באושר ובעושר עד ....

יערית

New member
באושר ובעושר עד ....

שאלה: נניח ואתם מכירים מישהו,מעבר לרצון ההדדי להיות אחד עם השני בגלל הסיבות שמצאתם לנכון,האם החשיבה שלכם מפליגה רחוק כמו:איתו/ה אני רוצה להיזדקן? המחשבה הזו כ"כ רחוקה לי,המחשבה הזו לטעמי מאבדת את מה שאנחנו חווים בהווה.האם הראייה הזו כדאית,או האם הראייה הזו נכונה? ונחיה באושר ובעוני{עושר} עד עצם היום הזה ונחיה ואת תהיי כמוני כך או כך חיים על הקצה

Rinattt

New member
עוד לא קרה לי...

נראה לי שעוד לא ממש אהבתי... לא באותה עוצמה כמו שאהבתי את הגרוש שלי... למרות שהיו לי מערכות יחסים די ארוכות... אבל מקווה... שיגיע האחד שאזדקן איתו...
< רינתתתתת שעדיין רועדת מהפחדדדד
>

vered 37

New member
../images/Emo13.gif קשה קשה

הייתי בסרט הזה ...בפרק א' כן חשבתי להזדקן ביחד זה היה ברור כאילו.. איזה זקנה ואיזה נעליים...בקושי 12 שנים ביחד... היום אני חיה כאן ועכשיו נהנית מההווה ..מכל רגע עד כמה שאפשר.. לא חושבת מה יהיה ... אישית לא מאמצת את המשפט "איתו אני רוצה להזדקן "... אם כבר אני בחופש אז למה לא להחליף מידי כמה שנים..אבל..... והיה וזה יקרה אחלה...מה רע לשבת על ספסל בגן הציבורי אני עם מקל והוא עם מקל .. להתבונן בעוברים ושבים ..לפטפט אחד עם השני ולהעביר חוויות .. "זוכר איך הכרנו ? זוכר את הפגישה הראשונה שלנו ?" והיה ולא ... אז אני אשב לבד בגן הציבורי ואדבר עם עצמי.. השד לא כל כך נורא !!!

יערית

New member
../images/Emo6.gif

אתה לא תשבי לבד על הספסל,את בטח תצאי איתי לשרון 12 בלי מקלות ובלי עזרה אחרת חס וכרפס!!!
עוד לא יצא לי להכיר את האיש שאיתו ארצה לחיות לנצח נצחים, אבל כן הכרתי פוטנציאל כזה. משהו בחשיבה הזו ,בהסתכלות עוד 30 שנה קדימה גורמת לי לתהות,מה אנחנו בעצם מחפשים שיהיה שם עם אותו אדם? טוב- קפה שני מוכן:)

a n a t i 3 3

New member
ההבדל בין רוצה ליודעת../images/Emo13.gif

כן, אני מודה שהמחשבות שלי הפליגו גם לשם.. בים המחשבות שלי אני רואה את רון ואותי נהנים עם הנכדים, חורשים את העולם ביחד (מתה ליסוע למזרח
), נרשמים לחוג ברידג', סורגים סוודרים ביחד וכותבים בפורום שבעים פלוס. מפנטזת.. רוצה.. אבל בפרוש לא יודעת אם זה מה שיהיה, לא יודעת אם נהייה ביחד עוד שלושים שנה או עוד שבוע!!! יודעת שרוצה.. והרצון הזה נותן לי להשקיע יום יום, שעה שעה, רגע רגע בזוגיות שלנו..יודעת שאין ברור מאליו, יודעת שאין ביטחונות, יודעת שרוצה.

Raychoo

New member
גם המחשבות שלי הפליגו לשם....

....ואני רואה אותך ואת רון נהנים עם הנכדים, חורשים את העולם ביחד, נרשמים לחוג ברידג' כותבים בפורום שבעים פלוס ומזמינים אותי (מפורום 80 פלוס) לכוס תה מפעם לפעם. יודעת שאין בטחונות ובכל זאת משוכנעת שזה יהיה!

a n a t i 3 3

New member
אפשר../images/Emo92.gif לא לחכות עוד שלושים שנה

ולהזמין אותך כבר עכשיו לכוס התה
געגענו לך

זו בדיוק השאלה !../images/Emo88.gif

זו בדיוק השאלה שאני שואל את עצמי כדי לבדוק עד כמה אני רוצה. לא שאני חושב כל כך רחוק, אבל השאלה הזאת היא מאוד חשובה כדי לבדוק רגש של מישהו אל מישהי ולהיפך.. בשאלה הזאת אני כאילו חוזר לקרקע היציבה, ומנסה לקבל תשובה הגיונית לשאלה שריגשית יש לי אליה תשובה ברורה. ברגע שעניתי לעצמי, אני חוזר לחשוב בהווה.

רות 2

New member
שאלות ....

רטוריות מהסוג הזה ישאירו אותך על הקרקע ........ ולבד ובודד... ביחסי אנוש לרצון יש משמעות רק .... אם הוא לא מושתת ובנוי על זמן.. כמה זמן ועד מתי ... יש לו משמעות רק אם אתה יודע שהיום אתה רוצה וגם מחרתיים .... מחרתיים שוב תשאל ....תרגיש ..תשקיע.. תתן ..תקבל ..תרצה כל זה יחייה יפתתח יגדיל הסיכוי לעוד הרבה.. מחר ומחרתיים אבל לא יותר..

שאלה רטורית???..

את באמת חושבת ששאלה כזו היא רטורית???... אני ממש, אבל ממש לא חושב כך. מה שכתבתי לא סותר את מה שאת כתבת... למרות שהצלחת לבלבל אותי קצת. השאלה אם היא זו אותה אחת שארצה לראות לצידי בבית אבות עד 120 , היא שאלה חשובה, אחת מתוך כמה, אבל לא עיקרית, ולא היא שתקבע אם היחסים ימשיכו או לא. לא מדובר פה על רצון חד פעמי שמסתיים אם התשובה על השאלה היא כן. ברור לי שחייב להיות רצון מתמשך... אין פה שאלה בכלל.

רות 2

New member
גנטלמן.........

ברצונותיו......... קצין במחשבותיו...... תגיד אתה בטוח שתגיע לגיל 60 אתה בטוח שתחייה מחרתיים?... אתה יודע בדיוק מה יתאים לך ומה יהיו הרצונות ומצב הליבידו בגיל 65 ...
חשוב כמו קצין .... ותרצה כמו ג'נטלמן..

../images/Emo9.gif אז ככה...

מעניין מה שכתבת, תני לי לחשוב על זה אחר כך..
אין לי ספק שאגיע לגיל 60 וגם הרבה יותר.. למלאך המוות אין שום סיכוי איתי..
ולליבידו שלי יש עודף , יספיק לי עד גיל 120..

איך אתה יכול לשאול שאלה כזו...

הרי אתה כבר יודע שפעם שהתחתנת אולי האמנת שזה יהיה לנצח ותזדקנו יחד וסביר להניח שאם השכלת מהפעם הראשונה, תדע תמיד שאין ביטחונות בקשר לגבי העתיד. אני מקווה בשבילך שאתה לא מחמיץ את ההווה עם מחשבות על העתיד. אי אפשר לעולם לדעת - הרי כבר הבטחנו והבטיחו לנו את הנצח ותראה היכן אנו היום. אולי זה מה שלעיתים גורם לנו ל'ברוח' מקשר שסה"כ טוב לנו בו.

שאלת השאלות

תמיד כשאני מזהה קשר טוב, אני חושבת על זה. אבל מאז שהתגרשתי מהבן אדם שהצטייר בזמנו למושלם, לאושר בהתגלמותו, לאחד והיחיד , מבינה היום שאין גרנטי לכלום בחיים האלה, ויותר מהר ומפתיע ממה שנדמה הכל יכול להתהפך,להשתנות ולהסתובב יו טרן של 180 מעלות. אין תעודת ביטוח לכלום ולכן השאלה נשאלת אבל תשובתה ידועה מראש.

בהחלט יש הסתכלות לטווח הארוך

אבל יכול להיות שזה עניין של גיל. מכיר את הרגשת היי שנגרמת מהאנדרנלין של החיים על הקצה אבל היום כבר לא צריך מינונים כל כך גבוהים כי הגוף/נפש כבר ערים פעם שהכל היה (כנראה) מטושטש נזקקתי למנות חזקות יותר. היום מספיק לי פעם ב... איזו פריצת שיגרה קטנה וזהו. יכול להיות שיש קשר לרמת הסיפוק מהשיגרה וגם מהמיקום שלך בסקאלה באותו רגע

למעלה