באה עת להצטרף

דיקאפ

New member
באה עת להצטרף

שלום ושלום. מזה זמן אני קוראת פסיבית ואוהבת את הרוב, אבל עד כאן. גם לי יש מה להוסיף ולחלוק ומבחינתי זה הרגע. אהובים עלי במיוחד הסקרים ולכן אשמח להתחיל באחד משלי- אנא שתפו. שתי סיבות שבני הזוג שלכן היו מציינים בתושבה לשאלה- למה היא זיון נפלא. אצלי , אגב זה יכולת ורבלית מרשימה תוך כדי וגמישות לא שגרתית (25 שנות בלט סוף סוף השתלמו)עכשיו אתן. והיי, תודה על כל מה שכבר נכתב, כאמור מקסים ואף מעורר לעיתים.

דנטל

New member
ברוכה הבאה

אני מניחה שהתשובות שונות מאחד לאחד ומן הסתם לא כולם בכלל חושבים שאני נפלאה, אבל אם נקח כדוגמה את יזיזי האהוב מכולם (שהוא גם בערך הבן אדם היחיד שמענין אותי לדעת למה נמצא איתי ולכן גם טרחתי לשאול פעם), אז יכולות זיוניות זה לא משהו שהוא בכלל יציין, לדעתי. הוא בטח יגיד שהאוירה בינינו היא הכי טובה שיש, ושהוא חולה על התחת שלי. שתי סיבות שאני מאוד מרוצה מהן.

דיקאפ

New member
תודה על הברכות.

אולי לא הייתי מובנת. לא התכוונתי למישהו שמדרג אותך רק על פי יכולת מינית, אלא למישהו שהיה "נאלץ" להעריך את היכולת הזאת ומה היה אומר. לפי ההענות עד כה אני שוקלת העלבות.

דנטל

New member
לא צריך להעלב

לאנשים יש חיים גם מחוץ לוירטואל, במיוחד בשעות האלה ששקלת להעלב. מקוה שהתעודדת משאר השרשור (ושימי לב לשעות של התגובות). אם מישהו היה נאלץ להעריך את היכולות שלי, לא יודעת מה היה אומר. הרבה החמיאו לי על איך שאני מתנשקת והם גם אוהבים את הרעש שאני עושה (אם יש סיבה לעשות). לגבי השאר לא חושבת שיש לי יכולות.

בכינית, ברוכה הבאה..../images/Emo45.gif

אניחושב שלא כל זיון הוא נפלא, כי לא תמיד יש ראש לזה ולפעמים עושים דברים כדי לצאת לידי חובה... אבל, מישהי אמרה לי פעם, שהחיבוק שלך אחרי שאני גומרת כ"כ חם...שבא לי תמיד להתכרבל איתך במיטה..
יכולות להיות עוד לא מעט סיבות, אגב, לפעמים אני לא מצליח לגמור ועדיין אומר שהיה נפלא, כי זה משחק של הכל, ההרגשה שהיא נותנת, הפתיחות, הנועזות, המילים הגסות הצורה שמישהי מצליחה לעורר אותי. אגב, גם אינטליגנציה מעוררת, מאוד לא בא לי להיכנס עם מישהי "סתומה" אלא עם מישהי שיש לה שכל בקודקוד, זה מגרה יותר... אז..שיהיה לך שבוע נפלא..פירס

דיקאפ

New member
האקטיביות היא שמי האמצעי

האמת שהשם האמצעי הוא חיה, אבל לא מזכירים את זה ברבים.

ToryMaster

New member
פווף

וואו, אני לא יודעת
. יש להניח שתצויין הגמישות שלי (17 שנות רזון בלתי אנושי משתלמות
), אבל חוצמזה? אולי זה שלא לוקח הרבה זמן לחרמן אותי. זהו

ברוכה הבאה

לגבי השאלה שלך, אז הנה תשובה.. 2 סיבות שבני הזוג (טוב נגיד שיש בנזוג) היו מציינים בתשובה לשאלה: למה היא זיון נפלא. 1. הסקסיות שבי, במיוחד המבטים הסקסיים כשאני מגורה. 2. אקטיבית ויודעת מה היא עושה.

Bitch47Percents

New member
מממ

[אגב, היי! גמני חדשה
] ואני לא ממש סגורה על זה.. יכולת אוראלית לא רעה, ו..אממ לאדעת

דיקאפ

New member
לא להעתיק תשובות

מה זה היה פה. התשובה"גמישות" היא שלי וכבר נתפסה. אנא מיצאי לך כישור חיים אחר. (או לפחות פרטי גמישות מה היא. האם עשית פעם שפגט כשאת יושבת עליו? אם כן הצדעתי מצורפת. אם לא, אשאר לבד ביכולתי זו) חן חן

דיקאפ

New member
מצטערת, התרגשתי

וטעיתי בקישור.זה לאחת מעליך שניסתה לנשל אותי. ברכות על כישורי המציצה ואשרי הצדיק אשר זכה/זוכה.

דיקאפ

New member
ברור שבצחוק

אני לא מתחרה מול אף אחת בגמישות (למרות שהייתי מנצחת) בכל אופן תשואות גם לך על הישגיך. תמיד נעים לדעת

ToryMaster

New member
../images/Emo13.gif

אני אבל יותר מגניבה, כי לי הגמישות הזו באה בלי שום אימון

למעלה