באה מאהבה

JILSER

Member
כבר בתחילת הקשר שלנו הרגשתי בסערה שאוחזת בה כל פעם שדיברנו בטלפון.

זאת לא היתה פגישה עיוורת כי בעצם כבר נפגשנו פעם במסיבה גדולה שערכה החברה שעבדתי בה לחברה שלה.

היא היתה אז עם בעלה הטרי ועדיין היה ניצוץ מסויים שקשה להסביר אותו כשדיברנו.

ההכרות שלנו היתה כחודש וחצי לפני אותה פגישה במסגרת העבודה, כמה שיחות טלפון מקצועיות שהפכו ללבביות מאוד.

אחרי אותה פגישה לא יצא לנו להתראות, היא גרה בעיר רחוקה ממני, נשואה טרייה שאמורה להתרכז בבעלה.

שיחות העבודה בינינו הפכו לחבריות יותר ומידי פעם הוגנבו רמזים מיניים.

הפגישה האינטימית בינינו היתה בלתי נמנעת ולמרות שהיא דרשה ארגון מדוקדק היא התבצעה בצימר באחד המושבים כששנינו מגיעים במכוניות שונות.

בכל הדרך לצימר תיכננתי מה לעשות, הרי אני לא יכול להתנפל על מישהי ככה מהתחלה.

אולי עדיף היה לנו לשבת בבית קפה לשיחה מקדימה ולהבהרת כוונות לפני שנמשיך לצימר שמטבע הדבר מחייב סקס שאני לא בטוח שהייתי מוכן אליו נפשית.

בכל זאת הבחורה נשואה וגם אני ויש תמיד את החשש להרוס משהו טוב שקיים.

אבל פגישה בבית קפה לא היתה ריאלית והחלטתי שלמרות הצימר אני לא אתחיל לשלוח ידיים מהתחלה.

הבאתי עוגיות ויש תה וקפה בצימר ונוכל לשבת ולשוחח, לראות להיכן העיניינים מובילים.

התוכנית היתה פשוטה מאוד.... פגישה, נשיקת נימוסין על הלחי ואחר כך גם על הלחי השנייה, נרתיח מים לקפה ואני אניח את העוגיות על השולחן.

היא תבקש בלי סוכר אבל תטעם קצת מהעוגיות שלא לאכזב אותי... נשוחח מעט ונשתה את הקפה כאילו אנחנו בבית קפה רק לא בציבור.

אחר כך נתקרב מעט.... אולי אמזוג קצת יין לחמם את האווירה ואני אעבור לשבת לידה אוחז בידה ביד רועדת במקצת.... היא תחזק את אחיזתי ותקרב את ראשה אלי ואני אשק לה שוב על לחייה ובסיבוב קל אגיע לשפתיה.... נשיקה קטנה על השפתיים שמחכה לקבל אישור להמשך והלב רוטט.

האם מה שאני מרגיש גם היא מרגישה ומה בכלל יהיו ההשלכות של כל זה על עתיד הקשר בינינו כי היה כל כך כייף לדבר עד עכשיו..... שפתינו יתחברו ולשונינו יחקרו ואני אושיט יד רועדת לשחרר את כפתורי שמלתה.

היא תיסוג מעט "אני לא בטוחה אם אני מוכנה לזה" היא תגיד אבל אחר כך תתחיל לזרום איתי, לשחרר אותי ממבוכתי.

ובעוד אני שקוע במחשבותי הגעתי כבר לצימר.

ההודעה שהופיעה על צג הסלולארי שלי אמרה "אני כבר בפנים מחכה לך".

החניתי את הרכב ופסעתי בצעדים הססנים אל דלת הצימר, נקשתי והיא פתחה לי את הדלת, הכניסה אותי פנימה ונעלה אחרי.

החדר היה מואר באור נרות אינטימיים והיא לבשה תחתונים וחזייה סקסיים בלבד.

"כמה זמן אני יכולה לחכות" אמרה והתנפלה עלי קורעת ממני את הבגדים.

שקית העוגיות נשמטה מידי וחיבקתי אותה כשהיא משכה אותי למיטה מפשיטה אותי ומזיינת לי את הצורה בנהמות של חיה מיוחמת.

חצי שעה של סקס מטורף שהיא הובילה בו כל הזמן ומנסה להגשים את כל הפנטזיות שלה ואז נכנסנו לג'אקוזי להירגע מעט.

"עד עכשיו זאת אני, עכשיו תראה לי אתה כמה זמן חיכית לי" אמרה וחייכה אלי חיוך מלא בתשוקה....

למעלה