כ"כ התלהבתי...
אתם יודעים מה? הכתם האנושי. לפחות שם התפקיד של ניקול לא היה הבלונדה המטומטמת.

Kidmaniac Liron

New member
בנות... ראיתי את באטמן היום!!

חחחחחחחחחחח
אחי ברגילה מהצבא והחליט שבא לו לראות סרט מהאוסף שלי. כמובן שכל מה שיש לי באוסף זה או סרטים של ניקול או דרמות של "בנות" (יו נואו.. רוחות של תשוקה, סוף הרומן...) אז הוא לקח את... "באטמן"! נזכרתי בדיון הקצרצר פה והצטרפתי אליו... אהבתי את הסרט! כמובן שהוא סרט רדוד וקיטשי, אבל חאלס זה סרט פעולה! נהנתי ממנו
אני מציעה לך לראות שוב, שירה!

shiray

New member
חחח נחשוב על זה...

בכלל לא הקלטתי את הסרט האמת אז גם אם פתאום היה מתחשק לי לראות לא היה לי איך, ובארה"ב ברור לי שיש סרטים אחרים שאני אחפש לפני זה... אם יהיה שוב בטלוויזיה סביר להניח שאני אראה, אבל קשה לי לראות את עצמי ממש משקיעה בשביל לראות את הסרט שוב... עדיף באותו זמן לראות סרט אחר של ניקול. וד"א למה לא ראיתם את "האחרים"? זה הסרט היחיד בערך שגם אני וגם אח שלי נהנים בו!

למעלה