באזז באזז למיטב הבנתי,רנט מבוטל.
ת תומאס אומאלי New member 20/2/07 #2 ../images/Emo59.gif אני יודע ממקור ראשון מי המתנקש ב"שיר שלנו" !!!
Y y a m i girl New member 20/2/07 #5 באמת?!../images/Emo82.gif מצד אחד אני שמחה ומהשני אני עצובה... רציתי לשמוע איך יצא רנט בעברית... אבל איך שהתכוונו לעשות את זה... אולי עדיף ככה... נחכה כמה שנים, אולי יהיה שוב, אולי אפילו בלי סלבס וכאלה...
באמת?!../images/Emo82.gif מצד אחד אני שמחה ומהשני אני עצובה... רציתי לשמוע איך יצא רנט בעברית... אבל איך שהתכוונו לעשות את זה... אולי עדיף ככה... נחכה כמה שנים, אולי יהיה שוב, אולי אפילו בלי סלבס וכאלה...
Y y a m i girl New member 21/2/07 #8 אעה... ../images/Emo82.gif זה אייקון שיש רק בקיץ, הוא אחד מהאייקונים הקבועים שלי בכמה שנים האחרונות... כשמגיע הקיץ הוא נהיה אייקון.
אעה... ../images/Emo82.gif זה אייקון שיש רק בקיץ, הוא אחד מהאייקונים הקבועים שלי בכמה שנים האחרונות... כשמגיע הקיץ הוא נהיה אייקון.
T tommy walker New member 21/2/07 #9 חחח טוב... אז תזכרי בקיץ לתת קישור לכל ההודעות שלך כדי שנוכל ליהנות מהמדוזה...
T TvMaD New member 24/2/07 #10 עדיף ככה לדעתי כמה שרציתי לראות את רנט בארץ, אם זה עם דנה אינטרנשיונל בתפקיד אנג'ל (!!!!) ונינט בתפיד מימי אז באמת עדיף שלא
עדיף ככה לדעתי כמה שרציתי לראות את רנט בארץ, אם זה עם דנה אינטרנשיונל בתפקיד אנג'ל (!!!!) ונינט בתפיד מימי אז באמת עדיף שלא