באופן אובייקטיבי

al haboker

New member
באופן אובייקטיבי

ובלי שום קשר אליי כרגע, אני חושבת שגולדי הוא חביב הבנות פה. מצד שני, יש כאן רק 3 בנות. אבל נסה להתנהל בצורה כנה כזו, כמו בפורום, גם במציאות. עוד סוג של ניסוי. כבר זמן מה שאני רואה את זה. אתה כמו כלבלב חמוד בשבילן, ובנות סטנדרטיות מתות על הקטע הזה של לאלף.

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif אתה מוצא חן בעיניי ...

בעיקר שאתה מחשיב את עצמך לבת...

פנומן 72

New member
אני לא סקסונל

אתה מזכיר לי בדיחה : קאובוי זקן הולך לבר ומזמין משקה. איך שהוא מתיישב ולוגם את הוויסקי שלו, בחורה צעירה וסקסית מתיישבת לידו, ושואלת, "אתה קאובוי אמיתי?" הזקן עונה, "ביליתי את כל חיי בחווה, רוכב על סוסים, מתקן גדרות, מגדל בקר, אז כנראה שכן..." "אני לסבית", מספרת לו הבחורה, "אני מבלה את כל היום במחשבה על נשים, ברגע שאני קמה בבוקר אני חושבת על נשים, כשאני מתקלחת, כשאני רואה טלוויזיה, כל דבר גורם לי לחשוב על נשים." אחרי כמה דקות מתיישב זוג ליד הקאובוי הזקן ושואל אותו, "תגיד, אתה קאובוי אמיתי?" "תמיד חשבתי ככה", עונה להם הקאובוי הזקן, "אבל עכשיו גיליתי שאני בעצם לסבית..."

זיקן

New member
מנהל
קחי אחת ששלפתי ממיטב זכרוני

לבחורה אחת היו שפתיים בשרניות וגדולות (אלה שבין הרגליים) ומאוד לא היה לה נעים מהן והחליטה ללכת לאייזה "שיפוצניק" שיעצב לה אותן ויפיף לה את "המיפעל", הלכה לאייזה שיפוצניק מפורסם וסיכמה איתו את הפרטים הטכניים והכספיים וקבעו תור לניתוח, רק בקשה אחת הייתה לה שכל העסקה תישמר בסודי סודות. הגיע היום והבחורה היתייצבה בקלינקה לניתוח השיפוצניק נתן זריקת הרדמה והבחורה שקעה בשינה עמוקה, אחרי כמה שעות היא מיתעוררת ופתאום היא שמה לב שעל השולחן בחדר היו 3 פרחים מיד היא ניתקפה בהלה וקראה לשיפוצניק "מה זה הפרחים האלה" ומי נתן אותם? שאלה אההה אמר השיפוצניק 1 זה ממני ה 2 זה מהאחות שהישתתפה בניתוח ו 3 זה ממישהו ששוכב בחדר הסמוך הוא רוצה להודות לך על האוזניים החדשות שלו...

פנומן 72

New member
הנה אחת ממש ממש מצחיקה

שלושה ציידים יוצאים למסע צייד ביחד עם הכלבים שלהם וכל אחד מהם מנסה להשוויץ בכלב שלו, הראשון מספר שיום אחד הוא שכח את הכדורים בבית נתן לכלב להריח את הרובה, והכלב חזר כעבור זמן קצר עם הכדורים, השני מספר שהוא שכח את הארנק בבית אז הוא נתן לכלב להריח כמה מטבעות, והכלב חזר עם הארנק, השלישי אמר להם, על מה אתם מדברים, אני ואשתי נסענו לסוף שבוע על חוף הים ושכחנו את הבגד ים תחתון של אשתי בבית אז הכנסתי לאשתי שתי אצבעות לכוס נתתי לו להריח, ולאחר כמה שעות הוא חזר עם הביצים של השכן.

al haboker

New member
מכירה גם את זאת.

הנה אחת, בחור צעיר מגיע לבית מרקחת ומבקש לקנות קונדום. "איזה גודל?" שואלת הרוקחת "לא יודע" עונה הצעיר היא מבקשת ממנו להוריד את מכנסיו, תופסת באיברו וצועקת לחברתה שבחדר הסמוך: "תביאי קטן, לא, בעצם בינוני, לא, בעצם גדול... אין צורך, תביאי מגבת."

xcalibur

New member
לא יודע...

זה מבלבל. אולי את צריכה לשים שלט או משהו כי אני מבין שאני לא היחיד "שנפל בפח" :)

al haboker

New member
שאמא שלך תהייה קצת יותר נשית

אתמול בלילה חשבתי שראיתי זין

למעלה