באחד

bibi12

New member
לא

דיברתי על תכמנים....אני לא זה מומחה בהישרדות למרות שאני צופה נלהב של האמריקאית... אבל אין שם התערבות ההפקה לגבי עזרה למתמודדים.... וזה אני יודע...

blur2

New member
והוא לא דיבר אליך...

ומשהו אומר לי שגם בגרסה האמריקאית הקדושה ההפקה מנתבת את התוכנית בכיוונים שהיא רוצה, אבל אולי יותר באלגנטיות.

bibi12

New member
למה

לא תיצור סידרת ריאליטי חדשה וזהו.... גם האמריקאים צופים בסידרה ואולם חוקי הסידרה שנמכרה אומרת שחבר המושבעים שהתחברו ואו סבלו אחד מהשני הם הם שיחליטו מי ינצח ולא רווח כספי ב-SMSים.... זה רק המח היהודי יכול לעשות את כל השינויים מהסידרה המקורית....וחבל... גם היוצר המקורי של הסידרה התעצבן על זה...

bibi12

New member
האם ראית את התוכנית האמריקאית???

אין שם ההצבעה הכפולה....?!?! בית מלון כל משימה....?!?! לקחת משהו מהשבט השני כל משימה....?!?! וכל מיני דברים שיוצרים ההפקה... ופורמט מנצח לא מחליפים... ושם זה מנצח ובגדול...

לא, בחיים לא ראיתי אולי בגלל זה אני לא

מקטר, לא משנה לי איך הם עושים את זה, אם מתאים לי אני צופה ואם לאו אז אני לא חייב לראות. אם כל הקיטורים, ההפקה עושה לנו בית ספר של איך להשיג רייטינג (מזה הם חיים זוכרת?) ונרצה או לא נרצה הם כבר יודעים שאנחנו בכיס שלהם ואולי כל זה של עצומה וחרמים למינהם משרת את המטרות שלהם ונותן עוד קצת רייטינג. גם כשאני רואה סרט יש מישהו טוב ומישהו רע, ככה אני מתיחס לתכנית הזו, לא סוף העולם בשבילי מבינה? כשאנשים רואים הופעה של קוסם יש הנהנים ויש המחפשים איך הוא רימה אותנו, כשברור שהוא לא קוסם מלחתחילה וסתם משעשע, גם כאן ... אני מאלה שנהנה באמת וצוקח כששם לב שההפקה התערבה להציל את דן או השתיקה את שחר. בכל אופן, אני כבר חתמתי על העצומה בשביל כל האנשים שביקשו ממני כמוך, הבנתי שחשוב לכם אז למה לא?

adicto

New member
אהבתי את הדוגמא של הקוסם ../images/Emo106.gif

נכון ! נכון! אהבתי, יפה הגדרת את זה, ככה אנחנו מחולקים בפורום, המקטרים והנהנים.

bibi12

New member
גם אני

נהנה... אבל כשאתה רואה שיש יד מכוונת בכדי שתוכניות ישתנו....כמו למשל אתגר הכח הכפול של הריקודים....מה לא ידעתם שמרינה תיקח... איזה אתגר זה??? בואו נראה שיתנו להם לאכול כמו שאכלו באי המתים....(גם שם לא האמינו שויקה תיקח...) בקיצור כשאתה רואה שיש יד מכוונת....זה הופך לאיכס.... ואני רואה כל הזמן את הישרדות האמריקאית....נקי מהשפעות חיצוניות.

hero nakamoro

New member
תקשיב אחי

ברגע שתראה עונה אחת של הישרדות אתה תבין שהישרדות אי הקריבים בכלל לא קרוב למה שהולך בהישרדות של אמריקה...

bibi12

New member
באחד

מהתחרויות הראשונות (אם לא הראשונה) היה מבחן החץ וקשת שיואב וגם אלכס שהתנדבו לירות בחץ וקשת כי השאר אמרו שהם לא יודעים, לא הצליחו להחזיק את הקשת בצורה נורמאלית.... לעומת זאת באתגר האחרון...הפלא ופלא.. כולם הפכו להיות רובין הוד... כולם מומחים לירי בחץ וקשת.... האומנם??? עזרו לנו להצביע להוריד את ההחלטה להצביע ע``י SMSים בגמר הישרדות ולהפיץ את זה בכמה שיותר מקומות...תודה http://www.atzuma.co.il/petition/idanoosh/2/1000/

אביבוש23

New member
אולי כי לא הייתה להם ברירה?!

תראה אתגר שהכל על הכתפיים שלך זה יותר מורקב אולי אף אחד לא רצה להפסיד ולהיות אשם ? הפעם לא הייתה להם ברירה אז הם שיחקו ואני לא יכולה לומר שהם היו רובין הוד סתם פוקסים

bibi12

New member
אם

ראית איך יואב לא יכול לחבר בין החץ והקשת.....היית מבינה שהוא מעולם לא ירה בחץ וקשת ולא איך שאמר שהוא עשה קורס לפני ההישרדות לירי בחץ וקשת... סתם רעיון למחשבה...

אביבוש23

New member
אולי הוא סתם אמר

בכדי להיות מהחבר'ה אולי הוא באמת ידע ורק קיבל רגליים קרות מהמעמד אולי זה סתם מבויים אני לא יודעת אבל האמת מאס כל פעם לקרוא פה הודעות קטנוניות שהמשחק מכור עוזרים לדן לנצח אוהבים את ג'יברו יותר נו באמת זה נשמע לי ממש מפגר נראה לך שכל המתמודדים יתנו לזה יד? לא ממש זה לא נראה! למה אי אפשר להעלות פה דיונים נחמדים חוץ מכל היום האשמות? יש שם אמהות לילדים לא נראה לי שיש להם זמן לשחק במשחקים מפגרים אני חושבת שכל מי שהלך לשם הלך במטרה לנצח בפרס ואף אחד לא עוזר שם לא להפקה ולא לדן זאת רק דעתי כמובן

bibi12

New member
אני

מאמין שאם היית רואה את הישרדות האמריקאית היית רואה את ההבדל המשמעותי שם. והיית מבינה איך בצורה בוטה ההפקה פה משתמשת במשתתפים ובצופים ככלים בידיהם.... ולא...אני ל חושב שדן זוכה....

אביבוש23

New member
עכשיו אני לא רואה

את הישרדות האמריקאית אבל בהחלט ראיתי והייתי עוקבת אתה לא יכול לדרוש שהישראלים יעשו את זה אחד על אחד כמו שהישראלים לא עושים שום תוכנית אחד על אחת זה ידוע שהישראלים יודעים להרוס חחח ואולי כן ההפקה מתערבת פה ושם אבל אני לא חושבת שזה מכור!! ממש לא!!

blur2

New member
משהו אומר לי שהמטרה העיקרית של ההודעה הזאת

הן שתי השורות האחרונות.

למעלה