באו ביציאה

• פותח הנושא yad
  • פורסם בתאריך

yad

New member
באו ביציאה

רשת הקולנוע הישראלי. ראיתי אתמול את ``הבולשת חוקרת``. עם אקי אבני והחברה הכוסית שלו מטירונות (שזו פשוט סדרה חמודה ביותר). סרט יפה. הגעתי למסקנה שבסרטים ישראלים המכות הרבה יותר מציאותיות. אבל לא היה פסקול. נגיד כשרודפים אחרי מישהו אין מוזיקה. חפיף. בקיצור לכו תראו. הקולנוע הישראלי על הפנים. היינו אנחנו ועוד 4 אנשים בערך.

תראה...

השרתים הישראליים עדיין תקועים בשנות ב70...הבאים והשחקנים יגידו לך שזה בגלל שאין תקציב. אבל אם הסרטים היו טובים ואיכותים היה הרבה תקציב (יותר אנשים היו הולכים) אבל מה לעשות...הסרטים הם על הפנים...כל הסרטים הישראליים הם חיקוי.

yad

New member
זה סרט פצצה...

אני אומר לך. עוד לא ראיתי סרט דומה לו, אז הוא בטח לא חיקוי. הוא בהחלט נחמד. אני לא רוצה להרוס אותו אז אני רק אגיד שהסוף נחמד ביותר. אבל יש איזה אנטי לסרטים ישראלים אז באים אליו קצת בזלזול.

נעל

New member
דווקא בזמן האחרון

אומרים שהם משתפרים. יש כבר כל מיני סרטים (שאומנם לא יוצאים מהסינמטקים עדיין) שניתנים לצפייה גם בעין קפדנית יחסית. לפחות זה מה שאומרים. ישנו מעגל כזה: הסרטים הראשונים גרועים - ישראלים לא רוצים סרטים ישראלים - הסרטים מנסים להשתפר - ישראלים לא רוצים סרטים ישראלים - כל מי שיש לו כשרון בורח לחו``ל בסופו של דבר - הסרטים הישראלים לא משתפרים - הישראלים לא רוצים סרטים ישראלים. אפשר להמציא לזה גם ליווי ולשיר. נעל תשתדל לראות. מה יכול להיות כל כך רע בסרט מתח (זה מתח, נכון?). נעל ;-)

למעלה