באה מכאב

באה מכאב ../images/Emo14.gif

לא באה ממשפחה מאושרת שכולם רק מחייכים לא באה מבית אוהב שכולם תמיד תומכים לא באה ממקום גדול וחשוב באה מעפר, ולעפר יום אחד אשוב. לא באה ממשפחה מהוהרת שכולם לא בטוחים לא באה מבית הרוס שכולם רק ניפרדים לא באה ממקום כל כך קשה ועצוב באה רק מעפר, ולעפר יום אחד אשוב. אם יש אלוהים בקירבי אז למה הוא בורח ? בא ונעלם, רחוק מעל כולם עמוק בתוך הים.. אם יש אלוהים בליבי אז למה הוא צורח עכשיו זאת מלחמה אז למרות שקר לי אחבק את עצמי. לא רוצה משפחה מאושרת של הורים שמבינים כל דבר שעובר על הילד ותמיד הם מודאגים לא רוצה לרפא כל פצע פגתוח באה מכאב, רק מכאב , ולכאב יוםג אחד אשוב.

חגית35

New member
אולי יש בזה שיעור?

אלין איני דתיה בהשקפת עולמי אך חשבי מה ואיזה אדם היית והאם היית עם כזה לב גדול ורחב וכזו אמפטיה לסובבים אותך לולא הכאב? לפעמים עלינו לעבור סבל ושיעורים בחיינו כדי לשרת איזה יעוד שמישהו אחר לא יכול היה לשרת. תחשבי על זה... אני חושבת המון למה אני נבחרתי להיות האמא של ילדיי ואומרת לעצמי שאלוהים- אם הוא שם- כנראה ידע שאהפוך עולמות עבורם (גם אני מסתבכת לפעמים בשאלה למה לא חשב איך להקל עלי בדרך באמצע בשלבי המשבר ורגעי השבירה וקצת מפזר אבקני כוח, אבל הוא כנראה חושב שממכות מתחזקים ואולי יש בזה משהו, אולי אמא אחרת היתה נשברת ולא מטפלת בילדיה???). ואולי הוא רוצה שבני האדם ידאגו זה לזה ולכן "מייצר" אותנו שונים ולא מושלמים? כדי שתהיה אינטראקציה של טיפול ועזרה בעולם? לא רק בין ורים לצאצאים אלא גם בין גברים ונשים... הרחקתי לכת האמת... רק רציתי לאמר לך שמכאב מתחזקים. נכון שלא כולם- אבל את בין אלה שכן. את מהשורדים והמתחזקים שמחזקים אחרים ונותנים להם אור וכוח! שבת שלום!

חגית,ג כל מילה אמת!

גוגם אני חושבת על זה לפעמים ואפילו המון . אבל זה מה שיש ועם זה ננצח ונשרוד כי זה מה שיש למרות הכל זה בסדר פחות או יותר, עונשים ופיצויים של אלוהים. גם אני לא דתיה מעשנת בשבת ומחללת אבל מאמינה חזק באלוהים, למרות שהוא בגד בי כמה וכמה פעמים. זה רק שיר ותודה שהתיחסת . שבת שלום.

כן זה שלו וזה רק שיר.

רציתי במיוחד לאחל אותו לילדים שכעוסים על המשפחה כרגע בפורום. וזהו . דניאל זמר מעולה לפי דעתי, אבל אני אישית אוהבת רק כמה שירים שלו. הפכתי מלשון זכר לנקבה.

למעלה