באופן זמני

*pank

New member
באופן זמני

טאיי הוא בעצם אישה וקוץ שורש מהגינה אז יש הנהלה זמנית סופטי לא מחכה להזמנה אישית בנתיים התפוזים על העץ אלוהים ציפורניים כוסס לא חס וחלילה עקב המצב במזרח התיכון גם לא בגלל המלחמה ההולכת וקרבה רק בגלל שבתפוז כל יום מתחוללת מהפכה.

Nalliss

New member
בתפוז גרעינים משחירים

סופטי אידיוט שנפל מן העץ על הפורום חשק להביא את הקץ אם חברינו הנאורים בהנהלה עוד מדברים הבועה הזו לבטח תתפוצץ. עצם העובדה שקטטוס מגזים מפה לשם ידועה לרב. אבל אנחנו בני אדם (חלקנו מפלצות) וידוע שניתן לשפר התנהגות, וידוע שאפשר גם ללכת עם הקנאים ונוטרי הטינה למיניהם ולהרוס קהילה יפה בשביל ללמד לקח פצפון. יחס ישיר (נסיון לדיבור) יהיה יותר אפקטיבי ופחות מלוכלך. וכל השאר הבל הבלים. נאליס.

softy

New member
חידה ושמה Nalliss

כולה רק בת 17 שנים וכבר נפלה ברשתם של זקנים בפורום ארבעים וחמש מסתובבת על ברכי הקקטוס רוצה לשבת, היזהרי לך ילדה מאשמאים זקנים כי רק מזימות זימה הם חורשים, אל תעיזי להתפתות ממילים מתוקות, שילחי את הזקן לחפש לו זקנות. פזמון: הוא אשמאי הוא אשמאי הוא אשמאי... אשמדאי!!!

Nalliss

New member
קקטוס היקר יודע את הכללים,../images/Emo142.gif

איתי לפחות. יש לו כבוד אלי, ובשל כך לי יש כבוד אליו בראש ובראשונה. ישנם אנשים שמסוגלים לברור מתכונותיהם השונות במקום ובזמן הנכון. ויש דמויות שטוחות. אני כולה בת 17, ויש לי כבר יותר שכל בקדקוד משלך אי פעם יהיה? נאליס.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifקללים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סתם צוחחחחחקקקקקקקקקק, אל תשימי לב (ברח לי ) אוהו,,,יודע ואבו אבוהה יודע כל הקללים הוא גמר ללא יוצא מין הכלל.
מובן וברור מאליו
נאילס
אם היה יודע, או אז היה ככל האדם

יודע ש...

New member
סופטי

הגש את הבקשה בדרך הרגילה ויבוא לציון הגואל ולכל אלה שחושבים שהם יודעים אני חושב שהנהלת תפוז עשתה מעשה חכם כל הכבוד להם

למעלה