באה ...

mich78

New member
באה ...

באה אליכם ביצוע: מירי מסיקה מילים ולחן: דידי שחר כשעצוב ולא הולך כשמפחיד ומסתבך אני באה אליכם אני באה אליכם האוטו שט על פני הכביש כנראה גם הוא מרגיש אני באה אליכם אני באה אליכם אבא יגיד: "הגיעה הנסיכה" אמא ברגע מוארת משמחה ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי ילדה שלנו כמה התגעגענו חכי מעט ילדה שלי לפני שתגדלי ילדה קצרה על שביל ארוך לא תעצור לסגור השרוך אני רצה אליכם אני רצה אליכם והסיפור על הלשון עף וכבר נכנס ראשון אני רצה אליכם אני רצה אליכם מכירים את השיר
בכל פעם הוא מעלה לי דמעה קטנה ... ואתם כשכל פעם קצת רע ... למי הולכים

Mורני

New member
היי ../images/Emo13.gif

השיר הזה עושה לי הרבה . הוא יצא בערך בזמן שעברנו דירה אני והחצי (אחרי החתונה גרנו ליד ההורים שלי). פעם ראשונה שאני יוצאת מהבית ולתמיד . פעם הראשונה שנסעתי הביתה אחרי המעבר כמה דקות לפני שהגעתי השיר התנגן ברדיו . העלה לי דמעות , של אושר ועצבות יחד . לגבי השאלה למי הולכים שרע , לחברה המדהימה שלי שתמיד שם שאני צריכה , אני מוציאה אצלה הכל ונרגעת . מיכלי אוהבת אותך ומודה לתפוז על שגרם למפגש בנינו

alona 9

New member
../images/Emo13.gif מותר

להעתיק עד בית אחד או, פזמון מתוך שיר.אפשר בנוסף או לחילופין, לשים קישור לשיר מתוך אתר כמו שירונט.שירים המועתקים במלואם נמחקים למרות שמופיע שם המחבר,המלחין או הזמר...

גלבועא

New member
מותר בתנאים ברורים

עדיף בכל מקרה לתת קישור אם יש לאתר בו מופיע השיר, אם אין ורוצים לכתוב אותו כאן חובה לכתוב עליו כמה שורות המתיחסות אליו. ללא התנאים הללו, זה נחשב להפרת זכויות יוצרים.

pf26

New member
לא מכירה

אבל זה לא חוכמה גדולה, פספסתי כמה שירים בשנים האחרונות. כילדה הייתי הולכת לאמא, היום אני מרימה טלפון לחברה נאמנה (כבר כמה עשורים אנחנו מושכות יחד), והיא מסוגלת להכיל את כל הזיפת והגועל שבי. איזה מזל!!!!

למעלה