באטל פריסטייל

multi

New member
באטל פריסטייל

אני לא עושה את זה בדרך כלל, אבל זה הפריסטייל באטל הראשון שלי ורציתי לקבל תגובות. תארו לכם שהייתי עולה עם זה בתחרות אמיתית, לקטע שלי היה סיכוי? הוא שנון? מצחיק? ולאלה שלא כלכך בקיאים, בעולם הראפ נהוגות תחרויות פריסטילים ירידות אחד על אחד, לא אגו טריפ שאתה מפאר את עצמך אלא כנגד היריב, אז רציתי לדעת אם יצא לי טוב בתור קטע כזה. בום! בומבה קלאטי, אתה שר כמו אסמתי זורם איטי כמו קקי, עושה אותי אפאתי רק שמעתי כבר ידעתי שאתה כלכך עילג שהשורות שלך גורמות לאנשים להתאבד אתה שיניים חושף? אלו שיניי חלב את הציפורניים שולף? מניקור עם לק יפה כמו פיקאסו, תופס אותך עם לאסו שובר עליך צלחות ומסיים ביאסו לא נמכר, מכוער, מצייץ כמו עכבר כולם עברו כבר לתיכון אתה בגן נשאר חד כמו כפית בלתי נחוץ כמו פנדציט כל מה שדרוש כדי למחות אותך, מפית רצוי כמו מחלה יושב כמו חוטיני על זקנה אחרי כביסה משאיר אותך יבש על חבל התליה מצחין כמו דג ישן, נראה כמו שומה גדולה בתור צפרדע תקבל מהנסיכה רק יריקה פלואו כמו עצירות, אטרקציה כמו ביירות מזייף כואב באוזן ממש כמו מכת נבוט נחשק כמו דובי גל, שחוק כמו גלגל אתה יום אבל לאומי, אסון כמו פל-קל כשאני מביא בסטרייק אתה בגאטר בול אתה פוגע במשקוף אני מכניס ת´גול חבל שלקיום שלך אין פעולת ביטול ממוחזר כמו עיגול, בראפ אתה בתול במחסן הגורטאות תישאר לעד נעול רק התחלת במשחק וכבר אתה פסול

akajama

New member
וואי.......טוב....

לא אהבתי את ההתחלה (כי אני אסטמתי) אבל זה ממש טוב ,הכי אהבתי את "אתה פוגע במשקוף אני מכניס ת´גול חבל שלקיום שלך אין פעולת ביטול"

crazy eliaz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח יפה לאללה דוקא

kref

New member
תקשיב!!!

די אהבתי היו כמה קטעים טובים מאוד כמו למשל הקטע על דובי גל ועוד כמה לעומתם היו כמה דברים שקצת פחות אהבתי כמו למשל זורם איטי כמו קקי (לא יודע קצת ילדותי) ועוד כמה קטעים כאלה לא הרבה. טוב בסה"כ זה מצוין אז כמה קטעים שיותר אהבתי כמה שפחות אבל בסה"כ ממש טוב אז תמשיך כך אבל מה אני מבין כבר???

גילדורי

New member
גדול!

דובי גל...היית מת להיות נחשק כמוהו
אבל אתה לא אמור לעשות את זה עם מישו...ואז הוא עונה לך..ואתה לו..?

למעלה