באה עת להצטרף

דיקאפ

New member
טוב אני נכנעת

את צודקת בלי אימון יותר שווה. אם כי יותר מיומן. אבל קחי, התואר שלך,את נסיכת הגמישות, עכשיו גשי לעשות שפגט

ToryMaster

New member
עכשיו אני חולה

כשאבריא אעשה ואצלם לך

מסתומרת

שפגט בעמידה? סליחה על הבורות - אבל זה אפשרי? או שהתכוונת לזה שעומדים ומרימים רגל אחת עד הראש?

כן, כוונתי שהאשה עומדת על רגל אחת

ומרימה רגל שניה מאחורי הראש... ראיתי פעם ודיי נדלקתי...אבל איפה אני ואיפה רקדניות בלט..
אמנם עושה כושר אבל יש גבול למה ששרירי הרגליים שלי מסוגלים

אני יכולה

פעם מזמן כשרקדתי יכולתי לעשות את זה בעמידה - היום רק בישיבה ואפילו עם שתי הרגליים מאחוריי הראש...

מי אמר שאני זיון נפלא? ../images/Emo8.gif

מי שיקרא לי "זיון" אני מזיינת לו את הצורה. אבל ברצינות - מי שטרח והחמיא אמר שכיף שאני לא מסתירה את העובדה שאני נהנית וגם לא מתביישת לדרוש את מה שעושה לי טוב. ואם חושבים על זה - בעצם מה שטוב בי הוא שאני מאשרת להם שהם "זיון נפלא".

קודם כל ברוכה הבאה!

מממ 2 תכונות?... יש יותר. אני אצטרך לחשוב על איך לסכם את זה ל 2
עד אז
ים

היי! לא יוצא לנו לדבר בגלל הפרשי

השעות... מממ אני? מצויין. חברה שלי בסדר, עוברת לגור לידי.

סיון 1 23

New member
ברוכה הבאה...

לא היו לי הרבה פרטנרים... השניים שכן עשיתי איתם יותר מנשיקה (הבנים) 1. אהבו את הגוף שלי... (יש לי גוף דיי סקסי.) 2. עכשיו שאני יותר חרמנים ואקטיבים מבעבר... חבל שלי נורא אוהב שאני פועלת ועושה דברים. אז כל פעם שאני עושה משהו כמו למשוך אותו בכח או לנשק אותו בבוקר שהוא ישן או מתעסקת לא אי שם... כל פעילות מיוזמתי... הוא טורח לציין כמה הוא נהנה ואוהב את זה.

עע30

New member
נשאלת השאלה

איזה יכולת ורבלית יש לך (אם בכלל) כשאת מוצצת?

וולקאם.

לשאלתך-למה אני הזיון הכי טוב שלו,אז ככה הוא אמר: כשאנחנו נמצאים בחברה תמיד אני מוקפת בתשומת לב גברית,וכשאנחנו לבד אני רק שלו ואז הוא מרגיש מלך! כי אני יודעת לפתות רק במבט או נגיעה קלה או לחישת אהבה. כי אני לוקחת אותו למקומות מסעירים גם כשאנחנו לא מזדיינים. כי כשאנחנו מזדיינים אני נמצאת שם במאה אחוז,מודעת לצרכים לרצונות ולתשוקות של שנינו. וכי הוא רואה את הנשמה שלי כשאנחנו מזדיינים. כי אני פתוחה לדברים חדשים. ווואוו היה קצת קשה הוידוי הזה.

למעלה