באופן מפתיע, בחיפה

באופן מפתיע, בחיפה

באופן מפתיע, בקבוצת BNI חיפה (בה אני חבר) התפנה ה"כסא" של מאמן אישי כך שאם מישהו רוצה "לטעום" יש הזדמנות. אני מניח שהמקום לא ישאר ריק לאורך זמן... מתעניין? רוצה פרטים? במסרים או במייל

amicar

New member
למה בכזה פאתוס.מה מפתיע?

אולי לא "סיפקתם" את הסחורה? האם אין תחלופה בקבוצות?

2-3 תשובות

א- אני נהנה לשים כותרות "בומבסטיות" (תקרא לזה שריטה פרטית). כך גם בחלק מההודעות והמאמרים המקצועיים שלי. ב- הנסיון מלמד שמאמנים הם מהראשונים שמצטרפים לקבוצות BNI. והשבוע, כשהייתי צריך להמליץ לחברה על מאמן אישי פתאום הופתעתי לשים לב שבקבוצתנו אין אחד (מכיר את זה שאנחנו לא רואים את מה שמונח לנו מתחת לאף?) ג- המאמנת הקודמת עזבה מסיבות אישיות. לגבי "איכות הסחורה", תשאל את המאמנים בקבוצות BNI השונות

amicar

New member
אין לי כוונה להתנצח איתך אבל

הנעשה בקבוצות האחרות אינו מעיד על הנעשה בקבוצתכם. יכול להיות שבקבוצות האחרות הפנו מתאמנים ואצלכם לא הפנו.

זה כמובן נכון, אבל

ההמלצה היא תמיד (והמלצתי לפחות לאדם אחד שפנה אלי) להגיע, ולהתרשם באופן בלתי אמצעי... כך האיש יכול לקבל את ההחלטות שלו על בסיס אישי

משה

סליחה שאני מתפרצת לדיון אבל מעניין אותי מאוד לדעת ואני מניחה שאני לא לבד ולהבין מה זה קבוצת BNI? יכול להיות שיש קשר לעסקים עושים עסקים?

קודם כל, השם הוא יוסי

אני הגרש (') של ה"ושות'" של משה נתנזון ושות'
לגופו של ענין- BNI הוא ארגון נטוורקינג כנראה הגדול ואחד מהראשונים בעולם הגישה מתבססת בין השאר על חברות של אדם אחד מכל מקצוע בכל קבוצה, כך שברגע ש"משבצת" מתמלאת, אחר לא ייכנס אליה. עסקים עושים עסקים זו פירמה אחרת באותו תחום ויש עוד חברות וארגונים מי יותר טוב? זה כל אחד יכול להביע את דעתו, אני בחרתי להצטרף ל BNI

למעלה