באופן חד פעמי

באופן חד פעמי

באופן חד פעמי תבוא.

ככה אני רוצה אותך.. בלי תנאי או חשיבה מורחבת עתידית.. ככה כמו שיש - חד פעמי.
לטעום את השפתיים הצוואר ועוד להרגיש בידיים גב, חזה… בטן.. נשימה,קצה של התחלה - חד פעמי.
עירומה על שש..במיטה, מתוחה בתנוחה…דרוכה ומוכנה, מתמסרת ומחכה למגע שלך - ממך.
באופן חד פעמי, תעמוד מול הישבנים המורמים שלי שרומזים על פישוק שפתיים, תביט תלטף ותחפון, תעביר לשון חוקרת בחריץ הרטוב מכמיהה, דוגם ממני רטיבות, עולה במעלה הקו לבין הישבנים מגרה ומתגרה.
באופן חד פעמי, לא אזוז אלא רק אשמיע קולות של עונג וייסורים מתוקים של איפוק.. גניחות רכות.. אבליט ישבנים בבקשה לעוד. מתנשמת קצת יותר, המבט משתנה.. מתמסרת אלייך וללשון המענגת.
באופן חד פעמי, תחדיר לי אצבע שתחליק לה פנימה בחיבוק רטוב, כשהאגודל מפנקת דגדגן.. כבר קשה לי לא לזוז.. להידחק על היד, מביטה בך מאחורי במבט שבוער ואתה ממשיך לטעום ולעסות ולחדור ידנית,ואני מגיבה בקולות ובגוף.. הקצב תופס ומתהווה.
כי באופן חד פעמי אתה תעמוד ממש מאחורי ואני מתחננת שתזיין אותי בקול רועד כי לא יכולה יותר.. שולחת יד לאחור מרגישה את הזין שלך נוקשה,מוקשח ומשחררת אחיזה ואותו, סוגרת אצבעות כף ידי סביבו עוברת עליו בסחיטה ואתה מגיב, והוא…
כי באופן חד פעמי ועכשו , חייבת אותך בתוכי ואתה נענה, וחודר לאט , כל ס'מ מעיר אלף חיישני תחושה והנאה ואני נעה מבפנים, מוקשתת גב מבחוץ, גונחת גרונית ואתה עמוק אצלי ברטוב, מתהדקת - ואתה נסוג וחודר שוב עמוק יותר החלטי.. סוגר ידיים על אגן וצוואר מרעיד לי את הגוף בכל חדירה.. נלחץ ואוחז בי באצבעות חודרות בשר, מגביר קצב וכח..
באופן חד פעמי תרגיש אותי מעורפלת על הסף , במבט מצועף , זולגת עלייך- תלכוד את המבט ואת הרגע. מעלה אותי עד כמעט, בתוכי.. תרגיש כל חלק ממני נמתח לאורגזמה אחת מדורגת מכמה, מתפרקת לחתיכות קטנות כמו קונפטי.. כשאתה מתפרק ופורק בתוכי.. ואז רק כמה לטיפות מרגיעות לחיבוק וחיבור.. נשיקה.
וככה באופן חד פעמי נסיים בגמירה.
אנלך - אני לדרכי ואתה לדרכך.

Blackdust

New member
באופן חד פעמי

ככה.. את מאמינה שהדברים הטובים קורים רק באופן חד פעמי.?
&nbsp
כי בעצם הכל חד פעמי.. וכל רגע לא ניתן לשחזר
ובאופן חד פעמי גם מפגשים חוזרים מתקיימים..
&nbsp
&nbsp

אני חושבת

כמוך..
אבל את זה.. רציתי באופן חד פעמי בדיוק ככה

הרמס7

New member
אין חומה שתעמוד מול אונם של גברברי הפורום

רק הניחי לעצמך לנסות

prostatefun

New member
נהדר

מגרה
כתוב נפלא
אמיתי
ניתן לזהות את הכמיהה האמיתית מכל שורה.
נהדר.

giligil55

Member
יש לי סוד לגלות לך

לא כל פנטזיה צריכה להתממש אבל כיף לפנטז ...

giligil55

Member
ויש לי גם ציטוט...

"אם אתם יכולים לחלום את זה – אתם
יכולים לעשות את זה" (וולט דיסני)

למעלה