באוניברסיטה

ronitr11

New member
באוניברסיטה

יום ראשון באוניברסיטה רוצה לחזור לישון במיטה נכנס לכיתה מתיישב לידי צפוף בשולחן ביחד איתי נוגע בי ומבקש סליחה מחייך קלות – אני בטוחה ממש סיום,לקראת הסוף מביט לי ממושכות במחשוף עם עיניים שמספרות הכל בחנת אותי Overall כל פינה בגופי החטוב נבחנה על ידך ועל החוטיני הדקיק נחה עינך התחתון נעלם בין פלחי עכוזי ואתה חושב – רק אל תזוזי מרגישה אותך שמסתכל עלי אתן לך מופע ללא כל תנאי מתכופפת מעט לסדר ת'סנדל החזה שלי שופע, הוא לא דל מוקסם מהחריץ ברווח הגופייה מחייכת אילך מלאת ציפייה מעט עור לבן וקצת חזייה גורמים לך לחלומות והזיה מניחה לך יד קרוב על הרגל זה בפתאום לא מתןך הרגל מתקרבת לרוכסן המכנס אתה חושב שזה גס ?! על הננס עובדת ביד מרגישה אותך נדלק מיד מעמידה לך אתה רוצה לגמור בכיתה צועקים שקט מאחור בסיום השיעור מסתלקים מהכיתה נפגשים בהפסקה רק אני ואתה בתא השירותים עושים אהבה וניצתים מהר כמו אש להבה מתיישבת עליך חמה ורטובה תחדור אלי, עשה עבודה טובה אני כל כך חרמנית ומיוחמת רוצה את ה - ז' - זאת כל האמת רוכבת עליך בלי כובע בוקרים היצרים שלנו כולם מתעוררים חופן את שדי בידך השמאלית ואל פי שולח את אצבעות הימנית בקצב למטה אתה מחליק אני גומרת אז אל תפסיק עם שרירי הירכיים אותך אוחזת היום אני אותך מתזזת על ז' כמו שלך אני לא מוותרת קבל מציצה אין ברירה אחרת אתה מתקשה בפי מחדש אתם לא מתארים איזה מרגש לוקחת אותך הכי עמוק שאפשר אתה נראה לי מאוד מאושר משחקת בביצים ובפי הטבעת ולאט לאט אני נרגעת גמרת עלי ופגעת בפיטמה ליקקת אותי הוכתי תדהמה לאחר נשיקה ופרידה לשלום חזרתי למיטה - לחלום

mr_lonely

New member
את בחלומי

בחלומי על מיטה בסדינים צחורים שרועה אהובתי ערומה כחווה ואני מלטף גופה מכף רגל ועד ראש שדיה מלטף פטמותיה מנשק ידיי מרפרפות על גופה עוקבות אחרי פיתולי חמוקיה והיא כנמרה שאך שוחררה מכלובה מתפתלת וגונחת, ציפרניה שולפת אש תשוקתה וגופה וליבה לי העניקה ואת כולי דרשה כתמורה סמלית הביטי אהובתי, הקשיבי יקירתי הנה אני מוטל לרגלייך ללא תמורה ללא מנחה רק מכוחה של אהבה

למעלה