באולינג תראו איזה יופי, הייתי בבאולינג, ותנחשו את מי פגשתי על המסלול.
I Ice Age New member 27/4/05 #1 באולינג תראו איזה יופי, הייתי בבאולינג, ותנחשו את מי פגשתי על המסלול.
I Ice Age New member 28/4/05 #5 תגידו, אנשים שיחקתם פעם באולינג? אתם לא יודעים לקרוא תוצאות? לשניהם יש סה"כ 16 נקודות. זה קומולטיבי.
1 1Shir New member 28/4/05 #12 אני בעד שניהם אבל אם את כ"כ בעד סקאלי, מה קורה עם הניתוח שלה? אני אמנם לא מצפה לאורך הניתוח שאוקינוס כתבה על מאלדר, אבל בכל זאת מחכה לראות מה יש לך להגיד.
אני בעד שניהם אבל אם את כ"כ בעד סקאלי, מה קורה עם הניתוח שלה? אני אמנם לא מצפה לאורך הניתוח שאוקינוס כתבה על מאלדר, אבל בכל זאת מחכה לראות מה יש לך להגיד.
G Gilliana New member 28/4/05 #13 אה, חשבתי שמה שאמרתי הספיק ../images/Emo9.gif אז טוב - אני כבר הולכת לתת ניתוח מקיף יותר. והכי טוב להיות בעד שניהם - אבל מישהו חייב לנצח בבאולינג...
אה, חשבתי שמה שאמרתי הספיק ../images/Emo9.gif אז טוב - אני כבר הולכת לתת ניתוח מקיף יותר. והכי טוב להיות בעד שניהם - אבל מישהו חייב לנצח בבאולינג...
ז זה עם הכובע על הראש New member 30/4/05 #15 אני היחיד שבמתח לגלות מי ניצח בסוף? כוסס צפורניים, זה עם הכובע על הראש.