באו מים עד נפש! כנסו כולכם!

באו מים עד נפש! כנסו כולכם!../images/Emo87.gif

אני בפורום הזה עוד מימי יס וויקנד וקראתי. לאחרונה התחלתי להשתתף יותר. זה סבבה וזה אחלה. יש פוטנציאל אדיר של להפוך את הפורום הזה למשהו שמרכז אהבה לסידרות. במקום זה יש שרשורים של "יס סטארס זה גועל נפש". לכל דבר יש לגטימציה ויש דרך להגיד אותם. לא רוצה לראות "זה זבל חרא וכ'ו". אפשר להגיד "לא אהבתי את הסידרה כי מרדית' גריי משוחקת בצורה כל כך גרועה והתסריט גרם לי להשתעמם". זה בסדר ולגטימי כל עוד זה לא ירידה בצורה כל כך בוטה. אז נכון שאני לא צדיק בסדום, כבר כתבתי כאן ש"זבל" וכ'ו ואני מבטיח להשתפר בתחום הזה. אני לא רוצה להגיע למצב שהפורום הזה ייסגר/יהיה פחות מעניין בגלל הריבים המטופשים האלה. באמת שלא. אכפת לי מהפורום הזה ויש פוטנציאל אדיר. להתחיל לריב על כל דבר זה פשוט.. בורות

fireman

New member
הגיעו מים עד נפש

ואתה פותח שרשור חדש.... בשביל מה? בשביל "להעיר את המתים שוב"? תהיה בריא חביבי!

rosh12

New member
../images/Emo207.gif מה עם 8 כלליים פשוטים?

האם יש לה עונה חדשה? ו"פחות ממשלמת" כמה עונות יש ? כמו שודרו עד היום בארץ?

vand

New member
לא בדיוק

3 עונות של פחות ממושלמת שודרו בארץ. העונה ה-4 עוד לא שודרה לא בארץ ולא בארה"ב (בארה"ב היא אמורה להתחיל ממש בקרוב) ועדיין לא ידוע אם הסדרה תמשיך מעבר לעונה ה-4.

Aviad1987

New member
בטוח.

ניחוש שלי מיד אחרי פחות ממושלמת שנמצאת באמצע העונה הראשונה (ככה שיש עוד קצת זמן). ואת הופ ופיית' ידאגו לשדר שוב רק כשהעונה השלישית תהיה לפחות קרובה לסיום כדי שיוכלו לשדר גם אותה מחדש.

Aviad1987

New member
סביר להניח שיחכו שהעונה הרביעית

תסתיים בימי שלישי כדי להתחיל את הכל מההתחלה ואז להעלות כמו שצריך את העונה החמישית ואז גם מי שמעז בחוצפתו לקטול את הסדרה יוכל להנות ממנה.

Ulong

New member
מי שמדבר

בתור אחד שאמר על מגרש ביתי שהיא זבל טהור וכאלה דברים אני הייתי שותק. ואם אתה רוצה אני אביא גם הוכחות. לפעמים עדיף לא לדבר מאשר לנסות להראות בסדר.

למעלה