באומן בר בטירוף

real mcckoy

New member
באומן בר בטירוף

של יציאות קריאייטיביות מצחיקות. גם מתוקי'ס המדליק, שמזכיר קצת את שמחת המסך של יופלה, בביצוע שמצליח ממש לא לשעמם גם בצפייה בתדירות גבוהה (לדעתי, סרט שמביא פרס). גם תלמה קאפס עם שטיפות המוח ההומוריסטיות, ורעיון פשוט גאוני גם שיווקית וגם פרסומית (זכירות מוצר בקטגוריה תהיה בשיאים חדשים בכלל) וגם ברק ה"כאילו" מבצע, שפשוט קטף את פירות הסבלנות, ובא עם מסר קליט ואמיתי הרבה יותר ממחיר. מה קורה עם סלקום שם? רק הם עכשיו חסרים באיזה קמפיין רצחני בליגת ה-ESC , שישלים את ההמראה של המשרד הזה.

amiro007

New member
real מיקו!! כמעט ממש כמעט!

הסכמתי איתך בכל!עד הקטע של ההשוואה של ESC וסלקום... אבל יש משהו בדברייך.. אבל אני תמיד אמרתי שהם תותחים! הרי תמיד מיש תקטע של מספר 2 משתדלים יותר!! אבל אולי מירן יוכל להגיד לנו אם משהו מתבשל עם סלקום?? או שזה חסוי?

אני לא עובד בבאומן בר יותר

עבדתי לתקופה קצרה במשרד במחלקת הדיירקט (שיוור ישיר). אגב, איך אתה יודע איפה אני עובד? בכל אופן, גם אם הייתי יודע על משהו שמתבשל, ברור לך שלא הייתי מפרסם את זה בפורום, נכון?

amiro007

New member
ברור .ולפמשל ביהושע TBWA

אומרים שאסור בכלל לעובדים לדבר על העבודה בכל צורה שהיא... הם ממש מבודדים..ומי שמדבר סופו מר
כמובן לא בדקתי אז עדיין לפי דעתי אלו שמועות! אבל באמת הגיוני! תארו לכם שאסטרטגיה כלשהיא מתגלה לאחד המתחרים?לא טוב ואפילו כואב... ובקשר לאיך אני יודע??מירן הייתי מציע לך לעבור על ההיסטורי שלך
בכל אופן איטן בהצלחה לך... בקשר לזה שאין בני 40.. אז זהו שיש ועוד איך שיש ....

haddar

New member
ובמשרד מסויים אחר

אתה נקנס על כל דף נייר שעזבת על השולחן.

real mcckoy

New member
כן, כן. ובפוגל לוין פוגל עומד

כל יום בדלת בשעה חמש, בכבודו ובעצמו, ונועל אותה אחרי העובדים, ובקשר בראל לתקציבאית יש שני תקציבאים על כל תקציב, ובראובני פרידן אודי ראובני מראייין תקציבאיות תוך כדי צפייה בסרטים כחולים,ובאדלר ישיבות הבריפינג מתבצעות כשחומסקי עושה עמידת ראש על שלוש אצבעות עם רגליים מפוסקות. יאללה, חלאס. חבר'ה, אתם ניזונים משמועות, ומתעסקים בשטויות ובתפל. ההודעה שלי הייתה הבעת דיעה על עבודתו של משרד מסויים לאחרונה, ולא על השמועות האופנתיות במסדרונותיו. איך הגענו לקנסות ועונשים?

amiro007

New member
real מיקו מה קורה?התגעגעתי ../images/Emo10.gif

תאמת מה ששמעתי היה ממישהיא שעבדה בבנין של יהושע TBWA והיא אומרת שפשוט הם לא היו מדברים בענייני עבודה... שוב בשבילי זה שמועה.. וקבל ח"ח על אוסף השמות.. ומה אתה עושה ער בשעה כזו??אתה לא אמור לכתוב תגובות ב4 לפנת בוקר?

haddar

New member
התבלבלת בין

משה ראובני לאודי פרידן, אבל סחתיין גם ממני על השמועות. למה אמיר קורא לך מיקו?

amiro007

New member
ניק ניים יותר כיף להגיד real מיקו!!

תנסי זה מתגלגל יפה על הלשון!! והדר מאיפה שמעת שקונסים??

למעלה