באוירה קצת אחרת...

מיקי 35

New member
באוירה קצת אחרת...

פתאום... אני קם בבוקר.. ואחרי כמה שעות של תחושה לא ברורה... זה מכה בי בפנים... הבדידות... השקט הזה... הטלפון ששותק מהבוקר... פה מסר... שם מסר... ברקע גלגל"צ... ואני שכל כך זקוק לשמוע קול אנושי בצד השני... אין... פשוט אין... וזה קשה...

תחושה קשה להתחיל בה ת´שבוע

אבל מצד שני אולי זה בגלל שזה תחילת שבוע... זה קשה התחושה הזו של הלבד אבל אתה בעצם לא לבד אתה איתנו ואנחנו איתך גם אם לא בקול האנושי אז בתקתוק האין סופי .... חוץ מזה שלפעמים טוב להיות לבד זה לעשות חושבים ולהגיע למסקנות ... אולי מישהו מסמן לך שאתה צריך לחשוב על משהו ???

@@

New member
גם אני בדעתה של ג´ס

הבדידות שאתה חש כרגע רק תטיב עמך במשך הזמן, אתה כ"כ זקוק ללבד, הזה, לחשבון נפש עמוק, להיות מנותק מהכל, בלי "הקולות הקטנים" שמתרוצצים לך בראש, אתה לא בודד, אתה פשוט לבד, ויש הבדל. אוהבת

מיקי 35

New member
אכן... כן... לחשוב...

לפניי (החל ממחר) 4 שבועות מילואים... מספיק זמן כדי לחשוב... על עמדת השמירה, ובין משמרת למשמרת... אני יודע שאתם איתי... וזו תחושה מקלה... זו תחושה שיש חברים, גם אם וירטואליים...

מאו יין

New member
מיייקיייי../images/Emo124.gif

עכשיו נעלבתי!!!!!!! אחרי שישבנו כולנו זה לצד זו ביום חמישי כבר ישבתי שנפסיק להיות "וירטואליים"...

מיקי 35

New member
צודקת...

אכן אמיתיים מאוד... ואם לא הייתם חברים שלי באמת... לא הייתי פונה אליכם דרך הפורום בעת צרה...

מיקי 35

New member
היי ליאור...

לא יהיה נאה לפרסם זאת על גבי שורות הפורום... אך בוא נגיד שזה במקום שלא אוהבים יהודים יותר מדי... על כמה וכמה חיילים...

מיקי 35

New member
חחחחח כן... ../images/Emo6.gif

לא אגיד איזה אוטובוס... אבל הוא משוריין

בת ה י ם

New member
מיק מיק........

להיות לבד זה לקחת פסק זמן לעצמך לחשוב.......להחליט......לדעת. אתה לא לבד , אנחנו כאן בשבילך המון
חזקים

black ross

New member
לפעמים.........

מרוב שאנחנו שקועים בלשמוע את עצמנו אז ....... אנחנו מפספסים את הקריאות שבאות מהצד השני...... אני מציעה תתאזר בסבלנות אני בטוחה שעוד תשמע את הקריאות מהצד השני עד אז...... תחייך
ותראה שהכל יחייך אלייך בחזרה!

למעלה