באטוומן!!!

באטוומן!!!

http://zone.walla.co.il/?w=//916800 מה אתם אומרים? מה אתן אומרות? (לי אישית נשמע גאוני! אלעד אני מצפה לגיבוי בעניין הזה...)

DDN

New member
התגובות לעניין בפורום קומיקס היו

קורעות חבל"ז.

spidey 82

New member
אה... זאת לא באטוומן...

זו רנה מונטויה, בלשית וידידה של באטמן. היא אמנם לסבית ולפי DC היה לה קשר עם באטוומן החדשה, אבל שוב - זו לא באטווומן. אני חושב שהעניין מסריח משימוש ציני במיניות של הדמות לצורכי מכירות. אנשי DC מיהרו לפרסם זאת דרך התקשורת המיינסטרימית (לא סתם, ניו יורק טיימס) כדי להשיג פרסום פרובוקטיבי לכאורה. מילא לפרסם את הדמות כלסבית (ואז לטעון שהיא "גיבורת על לסבית, לא לסבית שהיא גיבורת על". טוב שהם נזכרו.), אבל להציג זאת כנושא טעון שלבטח לא ישמח את הקוראים? ועוד להתגאות בכך שלחברה יש "דמויות שחורות, היספאניות ואסיאתיות"? לעזאזל, אנחנו ב-2006, לא בשנות ה-50! והם השיגו את מה שהם רצו: דיון על המיניות של הדמות. במקום זה היו צריכים לתקוף את החברה על הפרסום הדוחה הזה.

Aeon

New member
אני יודעת שזאת רנה

ונכון שאנחנו ב - 2006 אבל יש המון פרימיטיביות בנושאים שכאלה עדיין... לפני שכשנתיים האלי בארי זכתה באוסקר - וזאת הייתה פעם ראשונה ששחקנית שחורה זכתה בפרס בתפקיד ראשי. ואני זוכרת שהיה WOW נורא גדול בזמנו... אז לא כולם התקדמו מנטלית.

spidey 82

New member
אולי הם היו בהלם ששחקנית גרועה כמוה

זכתה? אוי, סליחה. זה קרה מאוחר יותר. אבל כן, "השחקנית השחורה הראשונה שזוכה באוסקר על תפקיד ראשי! תראו איזה נאורים אנחנו! ואפילו הגדלנו ובחרנו באותה שנה גם בשחקן ראשי שחור!"

Evil Beast

New member
הם עשו טעות.

הוציאו את הדמות הלא נכונה מהארון. אתם יודעים מהי הדמות הנכונה
. אבל היי, ג'ינג'ית לסבית זה מגניב.

El ad

New member
כמובן שיש לך את הגיבוי שלי ../images/Emo8.gif,

רק חבל שכל הסיפור הזה מסריח משימוש ציני. מעניין אם היו כל כך מתלהבים לספר על סדרת קומיקס עם גיבור על גיי. בכל מקרה, גם אם הכוונות שלהם זה למשוך את הקהל הסטרייטי הגברי, התוצאה עדיין חיובית. השלב הבא זה לזווג בין באטמן לאקוומן, ואז אולי גם אני אתחיל לקרוא DC...

spidey 82

New member
לפני שאוטוריטי התחילה זה התפרסם

בתקשורת, גם בארץ. אמנם לא ידעתי שמדובר באוטוריטי עד לפני כמה שנים, אבל בידיעות אחרונות התפרסמה ידיעה על כך ש-DC תפרסם סדרה שבה 2 מחברי קבוצת על הם בני זוג הומוסקסואלים.

El ad

New member
אות'וריטי לא נחשבים.

עד כמה שזה נהדר שיש שם זוג גברים, ושהם אפילו התחתנו אחד עם השני, הקומיקס עצמו הוא מלכתחילה קיצוני, לפחות מבחינת האלימות שבו. אני רוצה לראות זוג גברים בקומיקס מיינסטרים מרכזי, ופרסום אוהד שלהם, כמו שעשו לבאטוומן. וחוץ מזה, מה הקשר ל-DC? אות'וריטי שייכים ל-Wildstorm.

למעלה